nocsak, nocsak...
I LOVE THIS GAME

nocsak, nocsak...
I LOVE THIS GAME
Szépnek szép, de... "rezisztív TFT érintőkijelző"
Köszönjük, elégtelen, leülhet.
Egyébként a Satio 600 Mhz-en pörgött, nem feltétlen optimalizáltak 
[ Szerkesztve ]
Beer Aided Software Engineering

A videófelvételen kívül más nem tetszik benne.
A telefon meg nem arra való... Nem is emlékszem, hogy használtam volna azt a funkciót.
[ Szerkesztve ]
■ hemaka.org ■
(#4) eclipse006
Jó telefon,csak pont az a része nem igazán tökéletes, ami elég fontos egy érintő kijelzős telefonnál,márint a navigálás érintéssel meg ilyenek. szerintem a használhatóságot egy kicsit megnehezíti. de a multmédia rész nagyon fejlett,a kijelző is szép,csak ne lenne rezisztív!
[ Szerkesztve ]
Gigabyte GA-MA770 DS3 , 5000+ x2 proc. ,MSI RX3850 OC-Edition ,4 GB ram, Delta 460W

Nekem a telefonokban a multimédia-rész érdekel általában a legjobban, mert ezt használom a legtöbbet, és a vivaz-tól sokat vártam. Erre aztmondják pocsék a zenelejátszó (ami nekem a legtöbbet használt funkció)...el vagyok keseredve. 
Amúgy meg szerintem nem valószínű a Sony telefonok árait megnézve hogy 100000 alatti vagy körüli áron fog jönni. 
'A tanárok olyanok, mint a kábítószer-élvezők. Folyton csak az anyagon jár az eszük.'

Végülis milyen értelemben ez a legkisebb S60as készülék?
Nokia 5530: 104 x 49 x 13, 107 gramm
SE Vivaz: 107 x 51,7 x 12,5, 97 gramm
Ha méretre, akkor nem igaz az állítás, ha súlyra, akkor igaz.
Amúgy a kinetikus görgetés ha jól tudom hiányzik belőle, ami szerintem sokkal nagyobb probléma, mint a rezisztív panel.
Vodás t280 eladó - http://tinyurl.com/y5kyawa
100 alatt jó lenne. A zenelejátszó rész ugye elég ciki sajna, de legalább microusb és 3,5-es jack csatlakozókat kapunk. Az se rossz.
Jó áron azért nem lenne ez olyan szörnyű, csak nem rontják el ezzel.
"A kocsmáros azt mondta, hogy amíg nem hoz orvost, hagyjam bent a kést, mert különben elvérzek. A kocsmáros ért ehhez, mert itt már öltek orvost is. Régi étterem."

Tényleg elég jól néz ki (bár nem szeretem a SE-t), kicsit nyomkodva menüben a sebessége kellően gyors, 100 alatti árral tényleg jó lehet. Csak így tovább 
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
Ez nagy csalodas. Erintos keszuleknel a kepernyo-lezaro csuszkat/gombot lehagyni ordashiba, a kinetic scrolling mar az 5800-ban is van (igaz, belekerult egy evbe, mire osszehoztak...), a qwerty nem a giro-szenzor alapjan fordul el, pedig ez is elvarhato, szoval igy a Symbian^3 keszulekekkel a kuszobon, es boseges alternativaval ez nem piackepes. A 720MHz-s proci kizarolag azoknak jelent valamit, akik gameloft jatekokat akarnak tolni, e talan nem kis reteg, de ezen emberek joresze ugyis az iphone boseges jatek-kinalatat reszesiti elonyben. Kerdes tenyleg h mennyi lesz, en a 100k-t sokallom erte, egy hasonlo Android hasonlo arban jobb valasztas lehet.
rm -R *

Ez az SE készülék tetszik, van benne potenciál. Látszik hogy ezzel akarnak valamit. Meglátjuk hogy sikerül beárazni.
Hello IT. Have you tried turning it off and on again?
A videó tényleg jó meg a flash tartalom megjelenítése is dícséretes de ez a kicsi TFT kijelző egyátalán nem tetszik. 
310 > x600 > 6170 > w800 > w810 > n95 8gb > n97 > 5130 > i8000 Üdv:GALARDO -ELADÓ NOKIA N97-HEZ BŐRTOK!-

Jó úton jár a SE,de ez még karcsú a konkurenciához képest(pl.kijelző,zene).

erre a kepre 404: http://mobilarena.hu/dl/cnt/2010-02/56856/vivaz_9.large.jpg
[ Szerkesztve ]

Ez sajnos nem lesz 100K alatt. 
Chanel,Hugo Boss,Bulgari,D&G,G Armani,Paco Rabanne illatok 3 620 Ft-ért? http://hardverapro.hu/apro/elado_minosegi_markas_parfumuk_fm_illetve_kiegeszi/friss.html

Csak tudnám miért kell azt a részt elszarni, amiben eddig több mint jók voltak: anyaghasználat/összeszerelés, valamint a zenei oldal.
A bill.zártól kb. 2nap után agyf@szt kapnék, a falhoz vágnám, kapitális baromság így megvalósítani valamit, mégiscsak csak ez az a funkció, amit minden egyes kézhezvétel alkalmával "használunk".
Nokia 6500 Slide Black eladó! Független, karcmentes! -> 15990.-Ft Érdeklődni priviben!
A videózó minősége tényleg nagyon jó lett, a többi annyira nem nyűgöz le. A cikkből kimaradt, hogy videózás közben folyamatos autófókusz van. Illetve, az összegzésnél az lett írva, hogy jó a fotók minősége, a multimédia részben pedig ennek az ellenkezője van.
K300i ---> K750i@W800i ---> W960i
készült TFT-panekről van szó - Második oldal, lap közepe. 
HardSanyeee: Szerintem is a videó minősége a legnagyobb érdeme.
A Prohardver kész informatikus társadalom: van itt gamer, tuningos, moddingos, barkácsoló-gányoló-tákoló, őrült, alkoholista, gépromboló, tesztelő, masszőr, pontvadász, szakértő... van kyrabaybee és művésznő is.

Nem rossz. Egyedüli "gyengesége" talán a kijelző, de ezt meg kell nyomkodnom hogy a valóságban mennyire körülményes.
Egészen addig röhögtem a főnök reggeli viccén, amíg rá nem jöttem hogy az a napi feladat.
Sztem hosszu ido ota az elso SE telo ami legalabb plecsnit kapott

"A kereslet határozza meg a kínálatot - Hát ha ez rád is igaz lenne, már rég nem találkoznánk egyetlen hozzászólásoddal sem." by manchester85 -HTC Universal: WM és TitchyLinux harmonikus összhangban...

egyetértek
password: Elitebook 8440p

Nekem bejön,végre nem csak rókabőröznek. Bravó! 
A másodlagos kamera hiánya,a közepes anyagminőség és a nem túl fullos zenei képességek ellenére is kifejezetten jó!
/\/0zb3/27
Vegyes az összkép. A szabványosítás nagyon jó, végre a SE is rájött erre.
De a kijelző... mért rezesztív?
Nem értem.
Na meg a zenei képességek. Ott is többet vártam.
A másik bajom a symbian, jobban örültem volna androidnak. De ott lesz majd az X10 mini és az X10 mini pro. 
[ Szerkesztve ]
Alcatel 303 - SonyEricsson K300i - Nokia 3310 - SonyEricsson W300i - Nokia 5300 - SonyEricsson K750 - Samsung D900i - LG KC910 Renoir - LG KM900 Arena - Nokia 6300 Black - Samsung Galaxy Spica

Nem rossz a telo...
"There is nothing permanent except change"
Én nem értem ezt a nagy android mániát. Tény az érintőkijelző mániát sem értem, pedig láttam, fogtam, használtam már érintőkijelzős telót, meg ajfont is, akkor sem estem hanyatt. Androidos teló még nem volt a kezemben, de nem telejesen értem, hogy hétköznapi használat során mitől több mint egy symbianos telefon.
"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."

Miért is? A legutóbbi 4 SE készülék tesztben 3 kapott tetszett plecsnit egy pedig anélkül maradt.
Hmmm kiváncsi leszek megjelenésekor nagyon rá, mivel a pletykák szerint a márkaboltos végfelhasználói ár 100e Ft alatt lesz. Szerintem mielött a topikban mindent kőbe vésve elmondanánk a telóról,várjuk meg mit mutat végleges szofttal. SE-hez híven biztos javulni fognak sokat az állóképek.A tesztben a videóknál talán illett volna megemlíteni hogy első olyan telefon ami nemcsak videózás elött ,hanem felvétel közben is fókuszál/utólag látom HardSanyeee kolléga is megemlítette/
Rezisztív témához annyit fűznék hozzá hogy, a satio topikban is volt aki írta hogy egy satio tulajdonosa és mindig ujjbeggyel használja a telefont,nem vollt nálla az érintőképernyő állítólagos érzéketlenségével probléma
Zenei témakörben meg (mamár) nem értem az EQ-ért való reszketést,mert ha az ember vesz egy jobb fülhallgatót/fejhallgatót akkor már nembiztos hogy jobb. nekem sem 40ezres Sennheiserem van de az utóbbi időben azt vettem észre nem használok EQ-t mert,ha normális fülhallgatón hallgat az ember egy normálisan kimasterelt és jóminőségű dallt akkor csak ront a hangzásképen.Pedig van a telefonomban csilivili megabass is...
[ Szerkesztve ]
HIPERMEGAGIGATERAPETATroll

új érintős sonyericsson 100e alatt? no way... 
Symbian létére nem képes a Garmint vagy a Sygic navigációs rendszert futtatni?
Azért az érdekes lenne...
Máttékmászták??!!

Zenei témakörben meg (mamár) nem értem az EQ-ért való reszketést,mert ha az ember vesz egy jobb fülhallgatót/fejhallgatót akkor már nembiztos hogy jobb. nekem sem 40ezres Sennheiserem van de az utóbbi időben azt vettem észre nem használok EQ-t mert,ha normális fülhallgatón hallgat az ember egy normálisan kimasterelt és jóminőségű dallt akkor csak ront a hangzásképen.Pedig van a telefonomban csilivili megabass is...
Pontosan így van, feltéve, hogy egy megfelelő hardveren szól EQ nélkül az a minőségi hanganyag. Az én w580-an nem tudja meghajtani az AKG fülesemet, erősítőn/notebookon hallgatva viszont direct-ben az igazi. Van egy kisebb Sennheiserem is, ahhoz telefonon elkél az ekvalizer, gépen viszont az is anélkül a legjobb.
"-Igazi Botticelli! XV. század! -És melyik zászlóalj?!"

Valóban jól néz ki, tetszik SE-hez képest, és tudásra sem rossz, kijelző meg majd meglátjuk, hát na semmi sem lehet tökéletes. 
Lavjaman!!! kolbaszosrajaspizza....... 漢字 Sétálunk, sétálunk egy kocsmába becsücsülünk, fröccs.
Jól értem, végre nincs rajta fastport? 
Az Xboxodon lesz egy Gold Live account, amin belül lesz egy CoD előfizetés, amivel pedig havonta megveheted majd a DLC-ket. Az új CoDok üzleti modellje ©
nem akarok kötöszködni de mondjuk nemcsoda hogy nem hajtja ki a w580 az AKG-t.sajna a walkman széria elég hamar elvesztette a fonalat hangminőség terén(mikor lefele nyitottak nagymértékben és igen a w580 oda tartozik.) a nokia javára tapasztalataim szerint.Persze a felsőházban (W8-as meg 9-es széria) megmaradt a minőség de a lejjeb lévőket megverte a konkurencia.
Én általában vagy a gyári HPM70 fülhallgatón vagy a pár ezres PANA fejhallgatómon hallgatom a zenét. Ha engedi az idő akkor a behringeren persze,de az előbbieknél se gyakran használok EQ-t.(Pana HT160ra csak azért van szükség mert az bír minden időjárást de mégis jobban szól mint egy árban vele lévő társai) de nagyon offban kezdünk lenni
[ Szerkesztve ]

Leírás: "....A készülék ARM Cortex-A8-as processzora 720 MHz-en ketyeg...."
Tech: "....720 MHz-es Qualcomm processzor...."
Ez nem 2 külön gyártó 
A Vivaz Pro-t nem kaparintjátok meg valamikor a közeljövőben 
Az érdekelne

[ Szerkesztve ]
- Üzenet vége -
Nagyon nagyon bejön, tetszik!
Remélem a műanyag nem vészes minőségű. A videó meggyőző, és valahol elképesztő, hogy hogy is jár már a mobilipar...
Azt viszont nagyon sajnálom, hogy nem jó a zenehallgatós képessége!
Think Different!
Méretre is igaz az állítás, mivel ennek a hátlapja íves, a térfogata kisebb, mint az 5530-nak. Plusz könnyebb is, ugye. 
Konnektor @ Radiocafé 98.6! | R.I.P. Térerő!
kis fejlődés
de hogy lehet egy ilyen készülék rezisztív... 
Nincs az ellenkezője: ezek jó képek, egy 8 megapixeles kép akkor is jobb egy 3 megapixelesnél, ha a 8-asok mezőnyében gáz. Ezek simán nyomtatható képek, függetlenül attól, hogy egy Innov8 oda-vissza veri.
Konnektor @ Radiocafé 98.6! | R.I.P. Térerő!
Kb. a rezisztív szónál hagytam abba az olvasást 
Szép és jó, de nagyon nagyot kéne az SE-nek durrantani hogy megint jó szemmel nézzenek rá az emberek
-szünet-

Vivaz Pro esetleg mostanában
Vagy esélytelen
Vagy nem is tudhattok róla semmit 
- Üzenet vége -

Érdekes, hogy az összes videófelvétel elejénél egy kicsit megakad a kép. Ez még a sationál is így volt. Vajon miért lehet? ...
Amúgy tényleg kifelejtetted, Bocha azt, hogy videófelvétel közben a telefon "folyamatosan" fókuszál, ami ha jól tudom nem valami gyakori, viszont bizonyos esetekben hasznos funkció.
Itt jegyezném meg, hogy a belterben videóban látszik, hogy azért valamennyi idő kell neki a helyes fókusz beállításához.

SE-től nem rossz, de ha már erős vas meg s60 5th ed, akkor miért kellet kihagyni azt a nyomorult kinetic scrollt.
Ezt sose fogom megérteni, már a nokiánál sem volt világos hogy miért az első tapis telójuk kapja meg utoljára ezt a fícsört.
Felelõsséggel kell újra feltalálni a metakommunkiációs platformokat.

hehe, a sonyericsson indokát olvashattuk. "a felhasználók úgysem akarnák használni azokon a helyeken, ahova mi nem raktuk bele" Jó érv.

A felhasználók úgysem akarnak olyan telefont venni amibe nincs benne.
Ez meg az én véleményem 
Felelõsséggel kell újra feltalálni a metakommunkiációs platformokat.
mert vannak nála fontosabb fícsőrök is.elötte és utánna is volt/van élet
A felhasználók úgysem akarnak olyan telefont venni amibe nincs benne.
jah persze,anélkül a telefon nem is telefon.ezért már használhatatlan gagyi
[ Szerkesztve ]
Ja, volt/van élet, de milyen 
Biztosan objektíve is ki lehetne vizsgálni, de azért úgy tűnik, hogy egy-két keménykalapost leszámítva a többség azon a véleményen van, hogy előnyös a kinetikus rendszer. És igen, ennyiért egy használhatatlan rakás...
[ Szerkesztve ]
Beer Aided Software Engineering

Kinetikátlan ![;]](/dl/s/v1.gif)
- Üzenet vége -
Én meg nem értem ezt a kapacitiv mániát. A kettő inkább más, és nem az, hogy az egyik jobb lenne a másiknál.
Egy kapacitiv kijelzővel a legtöbb symbian progi használhatatlan lenne, hisz azért okostelefon, hogy azokat is lehessen használni, nem pedig csak maga a telefont. Azaz már a symbian szó olvasásakor is abbahagyhattad volna az olvasást.
[ Szerkesztve ]
A gamepod.hu a pH! sportrovata. Soha többé nem veszek samsungot!
szerintem jó kis teló,a videó minősége pedig eszméletlen
légyszilégyszi PÜ-ben érdeklődj ha érdekel valami,neked is jobb ha hamarabb válaszolok! <<<