Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Patrick76496

    őstag

    válasz lord.lakli #7797 üzenetére

    Nem tudom, ti milyen Solákat fogtatok ki, de nekem a hívások legalább 95%-a gond nélkül ment (már amennyit én telefonálok).

    (#7796) beta: Az a cink, hogy én pont nem az a fajta ember vagyok, mégis a sokadik problémák között található a telefon (van más, ami miatt lehet idegeskedni :) ).

    (#7803) lord.lakli: Szerintem összességeben így sem lett annyira rossz telefon. Persze a SoC problémát jobban kellett volna megoldani. Tény, vannak hibái, de együtt lehet velük élni (azokkal amik nálam jelentkeznek). Jelenleg csak annyi a bajom vele, hogy néha ha megnyomom a feloldógombot és közben megy a zene, akkor nyekken egyet, de ez a custom kernel hibájának tudható be. Mióta újraraktam, azóta a random kifagyások újraindulások is szinte megszűntek. A következő telefonom is Sony lesz. :)

    Amúgy van még egy dolog amiért ennyire ragaszkodok ehhez a telefonhoz. Pár éve, még olvastam a Sony Ericsson Portál nevű blogot/weboldalt, anno rengeteg hírük volt az jövőben megjelenő telefonokról, már a prototípusokról kiszivárgott első képeket is kirakták. Ott láttam meg először az MT27i Pepper-t, már akkor megtetszett. A másik 3 2012-es Sony (S, P, U) mellett ez egy különleges készüléknek számított, mert ez volt az egyetlen, amely bővíthető memóriával rendelkezett. Meg a kinézete is megfogott. Aztán egy év múlva meguntam a Minit (pont úgy voltam vele, mint ti most ezzel). Kellett egy telefon, ez megfelelő tudással és árral rendelkezett, plusz mivel anno láttam a prototípusát a blogon és akkoriban még nagy Sony fan voltam, csak ez jöhetett szóba. :D Nem bántam meg.

    [ Szerkesztve ]

    "I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

Új hozzászólás Aktív témák