Szerintem kicsit felesleges ez a készülék a nokia palettán, de nem kizárt, hogy sikeres lesz. Egy jó prepaid ár simán eladhatóvá teszi. De mondjuk most amikor a rózsszíneknél kártyásan nagyon jó áron nyomják a nagyobb testvért, nem biztos, hogy rohannék ezt közel u.a.-ért megvenni.
Fontos megjegyzés: A kényelmes és biztonságos használat érdekében kérjük olvassa el a mellékelt használati útmutatót! Ha ezt csak egy ember megtenné, éhen halna az összes ügyfélszolgálat!

az elején a linkeket rendbe kellene tenni
Csabagyönygye ! "Ha kicsi a tét, a kedvem sötét"---sötömi !!!
Független árat ne hasonlíts függőhöz. Ha ez is lesz prepaidben, akkor lesz jelentős árkülönbség.
"ennyi év után megtanulhattad volna, hogy azért jobb, mert több. 32 < 64, ennyi. tök mindegy, hogy mi a mértékegység. lóerő, cm, ghz, bit, f@szhossz. :)" by Parci

Tök jó ára van, nem rossz ennyiért.
Nyírzsíj Csuá

"...míg végül eljutottak a méltán sikeres5310hez." - Itt elférne egy szóköz és egy kötőjel, plusz a link az 5700-asra mutat, nem az 5310-re.
MOD: a piros fehér és kék fehér is ugyanoda mutat. 
[ Szerkesztve ]
Az a tény, hogy Paris Hiltonnak Iphone-ja van már önmagában elegendő indok arra, hogy nekem ne legyen. Ezzel szemben az a tény, hogy Batmannek Nokia 5800-asa van, bőven elegendő indok arra, hogy nekem is az legyen.
Köszi a jelzést, az 5310 volt rosszul linkelve. Javítva.
"ennyi év után megtanulhattad volna, hogy azért jobb, mert több. 32 < 64, ennyi. tök mindegy, hogy mi a mértékegység. lóerő, cm, ghz, bit, f@szhossz. :)" by Parci
Ennyi pénzért cserébe megfontolandó választás lehet. 
"gy.k. ő azzal méri le a sebességet, hogy milyen gyorsan működik a billentyűzár"
A kifinomult tesztelői módszer 
... és az az sms szöveg a 3. oldalon... 
~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~
"íg ybátran sütöm rá az ajánlott plecsnit." -> itt egy kis szokoz elgepeles vala az utolso oldalon 
A temahoz is hozzaszolva, viszont szerintem egesz jo telefon, foleg a jack csati ami hasznos rajta, a kinezete viszont komolytalan.
Amugy a tesztekben azert megemlithetnetek, hogy van-e a telefonban EQ, esetleg nem csak elore beallitott, ha mar zenetelefonrol van szo.
[ Szerkesztve ]
Köszi, javítottam.
Előre beállított hangzásképek vannak.
egész pofásan néz ki nem rossz telo.akinek jobban bejön ez a kerekebb hagyományosabb forma.
kár hogy fosok a képek tényleg meg nincs vakuja autofocusa.
Az 5630 6303 teszteket szívesen látnám 
Mi vanv eletek arcok mostanába kevés mobiltesztet látok..??
Míííítt néézzeeee...Ne próbálkozz!!de tényleg nee!...."Lesz egy rakás autószerelő ismerősöd - mind előre köszönnek majd a márkaszervízben"--bubu..:"Te csak egy detoxtól félsz?"--grabber

Egész jó kis teló innen a szomszédból akkor, nem lehet kellemes állva összeszerelni a telefonokat... Mondjuk ezzel a Nokia kékkel még mindig nem vagyok kibékülve, ez a bordó viszont nem vészes, gondolom majd lesz később más szinekben is. 33 ezerért nem rossz, igaz a nagytesó 39-ért már hazavihető, de ha bezuhan pár hét múlva 30e alá, nem rossz vétel. Habár a kamera valami kritikán aluli, az tény, illetve a 2Gb-os memóriakártya felső határa is kicsit vicces, de tiniknek biztos jó lesz, akár ballagási ajándéknak is. 
■ hemaka.org ■ Reg.: 2004-12-13 ■ ﺡﺀﻡﺍﻙ ■
A teszt nagyon tetszett, a készülék pedig pontosan azt nyújtja, mint a többi gyártó hasonló készülékei, csak egy kicsit drágábban, de erre Nokia van írva.
Pont jónak találom oda, ahova szánták, így sokat spórolhattak a fejlesztési költségeken - és teljesen igazuk is van.
Azért az aktív készenlét kár, hogy kimaradt...
dragonfx: gondolom a kiállítások közepette nem olyan könnyű tesztelgetni.
Azért ez remélem hamarosan kikerül a címlapra.
DELL Vostro 1520 újszerű, 3 év garanciás, dobozában, papírjaival eladó 117.990
szerintem:
-MWC
-CeBIT
Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

Mennyire tuti ez a 2GB-s korlátozás? mert elvileg az 5310-esem is 4Gb-ig viszi a memkarit, de lazán 8GB-os megy benne, szóval....
És melyik az a WH-102-es füles? semmit nem találtam róla... 
Two wrongs don't make a right, but two Wrights make the first airplane.
Gondolom 2 gigáig garantálják, felette meg vagy viszi, vagy nem, de hivatalosan 2 giga a max.
Ez a füles egy egyszerű darab, még én sem találkoztam vele. Minőségét tekintve szerényebb, mint az 5310-é.
Ez az úgymond "ajánlott" hozzá. A nagyobbakra nem ígérik hogy tökéletesen fog működni.
Azt hiszem megvan a nővérem 3500classicjának az utódja. 
A Mikulás azért olyan vidám, mert tudja, hol laknak a rossz kislányok.

Na igen, vagy viszi vagy nem
Amúgy nemtudom megéri-e ez a telefon. Inkább dobok rá még egy kicsit és 5310 akkormár... 
Ez pontosan ugyanaz a dilemma, mint az E71 vs E63 esetén. Van, aki nem akar rádobni, ezért van a modellnek létjogosultsága.

Na igen, ez rendben van és van is értelme, engem csak ez a 2GB-s korlátozás zavar, mert ha ez tényleg valós, akkor szerintem nem éri meg annyiért, amennyi. Persze tuti csak én vagyok ilyen perverz, h. nem elég a 2giga hely ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ez engem is zavarna, ezért is említettem meg az írásban.
Sajnos nem volt éppen nálam 2 gigásnál nagyobb kártya, így nem tudtam kipróbálni.

5130,5320,5220,5310 Már négy ugyan olyan telefonja van a nokiának.Az ár is hasonló táblás kialakítású mindegyik.Vajon miért kell 4 ugyan olyan?Én nagyon azt hittem az 5700-nál hogy nagyon jó kis zenetelefonokat fognak gyártani.(akartam is 5700-át venni de inkább n73 lett belőle)De inkább rátértek a sonyericssonféle útra hogy adjunk ki minél több 2mpx-es qwga kijelzős telefont mondjuk a sonyericsson-on többet nevetek mert ott ugyan az a tudás mondjuk sliderbe vagy kagylóba drágább mint a táblás.
Aki tud magyar vagy külföldi webshopot ami szállít ide Hp L2105tm monitort az írjon privátba!Köszi!!!
Nővéremet nem fogja zavarni, eddig is el volt 2 gigával, sőt még ezt sem használta ki...
Ha esetleg egyszer kevés lenne, kap 4 gigát, azzal még tuti elmegy ez a gépezet. 

5320 mondjuk symbianos de többivel egyet értek...
szerintem egyébként a nokia jobban megértette mitől zenetelefon egy telefon (SE-vel ellentétben)
-Dedikált zenelejátszó gombok
-3.5 jack
-Normálisan (micro SD) bővíthető memória.
[ Szerkesztve ]
Nem csak mint a SE, hanem mint bármelyik másik...

jogos 
[ Szerkesztve ]
Előbb utóbb - sőt már lassan - kezdi a többi gyártő is összeszedni magát a rendes jack dugó, USB, meg persze zenegombok terén remélhetőleg. De akkor sem vennék más márkát.
Sikerült feldobni a napom!

Eladó LG Arena 8Gb -= http://href.hu/x/bian =- | | Eladó Aliens vs Predator PC -= http://href.hu/x/bktz =-

"a svéd-japán cég elég meredek emelkedési görbét produkál - a baj csak az, hogy negatívat."
Negatív emelkedési görbe 
Az igazság olyan, mint a háromélű kard.

nálam a kék-fehér sem olyan, hanem piros-fehér
Csabagyönygye ! "Ha kicsi a tét, a kedvem sötét"---sötömi !!!

Szerintem ez a gyerekeknek, játszani tökéletes telefon! Ha meg elhagyja, akkor sem nagy kár érte... 
<mondjuk a lányomnak biztosaan nem kellene az L700 után...> 
Jó szerencsét! :-) Eladó Nokia N97!
jah,ilyen általános iskolás korosztály max.
A gimiben már úgyis égő lenne ez a típus. 
továbbra sem érzem ebben a nagy humort 
[ Szerkesztve ]
Mostanában akarok telót venni, eddig 5310-ben gondolkoztam domino-ban 25-ért, de ezis elég bejövős, árban is elég jó.. Mivel tud ez lényegében kevesebbet, mint az 5310? Netben, ez oké, nincs aktív készenlét (
) és ennyi?
8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! ///// "Vepe akkor gyúrjunk vazze.. te leszel Bruce Lee, én meg a titkos kisöcsi, a SmirgLee :DDD" by (ÉN)közPONT

Jó kis teló, nekem tetszik, és jó áron van, meg hát zenében ott van! 
Lavjaman!!! kolbaszosrajaspizza....... 漢字 Bizonyíték kell?! 漢字 Hardverapro.hu # 260 738 regisztált tagból a 6. legmegbízhatóbb?! N-vidi-A 漢字 http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=n-vidi-a
pedig jó viccből maradsz ki. 
Bazinga!
Illetve tök poén lenne, mert annó 5130-al kezdtem a mobilos pályafutásom 
8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! ///// "Vepe akkor gyúrjunk vazze.. te leszel Bruce Lee, én meg a titkos kisöcsi, a SmirgLee :DDD" by (ÉN)közPONT

Mármint a tesztben szereplő telefonnal? mert akkor elég friss a mobilos pályafutásod 
[ Szerkesztve ]

A kinézeten látszik hogy melyik kategória,de kicsit olcsóban lesz akkor sokan fogják vinni.
Chrysler 300 C,2686 ccm,184 LE.
Aha
Így már tényleg jó poén, köszi.
Kinézetre pofás kis telefon! 
"Ne bántsd a magyart, mert pórul jársz!"
Különbségeket itt tudod megnézni:
Nokia 5310 vs. Nokia 5130
Neeeem
Ilyennel:

[ Szerkesztve ]
Ahogy nézem, kijelző is más.. Mennyire rosszabb a 16bit mint a 24 bit?

Tudom ám, csak vicceztem kicsinyt 
Szerintem nem igazán észrevehető a különbség... 
"Keresett az új-zélandi csaj, mondtam, hogy cebiten vagy"
Ezen behaltam, Gubro nagyot alkottál, látszik, hogy nem csak életeket tudsz menteni.
Jó kis telefon, megérdemli a plecsnyit.
DOMy
"A kereslet határozza meg a kínálatot - Hát ha ez rád is igaz lenne, már rég nem találkoznánk egyetlen hozzászólásoddal sem." by manchester85 -HTC Universal: WM és TitchyLinux harmonikus összhangban...

USB-ről tölt már végre?
Megváltozott a telszámom, az új: nullahathúsz253tizenkettő28