Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tome.jr

    addikt

    válasz C.Brigante #5020 üzenetére

    Próbálj már meg kicsit konstruktív lenni a jópofizás és kötözködés helyett. Szerinted mi a megoldás? Adja el mindenki akinek gondja van az apróban bukóval hibátlanként? Ez lenne a nagy ötlet? Vagy van esetleg valami olyan meglátásod is ami kicsit előre viszi az ügyet? Az, hogy egy noname szervízben egy noname szervizes ki tudja milyen indíttatásból azt mondta, hogy a 2X megbukott, szerinted jelent bármit is? Hadd sz@rjam már le, hogy Nyír1 főparaszt szervizese mit nyilatkoztatott ma ki. Honnan veszed, hogy a cseredarab 95%-ban hibás lesz? Olyan dolgokat közölsz tényként amiről lövésed sincs. Lehet az egész nem is szoftveres hanem hardveres hiba miatt van. Jópáran leírták ma is, hogy semmi gondjuk a telefonnal a gyári rom mellett. Eladtad a telefonod, örülj neki, használd egészséggel amit vettél helyette.

    Akinek gondja van a telefonnal írja le, próbálunk segíteni, van is megoldás, kicsit mókolni kell vele, de használható lesz a telefon némi kompromisszummal.

    Komolyan elegem van ebből ami az utóbbi napokban itt folyik. Ha ez így megy tovább kérni fogok modkerben egy nagytakarítást.

Új hozzászólás Aktív témák