-
Mobilarena
..:: Motorola Atrix 2 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
Csak sikerült végre megrootolnom az ics-t.
Pontosabban előtte a 2.3.6.ot, de új módszerrel, hogy ICS-nél is megmaradjon MB865 esetén. Valószínűleg az Atrix !g ICS esetén is fog kelleni valami hasonló, mert az újabb Atrix 4g-kben (és Protonokban) már a bootloader unlock is le van tiltva. -
premete
veterán
Videók a Motorola android 4.0.4-ről: [link]
Telepítése Atrix2 MB865 készülékre (mindenki saját felelősségére csinálja).
Mivel ez a frissítés csak MEARET-romra való, először is a készülékünkre rá kell tenni az elérhető 5.5.1-EDEM-27-MEARET_romot ami OTA frissíthető már 55.28.37.MB865.MERetail.en.06-osra. Nekem SEARET volt, az elfogadja a MEARET romot is, at@t-s (MB865) és kínaiaknál (ME865)ne próbálkozzunk!!
Ha ez megvan, letöltjük az ICS frissítést, mindkét fájlt kicsomagoljuk egy mappába az sd-n (én óvatos duhajként "cache" nevet adtam neki.
Amint ezzel megvagyunk, belépünk a gyári recoverybe, és az "update..." menupont alatt kiválasztjuk a mappánkat, illetve az abban lévő, felkínált fájlt (a crc nem is látszik, nem tudunk mellényomni) elindítjuk, kb 10 perc alatt felmegy, és kiírja a "reboot..." sort, rábökünk és van ICS-ünk.
Rossz hír, hogy rootolni még nem lehet.
Jó hír, hogy bármikor vissza tudunk menni GB-re az első linkelt rom visszatételével.
Korábban linkelt alapcsomagom nem árt, ha fel lett telepítve (driverek és rsd lite).
Ismét: Mindenki csak saját felelősségére csinálja, senki sem vállal felelősséget az esetleges téglásításért, egyéb szakszerűtlen beavatkozásért. Szomszéd Pistikével is legyünk óvatosak, ha az rsdlite.msi-t az Atrixon akarja futtatni.
Aki járatlan a számítógép kezelésében, az is jobban teszi, ha neki sem áll, inkább valakit megkér rá, nem sajnálja rá azt a pár sört/ennikék/erzsébet/sodexho utalványt, amiknek matricái a Don Pepe ajtaján vannak. -
premete
veterán
Már ICS-ben utazok.
-
premete
veterán
Modded rom, 1200 Mhz-en:
-
premete
veterán
-
premete
veterán
Egy szavukat se hidd el, még másolni sem tudnak, nézd meg ezt a sort:
MB: GSM 850/900/1800/1900, W-CDMA 850/1900/2100, W-CDMA 850/900/1900/2100
ME: GSM 850/900/1800/1900, W-CDMA 850/1900/2100Tőlem ugyan ráteheted a kínai, ME telefonra a nemzetközinek, az MB-nek a romját, de utána ne sírj, ha a telefonból papírnehezék lesz.
-
Gabó75
senior tag
Tegnap óta stabil a teló. Visszaraktam már szinte mindent, kivéve Go launcher. Azt majd a végén.
-
Gabó75
senior tag
Sírva, de nyomtam egy factory resetet. Azóta úgy néz ki helyreállt térerõ probléma. Most csinálhatom újra a testreszabást. Nem tudom, hogy mi zavarta a frissítés után. Go launcher?
-
Pepeninho
őstag
Nekem sajna most mennem kell. Holnap reggeltől ismét leszek, szinte egész nap. Remélem valamit kitaláltok srácok. Gabó, írj ha bármi változik. sok sikert.
sziasztok
-
premete
veterán
válasz
Pepeninho #167 üzenetére
Először tisztázni kell, hogy kinek, milyen atrix2-ese van, ME865 vagy MB865, az enyém ez utóbbi.
But what is the REAL difference between ME865 and MB865 except the model no.???
Anyone knows it?
Radio, Sound device, WIFI chipset, and a couple others. It is basically a different device, with "close enough" hardware. I would not try using things from one for the other though, because as others have found even the ME865 has 3 different versions, with some small differences in hardware, and have flashed fxz files for the wrong version and been very unhappy.
-
Pepeninho
őstag
Gabó ,Te Vodás vagy?
Premete, nehogy félreértsd, biztos nem a te segítséged miatt nincs 3 G-m. Az már több mint egy hete volt és tökéletesen működött a telefon. A frissítés óta van gebasz. Én valami összeférhetetlenségre gyanakszom. az a baj, hogy nem nagyon értek ezekhez a telefonokhoz már. Sötétben tapogatózom. Viszont jó lenne valami megoldás gyorsan. :S Így félkarú óriás a telefonom.
-
Gabó75
senior tag
Nem ugyanaz hármunknak a rom.
Elküldtem Premetének az enyémet, remélem megoldható majd a dolog. -
Pepeninho
őstag
Csont ugyanaz. Egy az egyben ugyanúgy néz ki most mindkettőnknek (gyanítom mindhármunknak) ez az "oldal".
Te eléggé megtépáztad a gyári beállításokat. Azért gondolom, hogy neked jó minden és nekünk nem. Ráadásul Gabónak és nekem sok az azonos programunk. Go Launcher és Quickpic biztos. -
premete
veterán
Előző atrix2 rom letöltési link. RSD Lite-tal feltehető, lásd ma reggeli alapcsomag.
-
Gabó75
senior tag
válasz
Pepeninho #153 üzenetére
Dehogynem! Reggel óta eldobálja a hálózatot. Néha visszajön, aztán hosszúidőre semmi.
Voltam Vodánál simkártyát cserélni ugyanaz.
Sajnos reggel óta érzem, hogy a szoftverfrissítés vágta haza.
Erősítsetek meg, ha factory resetet csinálok, akkor sem lesz jobb, mert a szoftver marad a tegnapi, jól gondolom?
Kedves Premete! A kezedben vagyunk! Szerintem nem marad hátra a rootolás és egy normális rom felrakása, ha már a Moto ezt elcseszte. Az agyam dobom el, mert senki nem tud elérni! Lécci' küldd el a számod, hogy felvehessük a kapcsolatot.Üdv: Gabó
-
Pepeninho
őstag
Senkinek nem lettek a frissítés után térerőből adódó gondjai?
-
premete
veterán
válasz
Pepeninho #148 üzenetére
Egy OTA, 2 kattintásos telepítése azért még nem a hekkelés csimborasszója; ehhez az első lépés egy ilyen alapcsomag letöltése.
-
Pepeninho
őstag
Köszi. Meg is nézem mit tudnak ezek. Premete, ne döbbenj meg annyira. Nekem is sikerült leszednem a frissítést.
Egyedül! Magam is meglepődtem.
-
premete
veterán
-
premete
veterán
-
premete
veterán
Vettem én is egyet ma, rögtön szoftvert frissítettem OTA-n.
-
Gabó75
senior tag
Van még itt rajtunk kívül, akinek Atrix 2 telója van?
-
Pepeninho
őstag
Hmmm. Van még remééééény!!!!
-
Pepeninho
őstag
Na akkor topic-újraélesztés megkezdve. 1,2 ...........3 Indul a buli.
Nagyon jó telefon. Nincs még nálam 1 hete de imádom. Semmi negatívumot nem tudok róla mondani.
-
Matada2.3
veterán
válasz
FoxiestFox #134 üzenetére
xperia s
-
ezen a képen melyik Sony-val van a telefon?
-
bazsy_
tag
Hello!
Bolti garival kapcsolatban ezzel a telefonnal van valakinek pozítív negatív tapasztalata, érdemes így venni? Nem értem miért nem forgalmazza a motorola nálunk
-
muzzy
tag
Sziasztok,
Azt szeretném kérdezni, hogy van releváns különbség a MB865 és ME865 számokkal ellátott modellek között? Mind a kettő használható kis hazánkban, ugye?
-
Matada2.3
veterán
válasz
rum-cajsz #126 üzenetére
Sziasztok,
Én lehet 2 helyet csak a simát venném meg de 2 dolog is érdekelne vele kapcsolatban (4g). Szóval 1. Mennyire rossz ez a pentile mátrix? Nagyon ronda vagy azért jobban néz ki mint 1 defy? 2. Itthon csak at&t logós van vagy van alap független? (kopik a logó olvastam)
-
rum-cajsz
őstag
válasz
eladogeppc #125 üzenetére
Már hogyne lenne.
Motorola és ATT is bejelentette lassan 2 hónapja. Ezek szerint lemaradtál róla. -
eladogeppc
veterán
Atrix 4G-hez nem lesz ICS
-
Gabó75
senior tag
válasz
eladogeppc #122 üzenetére
Mind a kettő nagyon jó telefon.
Ami nálam az Atrix 2 felé billentette a mérleg nyelvét a következőek voltak.
- van benne fm rádió
- a képernyő: nem pentile. Nekem az Atrix betűi szőrösek, pixelesek.
A Razr ellen a képernyő, az fm rádió hiánya és nem kivehetõ akksi szól.
Az Atrix mérete a legjobb szerintem (4"). -
rum-cajsz
őstag
válasz
eladogeppc #122 üzenetére
Inkább az a kérdés, hogy mennyit szánsz rá és mennyi időd van.
Ha van rá pénzed, és tudsz várni, akkor Atrix3, ha nem tudsz várni, akkor RAZR szerintem.
Ha nincs pénzed sem annyi, akkor érdemes visszaolvasnod egy oldalt, ahol ez szóba került. Kb innen érdekes: [link]
Hardveresen nincs annyi különbség a kettő között, hogy megérje a többlet pénzt, viszont az Atrix 2 elképzelhető, hogy tovább lesz támogatva a Motorola által.
De bármelyiket is választod, biztosan elégedett leszel. -
eladogeppc
veterán
Szerintetek Atrix 2 vagy Atrix 4G ??
Melyik jobb ? -
Gabó75
senior tag
válasz
eladogeppc #120 üzenetére
Nagyon elégedett vagyok vele. A kijelzője különösen nagyon szép. Nagyon jó ár/értékű teló. Alkalmam van a napokban SG2-t próbálgatni, nem rossz, de a képernyője sárgászöld:-)
-
eladogeppc
veterán
Hali !
Akkor ezek szerint jó kis teló ??
-
Gabó75
senior tag
Bő egyhetes használat után is minden nagyon jó. Belaktam teljesen, nem lassult be, Nekem bejön a motorola felülete, persze azért majd megnézem más launcherrel is:-). Jó képeket készít, jó fényviszonyok mellett kiváltja a kis kompakt gépemet. Az akksi ideje jobb, mint a GT-540-nek volt. Persze ez is naponta van töltve. Lassan megjön a tok, fólia és nyugodtabban használhatom a mindennapokban.
-
d.salvatore
tag
Nálunk kapható 505eur áron.
-
Cyberpunk
félisten
Hát a homescreen ami akadni szokott lapozáskor, meg a beállításokba való belépéskor tapasztalataim szerint..
Vagy is van egy kicsi késés lag. ez a Note-omnál is jelentkezik.Nem nem képzelem oda. Azért látszik ami látszik, egy iPhone-hoz képestelég nagy a különbség.
Mondjuk engem nem igazán izgat, ha érdekelne szifonom lenne már rég. -
premete
veterán
Az összes mostani Motorolának a hangminősége telefonálásnál jobb bármelyik másik telefonnál a zajszűrős, dupla mikrofon miatt.
Akinek pedig a 2 magos, 1 GB rammal szerelt telefonok akadnak, ott az user error nem kizárható; tapasztalataim alapján azoknak a laptopjuk is akad core i3/i5 4 GB ramnál böngészéskor. -
Gabó75
senior tag
Nekem reccenésmentes, kivéve a saját telefonkönyve az akad rendesen. Helyette a Viberét használom, mert az nagyon gyorsan működik. Kezdem belakni a ketyerét. A nagy excel, word, pdf-eket nagyon simán kezeli, ez nekem nagy segítség.
Ez a második androidos telefonom, eddig a szeretett LG GT-540-em volt, amit szerettem, de kinőttem az igényeimmel :-)
A hangminősége az Atrix 2-nek sokkal jobb ugyanazzal a fülessel vizsgálva.
Örülök, hogy lett fóruma itt is a telefonnak. -
jacis
nagyúr
Recceg ez a teló rendesen
Nem értem, hogy ezen miért nem tud javulni a droid.
Eddig egy reccenés mentes droiddal találkoztam (Samsung Galaxy Nexus) -
Cyberpunk
félisten
Hát azért az általam kíván méret köszönő viszonyban sincs egy netbook-éval. De azt se felejtsük már el, hogy vannak speciális igények. És uram bocsáss nem tetszik nem kell megvenni! Ennyi a titok nyitja. Ettől még, ha valakinek nem tetszik, másnak kellhet és ezért ne legyen? Na ne!
-
Cyberpunk
félisten
Még mindig csak qHD, de ha nem nagyobb, akkor már a WVGA jobb lenne. De legalább RGB-s. Ja és azért jó lenne ha tartanák azt a tendenciát amit a Razr Maxx-al elkezdtek, legalább egy gyártó legyen a piacon akit az üzemidő is érdekel.
-
Recon666
Közösségépítő
Jó cucc, a fotók minősége meglepően jó.
-
premete
veterán
Nem látom semmi értelmét az Atrix 4G után, volt Razr-om is, az sem tűnt semmivel sem gyorsabbnak, ha az Atrix 4G-n a Tegra2 frekvenciáját felvittem 1200 Mhz-re és 100 mV-tal lejjebb vittem a feszültséget, még az Antutu tesztekben is csontra ott volt 6500 ponton. A másik, hogy a 4 coll a max. méret nekem telefonban, laptopban pedig a 13.3. Még a 2/4 magokhoz sem ragaszkodok, a laptopom is csak bekapcsolási teszteléskor megy fel 2x 2660 Mhz-re, utána az esetek 90%-ában 1x798 Mhz-en megy (leszámítva mondjuk komplett romok deodexálását). Sakkhoz és online pókerhez nem is kell több.
-
Rusi
senior tag
-
premete
veterán
Garanciális szerviznek a hivatalos Motorola szerviz van megnevezve, a Cordon Electronic, de én személy szerint a kiküldésben is jobban megbízok, mint a magyar, gsmboltos garanciában, ahol írják, hogy 1 év teljeskörű, 60 napos javítással, és 24 hónap szoftvergarancia (ez utóbbit nem is értem)
Jellemzően ezek csomagolás sérültek, esetleg nincs doboz, nem olyanok, mint a gsmboltos razrok, ahol írják, hogy független, de T-Mobile logoval indul.
A hivatalos garancia a gyártóktól általában 1 év, a plusz általában a forgalmazó/szolgáltató ügye. -
premete
veterán
válasz
Napfénysüti #90 üzenetére
Szerintem sokkal jobb áron van az Atrix 4G, 89 ezer, és benne van a multimédiás dokkoló, ami külön kb. 25 ezer. Sok különbség az atrix2 javára nincs, sőt, sokaknak a 4.0"-os méret már a felső határ telefonnál.
Egyébként sem adnék kétes, gsmboltos garival 95 ezret az Atrix2-ért, amikor épp most rendeltem az Expansysnál XT910 EU Razr-t 101.250.- Ft-ért 30%-os akcióban.
Az Atrix3 már más tészta lenne, ott van tényleges hardveres ugrás. -
Napfénysüti
nagyúr
Korrekt készülék. A legnagyobb baj vele tényleg az hogy Európában hivatalosan nem kapható.
Pedig még a szürkeimportos ára is elég jó.
-
Game78
tag
Sziasztok!Valaki nem tudja mi az időjárás widget neve ami a főképernyőjén van?A teljes átlátszósága miatt kérdezem...Fancy-t használok,de abba nem lehet teljesen levenni a hátteret.
-
bwoay
nagyúr
Az a 20 sor még úgy is csak inkább 10, hogy a táblázat mellé van tördelve, egyébként pedig 5 mondatról beszélünk. Azt meg inkább ne bizonygasd, mennyire nem érdemi információ, hogy az adott készülék szolgáltatónál ill. rendes gyári garanciával elérhető-e azok számára, akik a tesztet olvasva kedvet kapnak a beszerzéshez.
Rudi nevű szerkesztő amúgy van, közel 10 éve regisztrált, szóval ha netán elírta volna a nevét, volt ideje észrevenni
-
Rusi
senior tag
Srácok, ezer és egy bocsánat, ma egész nap dolgoztam (mármint a főállásomban) és bár már délelőtt olvastam, de nem tudtam kijavítani a kameravideók linkjét, mert nem emlékeztem a feltöltött fájlnevekre. Azonban most már minden oké, lehet nézni a fullHD műveket.
-
Zolesz007
őstag
Jó készülék lett de azért semmi extra.
-
Hakkuuuh
tag
Filmeket valakinek sikerült megnéznie?
-
sdd2
veterán
Szerintem meg pont az a fontos mert ha nem lenne ott akkor a júzer keresné mindenhol mire rájönne hogy itthon nem forgalmazzák. Sok mászkálástól menekül így meg a júzer. A Neve pedig Rusi nem Rudi. És ezen a mondaton sz*rrá röhögtem magam: Amúgy a nevedet elirtad.
Még meg is mondod neki hogy elírta a nevét
-
Davidoff91
aktív tag
Sziasztok!
Elég off a téma de még talán ide illik a legjobban ha a melyik okostelefon rovatot nem számítjuk...Engem nagyon érdekel ez a Lapdockos megoldás. Valaki esetleg próbálta már a Lapdockot? Nekem igazából filmezésre meg netezésre kellene (tehát amire elvben való...). A Firefox és a Flash amúgy frissíthető rajta? Magyar kiosztású klaviatúrát ha csatlakoztatok hozzá azt kezeli a lapdock? Nagyon köszönöm ha valaki tud segíteni!
Egyébként a magyar expansys-on 108e Ft+szállítási díjért az emberhez vágnak egy Atrix 1-est és a hozzávaló lapdockot...Illetve most van 30%-kal leértékelt RAZR-jük is, szóval nem tudom mi legyen.:S
-
Adamis
őstag
+1 a cikkírónak a hallgatott zene miatt!
-
ideiglen
csendes tag
Kedves Rudi!
Azért az megjegyezném hogy a kedves olvasók nem arra kíváncsiak 20 soron keresztül az összegzésben hogy melyik piacra jelenik meg vagy nem jelenik meg. Szerintem...
Légyszi az összegzésben a mobil hibáit ill. előnyeit mutasd be röviden.
Amúgy a nevedet elirtad.
Egy rendszeres olvasó
-
Naras
őstag
Hát, nem tudom... a 2X - em nem cserélném le erre...
-
gaben88
őstag
Sima Atrix szerintem most jobb vétel!
-
premete
veterán
válasz
RootRulez #71 üzenetére
Meglévőben nincs hova tenni, ahhoz a házat is át kell tervezni.
@mumk1: volt már androidos telefonod? Ha igen, akkor illene tudnod, hogy nem akkor kerül ki egy készülékre újabb android, amikor a google bejelenti.
A 2.3.6-os Motorolás cuccot februárban adták ki, amely akkuban lényeges, ICS elemekben pár újdonságot hozott. -
Hakkuuuh
tag
Azért a [Lapodock] 500 Pro már ott van a szeren! (persze nem csak Atrix 2-t lehet hozzá csatolni)
-
mumk1
addikt
Tudom hogy szalad az idő, de a 2.3.6-os verzió egy picit régebbi.
Released on 2 September 2011 -
Gabó75
senior tag
Ma vettem meg,eddig bombázó. Milestone 4-ben gondolkodtam, de az nem lesz sajna. Ennek a kijelzōje gyönyörū. Tūéles, még az ékezeteken igazítanom kell egy kicsit.
-
Hakkuuuh
tag
Nah most gondolkodhatom hogy Atrix 2 vagy RAZR ... igazából többet tud a RAZR ennél hogy megérje a plusz 20E-t? Húzni húzható 1200-ig, memóriája bővíthető, kamerája jobb, cserélhető az aksi, ott mintha jobb lenne a kijelző, de a valós életben is jobbb? Van valós indok hogy ez helyett a "pengét" lenne érdemesebb?
Any useful information are welcome
-
Sanzaa
senior tag
Jó cucc. Kéne
-
rum-cajsz
őstag
Ne viccelj már! Szinte nincs bennük semmi közös. Más kijelző, más processzor, más kamera, beletették a rádiót stb...
Kifejtenéd mire gondolsz?---
CIKK: " Furcsa módon itt nem kellett MotoBLUR fiókot beállítani a teljeskörű használathoz, de ez az ázsiai származásra is visszavezethető."Ez azért van, mert kétféle szoftverezéssel szállít a Motorola. Van a Fulblur, amikor kötelező a Blur regisztráció, és van az ún. félblur, amikor a közösségi szemetet kidobálják, és ezzel megfosztják a felhasználókat. (valójában szerintem így használhatóbb a rendszer)
---
Érdekes, hogy ennek más a Blur felülete is, mint ami az egyes Atrix 2.3.6-osában van. -
ch003067
addikt
Mutatós darab
Elfogadnám.
-
FET-MEN
veterán
jó kis árral indul, szép, és jó készülék
-
joey04
titán
Nem értem, hogy a galériában miért ilyen botrányos a mt zoom. És nem csak ezen a moton. viszont más képnézegetőt használva meg nincs ilyen gond.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
A tesztvideót egyelőre nem tudtam megnézni, viszont a képek egy telefonhoz képest nagyon szépek, bár maga telefon egyáltalán nem teszik.
-
RootRulez
félisten
Akkor gondolom elérhetőek vele a RAZR órajelei is, igaz?
-
sz.gabor11
tag
Tettszik a mobil, kár h nálunk még nincs :/
-
Rover623
félisten
No és maga az Atrix is nagy lépés volt, hiszen a világ egyik első kétmagos processzorral szerelt mobiljaként került piacra (az LG szerint meg ők voltak az elsők az Optimus 2X-szel, de ebbe most ne menjünk bele).
De menjünk bele...
Ha az Atrix az "egyik" első telefon volt (a szerző szerint), akkor felesleges a célozgatás az LG esetlegesen indokolatlan öntömjénezésére...a korrekt az lenne, ha a 2X úgy lenne említve, mint a "másik"...
A legkorrektebb persze az lenne, ha hinnénk a fellelhető "irodalomnak" és elfogadnánk, hogy a 2X-et 2010 december 16-án jelentették be, az Atrix-ot pedig 2011 január 5.-én...valamint a 2X-et már 2011 január végén, február elején forgalmazták, míg az Atrix csak 2011 márciusában került az első vásárlók kezébe. -
kaller1
veterán
a google igazán az orrára koppinthatna az illetékeseknek, hogy hanyagolják ezt a kivételezést végre. Ez egy igazán jól sikerült készülék, erre hivatalosan nem forgalmazzák.
-
Jó cucc elfogadható árral...Jöhet.
-
Telomanikus
senior tag
A kamera nagyon jónak tűnik...és jelenleg kevés telefon van amire nem cserélném le az Lg O3D-t...
-
Gude
senior tag
Pofás teló
-
sdd2
veterán
Jó a cikk és a telefon is.
-
Apika
addikt
A teszt és a specifikációk alapján egy elég jó telefonnak néz ki. A kártyafüggetlen ára is elfogadható. Jó lenne, ha eljutna ez a modell hozzánk is...
-
JanFe
aktív tag
Egesz jo keszulek
-
bwoay
nagyúr
szerintem nemigen vált be a Motorola koncepciója, bármilyen jók is ezek a kiegészítők, az emberek nem szívesen fizetnének netbook árat egy olyan eszközért, ami klaviatúrából, akkumulátorból, meg kijelzőből áll csupán. az eredeti lapdock ára kényszerből esett ilyen alacsonyra, így a következő generációkon már jobbnak látták, ha eleve spórolnak. borzalmas is lett
bár nem tudom pontosan, hányféle lapdock van, olyan 3-4-re tippelek, és mintha a RAZRé megint egész pofás lenne... de ahhoz a telefonhoz morbid is lenne valami bazári dock.
-
kiskaktusz
addikt
A mindennapi életre már elég a kamera bőven az egységsugarú usernek, de azért lehetne jobb is.
Köszi a tesztet!
-
bwoay
nagyúr
borzasztóan néz ki ez a lapdock a korábbihoz képest, olyan, mint egy 80-as évekbeli home computer... viszont ha lapdockból másik típus kell hozzá, akkor feltételezem, hogy HD dockból sem jó a régi, amit egyébként legutóbb 16 eurós áron szúrtam ki ebayen bontatlan csomagolásban, gyári tartozékokkal.
-
premete
veterán
Vannak azért hiányosságai: például gyárilag kártyafüggetlen, így a szolgáltatók is inkább letagadják, hogy van nekik Motorola raktáron, és mást ajánlanak helyette, olyan cégek termékét, akik jelen vannak Magyarországon, esetleg le is esik valami apró szóróajándék, üveggyöngy, stb. tőlük.
A másik, a support: az agyondicsért xperiám háza széttört magától, ez gyártási hiba volt, a Lajtától nyugatra cserélték garanciában: nálunk kifizettették volna a házat, 12000 forintban. Ugyanaz a hivatalos szerviz a Defy egy kéthetes gyártási hibás szériából adódóan a hangszórót garanciában kicserélte másfél nap alatt. -
formax
tag
Köszönjük a tesztet!
Nem egészen értem hogy miért kapott csak "tetszett" értékelést. Nagyon komoly hardver, jól néz ki, a teszt szerint minden jól működik, Gorilla Glass üveg, autofókusz, "vaku", szép fotók, jó üzemidő, korrekt induló ár, stb. Igazán komoly problémát nem írtok, csak apróbbakat (amik szoftver frissítéssel minden bizonnyal még javíthatóak is). Miért nem legalább "ajánlott"?Még egy kérdésem van: lehetne-e az egyik képernyőfotót (mondjuk felugró ablakban) teljes felbontásban (540 x 960 pixel) feltenni a teszthez?
-
Retekegér
MODERÁTOR
Fuq Motorola support. Pedig jóféle kis cumó ez is, tuti lenne rá igény.
-
callmeakos
veterán
Szokásos Motorola üzletpolitika. Meg sem lepődöm ezen.
-
Zoja™
őstag
Persze, tudom, anno mikor az atrix-al szemezgettem is lehidaltam az árán, főleg hogy még beszerezni is necces volt.
Szerk.: Szép ketyere...
De szerintem létjogosultsága akkor van, ha az embernek nincs, notebookja. Szegény ország vagyunk, nem mindenki teheti meg, de így is minden 3. embernek van. Viszont ha valaki megteheti, hogy Atrix 2-őt vegyen, akkor biztos van elfekvőben noti-ja is.
-
premete
veterán
A dokkoló az 100 dollár sincs, amit linkelsz, az a Lapdock.
-
floatr
veterán
A dokkolt állapotban felébredő oprencerről azért mesélhetne valaki, kezelés, használhatóság, alkalmazások miegymás...
-
zaskar
senior tag
Végre egy telefon, ami már hasonlóan szép képeket tud készíteni, mint 4 évvel ezelőtt az Nokia N82-m. Kiadtak azóta több száz modellt a gyártók, és elég bosszantó, hogy 100 ezer Ft feletti készülékekbe is gyakran semmirevaló, használhatatlan kamera kerül. Tévedés ne essék, nem a telefonba épített kamerával akarom életem fotóit elkészíteni (van itthon DSLR és kompakt gépem is), de visszafelé nem kéne fejlődni...
-
tjb007
nagyúr
Változtak, új dokkolót kapott az Atrix 2 ami nem kompatibilis az elődmodellel (de hat másik új modellel igen), nettó 250 dollárba kerül (az elődmodell 500 dolláron kezdett), videó róla itt: [link]
(#12) kolosanyi
"Mindezek mellett a szoftver elavult (remélem csipkedik magukat a frissítéssel)"
A harmadik negyedévben jön valamikor, szóval annyira nem sietnek vele (mondjuk a többi modellnél sem).
-
Halo
senior tag
jah - pont téged akartalak említeni
(azért nem tettem mert valamiért nexus ugrott be, hogy arra váltottál... meg az arix... visszakeresni meg lusta voltam
)
de az nfc hiánya... nem tudom - ha ezt beszerzem, 2 évig tuti ez marad... igaz, most már úgy gondolom, 2 év alatt se fog annyira változni itthon a helyzet, hogy az nfc úgymond _kötelező_ legyen... nem tudom. :S
tjb007: Köszönöm!
-
enginev3.0
félisten
Na tessék, nem 7mm "vastag" hanem 10, de legalább 2 napig is kibírja, olyan nehéz ezt a példát követni?
-
-
Liudvikas
tag
szép kis teló,nagyon bejövős a külalak.
de annyira lehangoló ez a szaggatás pl. a telefonkönyvben, ilyen vas alatt
persze majd ICS után.. -
kolosanyi
veterán
Jó, akkor mondom úgy, hogy a mostanihoz képest elavult.
Illetve azért kérdeztem, mert nem jön be ez a MotoBlur izé. Jobban kedvelem az alap droidot, főleg ICS esetén.
szerk.: Arról esetleg nincs tapasztalatod, hogy a normál Ubuntu hogy fut az ilyeneken? Lehetett olvasni nem rég erről.
-
MR007RM
addikt
Az a 8GB-ból felhasználható csak 4,5GB az normális? Csak kérdezem. Kinézetre szerintem szép formás, és nem túl vékony. NFC-t még tehettek volna bele, az már szinte minden felsőkategóriás mobilba dukál, akár tudunk vele mit kezdeni, akár nem.
-
-
kolosanyi
veterán
Korrekt kütyü. A dokkolhatóság engem is érdekelne. Mindezek mellett a szoftver elavult (remélem csipkedik magukat a frissítéssel), ráadásul ez a UI. Bootloadert lehet nyitni és rápakolni egy vanilla droidot?
-
Nagyon jó az ára!
, tényleg jó telefon, a Portal Phone megoldás meg szinte ugyanaz mint az AirDroid
-
premete
veterán
Én nem mondanám fényesnek az Atrix 4G hátlapját sem, és nem értem, miért "lett jobb" 8 GB belső tárhely a 16 GB-nál.
-
Neurotoxin
őstag
Tetszik, jó a nyitóára és kapott gorilla glasst.
-
MuzikJunkie
aktív tag
Volt szerencsém hozzá személyesen, cimborám ilyet vett és valami gyönyörű, imádom.
Méretéhez képest meglepően könnyű.
Defy után azt hiszem egy sima Atrixra befizetek!
Vodánál most ment le az ára 64k-ra.
-
opeter87
senior tag
Jó teló, de sajnos sokadjára kell feltennem a kérdést: Miért nem jön hozzánk is???
-
Pete55555
addikt
Jo telefon, jo cikk, bár nekem inkább a razr maxx kéne.
-
Halo
senior tag
A dokkolókról lehetett volna még pár szó. Ezek változtak valamit az előző Atrix óta? Áruk?
Használhatóságuk? -
vince
őstag
A két tesztvideó még nincs belinkelve!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged