Hirdetés

2010. szeptember 3., péntek

(#1) VD

VD
(senior tag)

Szerintem kicsit felesleges ez a készülék a nokia palettán, de nem kizárt, hogy sikeres lesz. Egy jó prepaid ár simán eladhatóvá teszi. De mondjuk most amikor a rózsszíneknél kártyásan nagyon jó áron nyomják a nagyobb testvért, nem biztos, hogy rohannék ezt közel u.a.-ért megvenni.

Fontos megjegyzés: A kényelmes és biztonságos használat érdekében kérjük olvassa el a mellékelt használati útmutatót! Ha ezt csak egy ember megtenné, éhen halna az összes ügyfélszolgálat!

(#2) lorcsi

lorcsi
(PH! addikt)

az elején a linkeket rendbe kellene tenni

Csabagyönygye ! "Ha kicsi a tét, a kedvem sötét"---sötömi !!!---Eladó 19' philips 190WV wide monitor

(#3) Gubro válasza VD (#1) üzenetére

Gubro
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Független árat ne hasonlíts függőhöz. Ha ez is lesz prepaidben, akkor lesz jelentős árkülönbség.

Ingyen 2GB tárhely bármire, telefonról, számítógépről, bárhonnan! https://www.dropbox.com/referrals/NTczNDYzMjY5

(#4) Mamuska

Mamuska
(senior tag)

Tök jó ára van, nem rossz ennyiért.

Nyírzsíj Csuá

(#5) 64b0r

64b0r
(fanatikus tag)

"...míg végül eljutottak a méltán sikeres5310hez." - Itt elférne egy szóköz és egy kötőjel, plusz a link az 5700-asra mutat, nem az 5310-re.

MOD: a piros fehér és kék fehér is ugyanoda mutat. :U

[ Szerkesztve ]

Az a tény, hogy Paris Hiltonnak Iphone-ja van már önmagában elegendő indok arra, hogy nekem ne legyen. Ezzel szemben az a tény, hogy Batmannek Nokia 5800-asa van, bőven elegendő indok arra, hogy nekem is az legyen.

(#6) Gubro válasza lorcsi (#2) üzenetére

Gubro
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Köszi a jelzést, az 5310 volt rosszul linkelve. Javítva.

Ingyen 2GB tárhely bármire, telefonról, számítógépről, bárhonnan! https://www.dropbox.com/referrals/NTczNDYzMjY5

(#7) Stiky

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

Ennyi pénzért cserébe megfontolandó választás lehet. :K

"gy.k. ő azzal méri le a sebességet, hogy milyen gyorsan működik a billentyűzár"
A kifinomult tesztelői módszer
:C

... és az az sms szöveg a 3. oldalon... :DDD

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#8) Gabesz84

Gabesz84
(senior tag)
LOGOUT blog

"íg ybátran sütöm rá az ajánlott plecsnit." -> itt egy kis szokoz elgepeles vala az utolso oldalon :)

A temahoz is hozzaszolva, viszont szerintem egesz jo telefon, foleg a jack csati ami hasznos rajta, a kinezete viszont komolytalan.
Amugy a tesztekben azert megemlithetnetek, hogy van-e a telefonban EQ, esetleg nem csak elore beallitott, ha mar zenetelefonrol van szo.

[ Szerkesztve ]

(#9) Gubro válasza Gabesz84 (#8) üzenetére

Gubro
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Köszi, javítottam.

Előre beállított hangzásképek vannak.

(#10) dragonfx

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

egész pofásan néz ki nem rossz telo.akinek jobban bejön ez a kerekebb hagyományosabb forma.
kár hogy fosok a képek tényleg meg nincs vakuja autofocusa.

Az 5630 6303 teszteket szívesen látnám :K

Mi vanv eletek arcok mostanába kevés mobiltesztet látok..?? :U

Míííítt néézzeeee...Ne próbálkozz!!de tényleg nee!....

(#11) hemaka

hemaka
(PH! addikt)

Egész jó kis teló innen a szomszédból akkor, nem lehet kellemes állva összeszerelni a telefonokat... Mondjuk ezzel a Nokia kékkel még mindig nem vagyok kibékülve, ez a bordó viszont nem vészes, gondolom majd lesz később más szinekben is. 33 ezerért nem rossz, igaz a nagytesó 39-ért már hazavihető, de ha bezuhan pár hét múlva 30e alá, nem rossz vétel. Habár a kamera valami kritikán aluli, az tény, illetve a 2Gb-os memóriakártya felső határa is kicsit vicces, de tiniknek biztos jó lesz, akár ballagási ajándéknak is. :D

■ hemaka.org ■

(#12) fateless

fateless
(őstag)
LOGOUT blog

A teszt nagyon tetszett, a készülék pedig pontosan azt nyújtja, mint a többi gyártó hasonló készülékei, csak egy kicsit drágábban, de erre Nokia van írva.
Pont jónak találom oda, ahova szánták, így sokat spórolhattak a fejlesztési költségeken - és teljesen igazuk is van.
Azért az aktív készenlét kár, hogy kimaradt...

dragonfx: gondolom a kiállítások közepette nem olyan könnyű tesztelgetni.
Azért ez remélem hamarosan kikerül a címlapra.

http://www.youtube.com/watch?v=fW4MTA8M3nc

(#13) bolondember válasza dragonfx (#10) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

szerintem:

-MWC
-CeBIT

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#14) helixP

helixP
(tag)

Mennyire tuti ez a 2GB-s korlátozás? mert elvileg az 5310-esem is 4Gb-ig viszi a memkarit, de lazán 8GB-os megy benne, szóval.... :U
És melyik az a WH-102-es füles? semmit nem találtam róla... :B

Two wrongs don't make a right, but two Wrights make the first airplane.

(#15) Gubro válasza helixP (#14) üzenetére

Gubro
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Gondolom 2 gigáig garantálják, felette meg vagy viszi, vagy nem, de hivatalosan 2 giga a max.
Ez a füles egy egyszerű darab, még én sem találkoztam vele. Minőségét tekintve szerényebb, mint az 5310-é.

(#16) -NOKIA- válasza helixP (#14) üzenetére

-NOKIA-
(Ármester)
LOGOUT blog

Ez az úgymond "ajánlott" hozzá. A nagyobbakra nem ígérik hogy tökéletesen fog működni.
Azt hiszem megvan a nővérem 3500classicjának az utódja. :)

(#17) helixP válasza Gubro (#15) üzenetére

helixP
(tag)

Na igen, vagy viszi vagy nem :)
Amúgy nemtudom megéri-e ez a telefon. Inkább dobok rá még egy kicsit és 5310 akkormár... :U

(#18) Gubro válasza helixP (#17) üzenetére

Gubro
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ez pontosan ugyanaz a dilemma, mint az E71 vs E63 esetén. Van, aki nem akar rádobni, ezért van a modellnek létjogosultsága.

(#19) helixP válasza Gubro (#18) üzenetére

helixP
(tag)

Na igen, ez rendben van és van is értelme, engem csak ez a 2GB-s korlátozás zavar, mert ha ez tényleg valós, akkor szerintem nem éri meg annyiért, amennyi. Persze tuti csak én vagyok ilyen perverz, h. nem elég a 2giga hely ;]

(#20) Gubro válasza helixP (#19) üzenetére

Gubro
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ez engem is zavarna, ezért is említettem meg az írásban.
Sajnos nem volt éppen nálam 2 gigásnál nagyobb kártya, így nem tudtam kipróbálni.

(#21) David75

David75
(senior tag)

5130,5320,5220,5310 Már négy ugyan olyan telefonja van a nokiának.Az ár is hasonló táblás kialakítású mindegyik.Vajon miért kell 4 ugyan olyan?Én nagyon azt hittem az 5700-nál hogy nagyon jó kis zenetelefonokat fognak gyártani.(akartam is 5700-át venni de inkább n73 lett belőle)De inkább rátértek a sonyericssonféle útra hogy adjunk ki minél több 2mpx-es qwga kijelzős telefont mondjuk a sonyericsson-on többet nevetek mert ott ugyan az a tudás mondjuk sliderbe vagy kagylóba drágább mint a táblás.

Viszlát iphone 3G...

(#22) -NOKIA- válasza Gubro (#20) üzenetére

-NOKIA-
(Ármester)
LOGOUT blog

Nővéremet nem fogja zavarni, eddig is el volt 2 gigával, sőt még ezt sem használta ki...
Ha esetleg egyszer kevés lenne, kap 4 gigát, azzal még tuti elmegy ez a gépezet. :K

(#23) helixP válasza David75 (#21) üzenetére

helixP
(tag)

5320 mondjuk symbianos de többivel egyet értek...
szerintem egyébként a nokia jobban megértette mitől zenetelefon egy telefon (SE-vel ellentétben)
-Dedikált zenelejátszó gombok
-3.5 jack
-Normálisan (micro SD) bővíthető memória.

[ Szerkesztve ]

(#24) -NOKIA- válasza helixP (#23) üzenetére

-NOKIA-
(Ármester)
LOGOUT blog

Nem csak mint a SE, hanem mint bármelyik másik...

(#25) helixP válasza -NOKIA- (#24) üzenetére

helixP
(tag)

jogos :R

[ Szerkesztve ]

(#26) -NOKIA- válasza helixP (#25) üzenetére

-NOKIA-
(Ármester)
LOGOUT blog

Előbb utóbb - sőt már lassan - kezdi a többi gyártő is összeszedni magát a rendes jack dugó, USB, meg persze zenegombok terén remélhetőleg. De akkor sem vennék más márkát.

(#27) PowerBuldog

PowerBuldog
(őstag)
LOGOUT blog

Sikerült feldobni a napom! :DD

“Az emberélet útjának felén egy nagy sötétlő erdőbe jutottam, mivel az igaz útat nem lelém” - Dante

(#28) -NOKIA- válasza PowerBuldog (#27) üzenetére

-NOKIA-
(Ármester)
LOGOUT blog

:DDD

(#29) Ulkesh

Ulkesh
(őstag)

"a svéd-japán cég elég meredek emelkedési görbét produkál - a baj csak az, hogy negatívat."

Negatív emelkedési görbe :)

"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman

(#30) lorcsi válasza Gubro (#6) üzenetére

lorcsi
(PH! addikt)

nálam a kék-fehér sem olyan, hanem piros-fehér

Csabagyönygye ! "Ha kicsi a tét, a kedvem sötét"---sötömi !!!---Eladó 19' philips 190WV wide monitor

(#31) dedike

dedike
(őstag)

Szerintem ez a gyerekeknek, játszani tökéletes telefon! Ha meg elhagyja, akkor sem nagy kár érte... :U

<mondjuk a lányomnak biztosaan nem kellene az L700 után...> :N

Jó szerencsét!

(#32) -NOKIA- válasza dedike (#31) üzenetére

-NOKIA-
(Ármester)
LOGOUT blog

jah,ilyen általános iskolás korosztály max.
A gimiben már úgyis égő lenne ez a típus. :D

(#33) fateless válasza PowerBuldog (#27) üzenetére

fateless
(őstag)
LOGOUT blog

továbbra sem érzem ebben a nagy humort :F

[ Szerkesztve ]

(#34) PowerBuldog válasza fateless (#33) üzenetére

PowerBuldog
(őstag)
LOGOUT blog

Gondolom nem olvastad a Barcelona 2009 blogot. Akkor értenéd! :K
1 2

“Az emberélet útjának felén egy nagy sötétlő erdőbe jutottam, mivel az igaz útat nem lelém” - Dante

(#35) KrenAtesz

KrenAtesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mostanában akarok telót venni, eddig 5310-ben gondolkoztam domino-ban 25-ért, de ezis elég bejövős, árban is elég jó.. Mivel tud ez lényegében kevesebbet, mint az 5310? Netben, ez oké, nincs aktív készenlét (:() és ennyi?

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever (bár nemsokára már 16V lesz az igazi.. :) )

(#36) N-vidi-A

N-vidi-A
(HARDVERAPRÓD)

Jó kis teló, nekem tetszik, és jó áron van, meg hát zenében ott van! :R

Lavjaman!!! kolbaszosrajaspizza....... 漢字 Sétálunk, sétálunk egy kocsmába becsücsülünk, fröccs.

(#37) joey20 válasza fateless (#33) üzenetére

joey20
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

pedig jó viccből maradsz ki. :D

2

(#38) KrenAtesz válasza KrenAtesz (#35) üzenetére

KrenAtesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Illetve tök poén lenne, mert annó 5130-al kezdtem a mobilos pályafutásom :DD

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever (bár nemsokára már 16V lesz az igazi.. :) )

(#39) helixP válasza KrenAtesz (#38) üzenetére

helixP
(tag)

Mármint a tesztben szereplő telefonnal? mert akkor elég friss a mobilos pályafutásod :DDD

[ Szerkesztve ]

(#40) mark75

mark75
(senior tag)

A kinézeten látszik hogy melyik kategória,de kicsit olcsóban lesz akkor sokan fogják vinni.

"Régen egy izomkolosszus voltam, de most a karom olyan ráncos, mint egy öregasszony pinája"

(#41) fateless válasza PowerBuldog (#34) üzenetére

fateless
(őstag)
LOGOUT blog

Aha :C
Így már tényleg jó poén, köszi.

(#42) 30z.Samu

30z.Samu
(őstag)
LOGOUT blog

Kinézetre pofás kis telefon! :C

"Jöjj jöjj Turul Madár, Magyarország rossz úton jár!"

(#43) -NOKIA- válasza KrenAtesz (#35) üzenetére

-NOKIA-
(Ármester)
LOGOUT blog

Különbségeket itt tudod megnézni:

Nokia 5310 vs. Nokia 5130

(#44) KrenAtesz válasza helixP (#39) üzenetére

KrenAtesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Neeeem :) Ilyennel:

[ Szerkesztve ]

(#45) KrenAtesz válasza -NOKIA- (#43) üzenetére

KrenAtesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ahogy nézem, kijelző is más.. Mennyire rosszabb a 16bit mint a 24 bit?

(#46) helixP válasza KrenAtesz (#44) üzenetére

helixP
(tag)

Tudom ám, csak vicceztem kicsinyt :DD

(#47) -NOKIA- válasza helixP (#46) üzenetére

-NOKIA-
(Ármester)
LOGOUT blog

Szerintem nem igazán észrevehető a különbség... :U

(#48) domi007

domi007
(senior tag)
LOGOUT blog

"Keresett az új-zélandi csaj, mondtam, hogy cebiten vagy"
:DD :DD :DDD :DDD :DD :DD
Ezen behaltam, Gubro nagyot alkottál, látszik, hogy nem csak életeket tudsz menteni.

Jó kis telefon, megérdemli a plecsnyit.

DOMy

"A kereslet határozza meg a kínálatot - Hát ha ez rád is igaz lenne, már rég nem találkoznánk egyetlen hozzászólásoddal sem." by manchester85 -HTC Universal: WM és TitchyLinux harmonikus összhangban...

(#49) Bumbi

Bumbi
(tag)

USB-ről tölt már végre?

Megváltozott a telszámom, az új: nullahathúsz253tizenkettő28

(#50) Gubro válasza Bumbi (#49) üzenetére

Gubro
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem sajna...

Copyright © 2000-2010 PROHARDVER Informatikai Kft.