Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Just486

    senior tag

    válasz Sahaladela #6779 üzenetére

    A symbian egy eléggé kiforrt rendszer, jelen formájában is megbízható. Persze mint mindent, ezt is haza lehet vágni, de ez inkább a hanyag fejlesztők, mintsem a rendszer hibája.
    Amint én minden okostelefon használónak javasolnék felhasználás terén: Miután megvette a telefonját, nyugodtan telepítse tele mindennel, ami megtetszik neki, azt dobja fel. Ezt a telefon egy idő után nem fogja díjazni (egyik sem, nem csak a symbian), belassul, kiszámíthatatlanabb lesz. Ekkor meg kell jegyezni a sok alkalmazás közül azt a néhányat, ami valóban hasznos és szükséges(tehát tetszik a felhasználónak), majd legyalulni a telefont (hardreset+szoftverfrissítés). Ez után pedig feltelepíteni azt a néhány alkalmazást, amire valóban szükség van. Én már jóideje így használom a telefonomat, és amellett, hogy mindent tud, amit én használni szoktam, még gyors is, mivel nincsen tele szeméttel.

    Száz szónak is egy a vége, a telefon megbízható, de bizonyos kényelmi funkciók hiányoznak belőle, amiket később vagy pótolnak -vagy nem.

    That unconquered country we call the future.

Új hozzászólás Aktív témák