Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fullmanytime

    csendes tag

    válasz djstavross #3998 üzenetére

    Nekem soha nem volt fenn az a rom (v10d UK). Szépen elkezdtem a gyári romokat kipróbálni, ahogy a LG Support Tool, vagy mi a franc elkezdte felajánlani. Mivel a telóm szürkeimprortos, ezek mind koreai/ázsiai szoftok voltak. Ezekkel elmentem egészen a v10d-ig, de mint mondtam az nem a UK volt, hanem amit alapból megtalált nekem a LG programja.

    Az USIM betöltése, a hálózat random, de gyakori elérhetetlensége (no mobilnet), az, hogy mások nem tudtak engem felhívni, az mindegyik romnál jelen volt.
    Ekkor nekiduráltam magam, feltettem életem első custom romját, a modacos fr15-öt, de ott is ugyanúgy előfordult mindegyik probléma - felteszem ezek a jelenségek eléggé összefüggnek egymással.
    Feltettem az fr15 mellé más kerneleket, hátha, de a végeredmény semmivel nem lett jobb. Itt elkezdtem beleásni magam az xda fórumába, ahol egyetlen ember mondott az egészre annyit, hogy a "csak gsm" módban stabilabb a hálózat. Mondtam, hogy ez nem lehet ennyire egyszerű, de kipróbálom. Megítélésem szerint működött a dolog, de ezt nehéz eldönteni, mert régebben is volt olyan, hogy napokig nem volt baj a telefonnal, aztán egyszer csak újra előjött minden hülyeség.

    (Azért váltottam az fr17-re, mert az fr15 a ikszedik kernellel állandóan lefagyott)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák