Előlapi kamerával ezzel lehet videó-telefonálni?
www.tsw.hu - Dark Days are Coming
Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik /Nincs warez!/
Samsung Galaxy S2 (Függetlenítés, OFF tilos! Olvasd el az 1. hsz-t)
ZTE Blade [Olvasd el az első hsz.-t! FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!]
Samsung i9000 Galaxy S [Olvasd el az 1. hozzászólást!!] TILOS A FÜGGETLENÍTÉS!
[Re:] Samsung Galaxy Nexus - alaprecept jégkrémes szendvicshez
Előlapi kamerával ezzel lehet videó-telefonálni?

Valószínűleg igen!
Nincs mit tenni ilyen magas Svájci Frank mellet, mint lerohani Svájcot... ! bitHUmen - SkyNet

Elég rossz fényt vetne a dologra 
LG Optimus 2X

Tetszik. 
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke

Egy kicsit értelmetlen amit irtál. Ámbár amennyiben még nem használtad eddig soha ezt a funkciót, akkor próbáld ki. Telóval más élmény.
Nokia 808 pureView -------/még nem jött meg a genya Elop bácsi miatt, de nincs harag részemről te szívtelen pöcs/
Értelmetlen? Arra voltam kíváncsi, hogy a Skype kihasználj-e, ha van előlapi kamera a telefonon.

Hát, nem azért a kettesért, de ennek bazira ideje volt. Láttam képeket a felületről, de azért az sem mondható el, hogy túlságosan törték volna magukat. A Bellehez igazították 1-2 változtatás és csókolom. Legalábbis az előzetes képek alapján ennyi látszik, meg hogy nem gondolták át rendesen mindenhol. Mindenesetre azért üvzözölendő a dolog, eléggé kellett már.
Üdv.: CreMindES

symbianon nem tamogatja a skype a videohivast...
meg mindig 
Nokia Lumia 800 & E7-00 | PSN/Steam/Minecraft: sikitomi

Visszaszívom amit mondtam. És nem hiszem el. Én hittem azt, hogy ez már évek óta létezik symbianra. Régen sokat telefonáltam telóról főleg külföldről haza. Lehet az a MSN volt. De mindegy. A teló belső videóhívását is néztem nem olyan régen a jó netkapcsolatom miatt és tetszett. Azt hogy vajon miért nem akarják a Nokiánál hogy ez rendelkezésünkre álljon, az egy jó kérdés. Mi káruk származhatna belőle, főleg hogy megvették? Illetve a Microsoft, ami szinte ugyanaz jelenleg. Mert azt, hogy nem tudják megírni azt meg végképp nem hiszem. 
[ Szerkesztve ]
Nokia 808 pureView -------/még nem jött meg a genya Elop bácsi miatt, de nincs harag részemről te szívtelen pöcs/

egyszerű lehet a dolog.. Ha "csúcsot" szeretnél vegyél Lumiát na igen ám, de abban hol az első kamera.. Akkor N9..Az vajon támogatja?
LG Optimus 2X

adnak majd a 800-hoz egy tükröt gyárilag és kész 
asdaniel.blogspot.com *PopKoRn*

Nem mondasz hülyeséget..
Lumiaval tükör előtt kell skypeolni 
LG Optimus 2X