Valamiért mindig féltem a mágnestől így kütyük közelében... 
"Szerencséd, hogy ma nem vagyok izgatott, mert ha izgatott volnék, te már nyakig állnál a betonba' !" (F. Provolone) ;)

Valamiért mindig féltem a mágnestől így kütyük közelében... 
"Szerencséd, hogy ma nem vagyok izgatott, mert ha izgatott volnék, te már nyakig állnál a betonba' !" (F. Provolone) ;)
Gondolom fölösleges leírnom, hogy ezt is kiről másolták.. 
Good people drink good beer. - Hunter S. Thompson

Kicsit sem pofátlan koppintás a Note II-ről. Még a név is hasonló. 

akkor már inkább s3. az hamarabb volt, vagy nem?!
(#5) Youri ne bántsd, nem érti.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S5 + Apple iPhone 6

Gondolom felesleges véleményeznem a hozzászólásodat 
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

Hát nálunk a BlackBerry -k szuperül viselik a mágnest magukon egész nap...
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
Tetszik a tok is, meg a készülék is. 
Az egyszínű kiadás 43 000 won, a mintás változat pedig 39 000 won, vagyis nagyjából 9000, illetve 8000 forintos áron - nagyobb a forint értéke, mint a won? 
LG Nexus™ 4 | Android 4.2.2
A Samsung Galaxy Note 10.1 kijelzője nem szereti az erősebb mágneseket.
A mágnes megbolondítja az SPen-t.
Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni...
mert aztan nobel dijas innovacio egy szenzor es egy magnes osszeapplikalasa
kb. mint a szendvics feltalalasa, hogy ket kenyer koze is lehet rakni a husit 
| Cicu & Cica | IT/műszaki állást keresek Bp-n, és környékén | „diófa & kötél - bussiness solutions” | elado aprosagok: http://goo.gl/W1uUq

Oda kő menni vásárolni 
(#10) Mr.Csizmás: +1 
[ Szerkesztve ]
Érdekes, hogy a mintás az olcsóbb 
http://mindenreggelkulonbozo.wordpress.com/

Csak én vettem Jhonny06 szarkazmusát?
Mikor majd a NIKE levédeti a horgolt sapiját.. Kb. ekkora innováció ez is. És mit kell ezen vitatkozni?
Majd a böszmék perelik egymást..
[ Szerkesztve ]
[̲̅̅S̲̅a̲̅m̲̅s̲̅u̲̅n̲̅g̲̅] [̲̅̅G̲̅a̲̅l̲̅a̲̅x̲̅y̲̅] [̲̅̅S̲̅3̲̅] [̲̅̅L̲̅T̲̅E̲̅]
Nem hiszem, hogy a RIM beperli ezért akár az Almát, akár mást 
Kár, hogy nem használja ezt a megoldást már rég az összes többi mobil-és tabletgyártó.
Jót másolni jó.
Elegem van, minden megy: Egy HP Elitebook 2530p+2540p / Onda V811 Quad core A31 / ViewSonic Viewpad 10s Tegra 2 / Icou D70 Pro II RK3066 --- Ha kell valami, privátban keress
+1 
Motorola Atrix 4G & Galaxy SII ROM: MROM ICS Nem találsz megfelelő romot az Atrixodhoz? Megoldás: http://tinyurl.com/9er2j99

Mit ki nem találnak.. Nem lehet rossza, bár én félek kicsit, hisz mégiscsak mágneses..
"Okostelód négy mag nélkül mondd mit ér, a négy magod sok ram nélkül mondd mit ér, a sok ramod öt inch nélkül, az öt inch FullHD nélkül mondd-mondd-mondd mondd mit éér?"........."By: Sonyfan"

És?
A szilícium nem mágneses. Merevlemez nincs benne.
[ Szerkesztve ]
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

Miért kell kivágás a Home gombnak? 
ZTE Grand X IN-mert néha a magok száma lényegtelen.

Hogy ne nyomd le véletlenül amikor a zsebedben van.

Ha a kijelző közelébe a mágnes, nem lesz azon a helyen lilás sárgás? Régebben a tv-nél volt így. Amúgy tetszik ez a tok.
(((d(^_~)b))) A state of trance {BMW 7-series} {Williams Clio}
De az nem katódsugárcsöves készülékeknél volt? 
nagyádám