- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Assdak
őstag
HyperX mod 1.1 nem megy fel, vagy csak én vagyok suta?
-
Assdak
őstag
Én meg elhoztam T-töl 1 FT ért 2 éves hűséggel.
-
Assdak
őstag
Bazdki, mi lesz a Beta Labs-el?
-
Assdak
őstag
Csináltam videókat a hétvégén, és előjött vegy elég idegesítő probléma.
Igazából nem tudom, hogy a telefon hibája, vagy én csináltam valamit rosszul.http://www.youtube.com/watch?v=kqcNSNBwRlk
1 perc környékén jön elő igazán az a mellékzaj amire gondolok.Ötletek?
[ Szerkesztve ]
-
Assdak
őstag
PR1.1 nekem már lejött 1 hete.
-
Assdak
őstag
válasz Galahed #6892 üzenetére
Van Currencies widget, naponta használom =)
Más,
Nekem talált most valami frissítést a telefon, töltögette/telepítgette kb 3-4 percig, aztán újraindult. Változást semmit nem vettem észre, leszámítva hogy begyorsult minden és úgy mennek az ablakváltások+menüben lépegetés mint az álom.
PR1.1 nekem már fent volt, tehát nem tudom mit töltött most le.. ( Ovi frissítés is fent volt ) -
Assdak
őstag
Azoktól kérdezném, akik vHome-ot használnak. Lehet valahogy kirekni főképernyőre mail+fb widgetet?
-
Assdak
őstag
Én csak azt nem tudom, még mindig, hogy mi az ami van ios/dorid -on ami értelmes dolog és symbianon nincs. Illetve mi az ami gyorsabban fut ezeken, mint pl. egy N8-on. Mitől lesz egy ios/droid divatosabb mint egy sym3.
Ezt úgy mondom, hogy volt i4-em és jelenleg is itt állítgatom munkatársam GalaxyS -ét ( és kiborulok tőle, annyira gány ). -
Assdak
őstag
Instabil rendszerről beszélsz, meg heti 1 resetről és elvakultságról. Annyira hihetetlen hogy van akinél normálisan működik a készülék és nem produkál ilyeneket? ( December eleje óta egyszer nem fagyott vagy kellett resetelnem, soha semmi probléma nem volt vele )
Én még most is azt mondom, hogy akiknél ilyeneket produkál a készülék az 99%-ban user error. -
Assdak
őstag
Én ezt az Ovi-s update-et nem értem. Nekem elvileg már eddig is ezzel az új verzió számmal futott, és a telefon sem ajánlott fel frissítést, se játékhoz se máshoz.
-
Assdak
őstag
Nem teljesen értem miről szól a fáma. Bemész Nokiába, kéred, hogy rakják fel a független software-t. Megcsinálják, utána attól még, hogy Ovin keresztül frissítesz nem rak vissza semmilyen T-s cuccot.
-
-
Assdak
őstag
Egyszerűen képtelen vagyok sötétben normális képet készíteni. Vagy a vaku lesz sok, vagy túl zajos a kép. Pedig próbálkoztam iso, fe. állítással de nem akar összejönni.
-
Assdak
őstag
Hát nekem nem sikerült analogra állítani, lehet bubbles kever be, mert régebben ment.
-
Assdak
őstag
Hát én beraktam szűre képet meg feketét, de sehol nem látok lilát. Hozzáteszem, ha full fényerőre rakjátok és kicsit lilás árnyalatot vesz fel bizonyos szürke szín az normális. De akkor az a szürke a képernyő minden pontján ugyna olyan színű.
-
Assdak
őstag
válasz TrollMetal #7417 üzenetére
Mikor anno megvettem a telefont a T-nél, ki se bontottam, átmentem a helyi Nokia Care-be odaadtam nekik, feltették rá a független sw-t.
-
Assdak
őstag
válasz peugeotmate #7426 üzenetére
És mi a faszt számít a színhelyeségg a telefonnál? ( alapbol vicc hogy komoly fotózásra valaki telefont használ ) Szerkeszteni gondolom PC fogod egy 200k+ os Eizo-n, ha már szinhelyesség kell.
Nyilván ha zavaróan lila az gáz, de az már akkor normál használatnál kitűnik, mindenféle teszt kép nélkül, ebben az esetben nyugodtan be lehet vinni kicserélni.
Hozzátenném, hogy megnéztem a tesztképeket i4-en és ugyan olyan lilás árnyalata van némely szürkének, de mint mondtam, ez a panel miatt van. -
Assdak
őstag
válasz Ricardo #7679 üzenetére
Én ahogy észrevettem itt is kb. 3 ember van aki rákattant a témára. Nem láttam az illetők kijelzőjét, de tartok tőle hogy egyes esetekben kissé fel van fújva ez a dolog. Gyengébb fényerő mellett egy bizonyos foknyi lilulás ezeknél a típusú paneleknél elkerülhetetlen. És ez nem arról szól, hogy ennyi, meg annyi pénzért mit vár az ember.
-
Assdak
őstag
CameraPro alkalmazást próbálta már valaki?
-
Assdak
őstag
válasz TrollMetal #7743 üzenetére
Ha nem írtam le már vagy 80szor akkor egyszer sem. Nem jár garivesztéssel, mivel partnerek.
-
-
Assdak
őstag
Jó, azt megértem, hogy egy 10 éves gyereket leköt. De mi az amivel meg tud fogni egy 20+ évest? Én konkrétan felraktam, mert nem tudtam mi ez, és mikor megláttam röhögve töröltem le. Elképzelni nem tudom, hogy hogyan tud megfogni az egyszerűségével valakit 10 percnél tovább.
[ Szerkesztve ]
-
Assdak
őstag
"egy kis fény"-nek ottvan a Torchlight vagy a bubbles lámpája.
-
Assdak
őstag
Azt még mindig nem értem, miért kell titokba felvenni a beszélgetéseket. Ennyi kémtanonc lenne közöttünk?
-
Assdak
őstag
Nekem 700mb-os havi csomagom van, böngészés+vpn mellett sem sikerült még a közelébe sem kerülnöm =)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest