Hirdetés
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
korcsillio
addikt
Sajnos kezdek kiábrándulni a telefonból Eddig is voltak kisebb gondjaim,de azok fölött szemet hunytam,de az már zavaró ha alap dolgokra nem tudom használni.szigikkel navigálok(vagyis navigálnék)és mikor megtervez(ne) egy pár száz km-es utat kiírkálja hogy kevés a memória... :@ Kategóriában(és árban)hozzá nem hasonlítható skate-em sem csinált ilyet annak idelyén
[ Szerkesztve ]
-
korcsillio
addikt
válasz mgTerminator #50831 üzenetére
12
-
korcsillio
addikt
-
korcsillio
addikt
válasz FrankMonzano #50842 üzenetére
Kell akkor egy leírás hogy mit lehet telepíteni és mit nem(ha ennyire korlátozottak a dolgok)...Törlök mindent,csinálok egy gyári visszaállítást és csak telefonálásra használom(bár akkor arra egy 6310 is megteszi csak annak 10x ennyi az üzemidelye)...
[ Szerkesztve ]
-
korcsillio
addikt
válasz lajki7 #50860 üzenetére
Nincs rajta virusirto.A nortont az apk-k kimentésére használtam...Már majdnem ott tartok hogy kidobom,de azért az drága mulatság lenne Kevés a ram sajnos...Ha el tudnám adni normális árban,szó nélkül megválnék tőle(az egy másik dolog hogy 1-2évre terveztem vele nem 1hónapra..)!
[ Szerkesztve ]
-
korcsillio
addikt
válasz mgTerminator #50869 üzenetére
Tudom hogy elégnek kellene lenni,anno a skate-emen vígan futott...
-
korcsillio
addikt
Képernyőt fényképezni csak a tenyeres módszerrel lehet?
-
korcsillio
addikt
Az nem baj ha egy töltés 2,5 óra?Nem sok?
-
korcsillio
addikt
Ha tegyük fel el szeretném adni a telefont,mi a legmagasabb ár amit kaphatok érte(véleményetek szerint)és hol érdemes hirdetni?
-
korcsillio
addikt
Létezik olyan rom ami gyors mint a cm,stabil és működik rajta minden(kézmozdulatok,kamera stb...)normálisan ahogy kell?
-
korcsillio
addikt
-
korcsillio
addikt
Új cm-et használja már valaki?Vélemény?[link]
-
korcsillio
addikt
válasz mgTerminator #51872 üzenetére
Igen ismeretlen(volt eddig)
De egyébként újra fenn áll a probléma... Nem csak hívásnál,előjön ha csak pl. lépkedek a menübe.[ Szerkesztve ]
-
korcsillio
addikt
Lecserélném a gyári romot csak kérdés melyik jobb?A sammobile-os 4.2.2 vagy inkább a legújabb cm?
-
korcsillio
addikt
Az hogy van hogy a számlálóm 12-n van,de mégis azt írja a telefon hogy az eszköz állapota hivatalos?
[ Szerkesztve ]
-
korcsillio
addikt
Kellemesen csalódtam a 4.2.2-ben.Sokkal gördülékenyebb a telefon és végre megszüntek az eddigi hibák...(remélem így is marad).
-
korcsillio
addikt
válasz gyuri81 #52058 üzenetére
A sokak által használt sammobile-os van rajta.Megszűnt sygicnél a memóriahiány,eddig fagyogatott ha befejeztem egy hívást,néha újra indult ezzel a rom-mal ez is megszünt és mintha minden gyorsabb lenne(pl. a tárcsázó,tel.könyv stb.).Eddig a gyári T-s volt rajta nagy bánatomra....
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest