Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • waccamár

    senior tag

    Ma megjött a telóhoz egy új fajta tok, és egy fólia, úgyhogy összegezném a tapasztalataimat!

    Először ezt a hátsó borítót vettem rá. Ára 1.5$ + 3$ szállítás, így tehát körülbelül 1000 Ft-ra jött ki. Ezt használom 3 hete, mióta megvan a telefon. Egyszerű, fekete szilikon tok, nagyon puha. A telefonra könnyen rá lehet helyezni, ebből az is adódik, hogy könnyen lecsúszkál róla. Fogásra nagyon kellemes anyag, bár kinézetre a telefon kicsit tömzsibb lesz tőle. A gumi anyagnak köszönhetően, mikor vissza akartam rakni a szűk zsembembe, sokszor kicsit lecsúszott róla a borítás, mivel tapad a gumi, ez nagy negatívum volt.
    Hátul a kamerának és a hangszórónak van kihagyva hely, szépen van vágva, nincs vele gond. Alul a mikrofonnak van helye. Az oldalsó hangerőszabályzó-gomboknak nincs kihagyva hely, de egy kis "dudor" van a tokban ott, lehet vele szépen használni a gombokat. Felül az USB-nek, és a jack-dugónak van kihagyva hely, a bekapcsoló gombot elfedi. Kissé nehézkes az USB-takaróját kiszedni, mivel fent szerintem a szükségesnél vastagabb az anyag.
    Összességében még egyszer ezeknek tudatában 1000 Ft-ot nem adnék ki érte.

    Ma ez a tok jött meg. Ez egy átlátszó (szürkés), szintén puha tok. Itt már nehezebben ment rá a telefonra, ami jót jelent, mivel nehezebben csúszik le. Sokkal jobban bejön, kevésbé tűnik tömzsinek a telefon, fogásra is kellemes (bár a másik gumi fogásra kellemesebb volt, viszont annak az anyagnak sok negatívuma volt, mint ahogy írtam.) Ennek a borításnak is ugyanúgy van kilyuggatva mindene, mint a másiknak, kivéve a felső részt, itt szabadon hagyták a bekapcsoló gombot is, illetve az USB fület könnyebb kezelni. Picit félre van csúszva a kameránál a nyílás, de kb. 1mm-ről beszélünk.Mivel átlátszó, hátul láthatjuk a google és a samsung feliratok, illetve hátul a borító háromszög mintás, ami nekem semleges, de ízlés kérdése, lehet szeretni, illetve nem szeretni.
    Ez a termék 1.4$ volt, tehát 300 Ft körül, szállítással. Ez ennyit bőven megér, nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek. Inkább a másikért kellene 300-at kérni, ezért pedig 1000-et, úgy igazságosabb lenne, de mi csak örüljünk hogy a jobb tok olcsóbb :)
    Nekem ez bejött, ezt is hagyom rajta a telón, más borítást nem is akarok kipróbálni, ezzel maximálisan elégedett vagyok, főleg ár-érték arányban.

    Kaptam meg 2db fóliát is, ugyanabból a típusból.
    A 2db ára 2$ volt szállítással, tehát 400 Ft. Sok fóliát feltettem már különböző felületekre (telefonok, fényképezők), gyorsan, és tisztán, tehát gondoltam nem lesz gond ezzel sem.
    Először a kijelzőt megtakarítottam nedves alkoholos szemüvegtörlővel, ezután lehúztam a fóliáról az 1-es réteget. Próbáltam buborékmentesen feltenni, nem teljesen sikerült, de nem próbáltam újra. Hanem mikor a második fedőréteget próbáltam lehúzni, lejött az egész fólia. Ilyet még nem láttam. Még egyszer próbáltam, visszatettem, ez alkalommal több buborék került alá, de sikerült kinyomkodnom, de a fólia megint egyben feljött. Felidegesített, kibontottam a másikat, az meg valamiért rengeteg buborékkal sikerült csak feltenni, és nem is lehetett alóla kinyomkodni. Vissza az első fóliához, rátettem, sikerült végre nagyonnagyon óvatosan leszedni a második réteget is, maradék bubikat kikergettem, sikerült. Meglepő volt, mert eddig rengeteg fóliát feltettem sikeresen, ez volt a legmacerásabb. Szépen illeszkedni, habár pár nagyon apró kis bubi marad, főleg a telefon szélén. Tapintásra kissé tapadós, nem olyan sima mint a kijelző, de nem zavaró, csak az eredeti állapothoz képest. Egy hangyányit rontott az érintésérzékelésen, de ez normál használ során nem jelentkezik, csak teszt-jelleggel próbáltam. Ennyi pénzért megéri, de most várom még ezt a fóliát, 2 db volt 4$+1$, tehát 1000 Ft. Ez matt felületű fólia lesz, próbáltam már ilyet, és nagyon meggyőzött, kevésbé csillog a kijelző, és nagyon jó érzés tapizni rajta :)

    Nem tudom bejönnek-e mindenkinek a linkek, ezért ideírom hogy kitől vettem a termékeket milyen név alatt:
    1. fekete borítás:
    Név: Silicone Skin Soft Case Samsung i5800 Galaxy 3 (Black)
    Eladó: sodapowder
    2. átlátszó borítás:
    Név: Soft Gel Case Cover For Samsung Galaxy i5800
    Eladó: eshop0909
    1. fólia:
    Név: 2X LCD Screen Protector film for Samsung i5800 Galaxy 3
    Eladó: alibaba.hongkong
    2. fólia, amit még nem kaptam meg:
    Név: 2 ANTI-SMEAR Screen Protector fr Samsung Galaxy 3 I5800
    Eladó: dcmugen88

    Remélem hasznos komment, ha már ennyit írkáltam róla :) Igaz, hogy gyakorlatilag filléres termékekről beszélünk, de többen kérdezték már milyen borítást és fóliát vegyenek, ezért gondoltam megosztom a tapasztalataimat.

Új hozzászólás Aktív témák