Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bepken

    veterán

    válasz lord.lakli #7654 üzenetére

    világos, csak arra akartam rámutatni, hogy egy "felsőkategóriás(nak csúfolt)", relatíve drága készülékkel is ugyanúgy szívás van, ha épp melléfog az ember....

    de ismételem, nálam nem is játszanak ezek a készülékek, mert ennyi pénzt sajnálnék kiadni egy olyan készülékért, amit 1...de maximum 2 éven belül úgyis cserélnem kell. inkább választok egy olcsóbb, alsó-középkategóriás készüléket (amit nyilván ugyanennyi idő után cserélni fogok)

    viszont ez a telefon, főleg Defy+ után valami iszonyatosan nagy visszalépés volt számomra...ezért érzem azt, hogy nincs értelme - ebben a kategóriában, az én igényeim mellett - android háza táján nézelődnöm, mert nem fogom megkapni azt, amit szeretnék.
    nemrég egy Lumia 625 (kb. 10 percig) volt a kezemben, ezalatt az idő alatt mindennel próbálkoztam, hogy komolyabban megakasszam, megjegyzem sikertelenül. ekkor láttam be, hogy nekem összvissz ennyire van szükségem.

    ╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝

Új hozzászólás Aktív témák