Kicsit idegesítően nagy a kontraszt és túl fekete fehér. Nem jó.
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''

Kicsit idegesítően nagy a kontraszt és túl fekete fehér. Nem jó.
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''

Ez gáz. 
PlayStation 3 + Netezős konfig
Minimalista, egyszerű, itt ezek dominálnak. Persze nem tetszhet mindenkinek. Szerintem stílusos.
Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

Stílusosnak stílusos, csak 2 nap használat után úgy érezném magam, mint aki ravatalozóban lakik.
Gyér.
iPhone & mobil tartozékok, iPod zokni, tok /már 500-tól/ - > http://href.hu/x/gj36 | Eladó termékeim -> http://href.hu/x/gqfi | Megbízhatóságom az adatlapomon! | LG P990@CM7.2 & Etana 3.0.31 kernel + Sansa Clip+ & Brainwavz M4
Ezért érdekes a sok fekete fehér ikon között a market...
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. | Nokia 100 - 4999 forint |
A menü túl kaotikus, amúgy nem rossz ötlet,ja, és még a statusbar sem a legszebb.
Eladó játékok: http://goo.gl/OioB2
Arra is van külön fekete-fehér ikon.
Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

Nem speciel bejon, bar a market logo az gaz. 
555-SHOE

Hát....Nem tetszik. 
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke

szép színes. A market logó meg nagyon illik ám a képbe 
„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

A market ikon itt azt jelöli, amit éppen le akarok cserélni.
holy bible? napi bibliai idezet app? 
powerd by mango, no more droid

tehát feltaláltuk sok év alatt a színes kijelzőjű mobiltelefont, hogy aztán jöjjön valaki, aki eladja a fekete-fehérret, hogy azt mondják ez stílusos.
értemén, nem vagyok hüje ...

A kijelző értelemszerűen nem fekete-fehér, a UI az.

Fekete és fehér, szép fontok. Nekem bejön, nem vagyok oda a nagyon színes dolgokért, bár pár program a kezdőképernyőn úgyis megbontja az egységet.
Omnia 7
Nekem nagyon tetszik.
Csak hosszabb távon a fekete alapon fehér nem valami jó a szemnek, de jól néz ki nagyon.
ezek asszimilálására is van megoldás. A programokat a főképernyőre kihelyezve, majd az ujjunkat a képen tartva a jobb felső sarokban megjelenik egy kis virtuális billentyű, melyet megérintve egy ikonválasztó felületre jutunk. Itt több, mint 80 darab fekete-fehér képecske áll a rendelkezésünkre, melyekből könnyedén találhatunk az adott alkalmazáshoz illőt.
Nagyon jó ötlet! Több rendszeren probléma ez, és csak macerával lehet megoldani. Itt van gyári megoldás a gondra! 
[ Szerkesztve ]
"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

Ez a fekete fehér arra jó, hogy még többen vigyék majd vissza gariztatni, mert mindenki észre veszi majd a bevilágításokat a kijelző oldalán..
LG Optimus 2X

ocsmány.
asdaniel.blogspot.com *PopKoRn*

azért egy ilyen presztizsű telefonnál sztem nem lesz ilyen gond..
Omnia7 with Mango... soha többé android :$

ó dehogyisnem
Itt van rá az élő példa
Bár most cserélték ki végre gariba..
LG Optimus 2X

akkor csak egyedi hiba, ha cserélték,nem?

2x-nél típushiba, a kijelző felső részén "elválik", van egy rés, ahol látni a bevilágítást.
Omnia 7

a 2x-nek mennyi az órajele?
asdaniel.blogspot.com *PopKoRn*

2X-nél igen, ez tudtam rég, de itt most a PRADA-ról van szó ugyebár

Nem, írta valaki, hogy ilyen kategóriában nincs ilyen, és írta Coleszi (2x, lsd. aláírás), hogy dehogyisnem 
[ Szerkesztve ]
Omnia 7

tudom, én írtam
de a 2X, meg egy PRADA nem egykategória 

egyetértek, az embert nem varázsolja el
1-2 elem tetszetős, de összességében nem egy szépség 
5.5GB online tárhelyet ingyen (SugarSync): http://goo.gl/Ztdaf || Motorola Defy || TP-Link WR1043ND

1ghz, természetesen ha nem nyúlsz hozzá.. 
LG Optimus 2X

nem, nem egyedi hiba, és nem is cserélik. Képzeljétek bevittem telenorba gariztatni a hangsúlyozom karcmentes telot azzal a hibájával h nem érzékeli a gpst. Meg néha az USB mód az nehezen ment. mondom hátha csinálnak rajta valamit. A következő történt: Kicserélték a kijelzőt, a gombokat és igazából a komplett készüléket azzal az okkal, hogy karcos. Egyetlen egy karc volt rajta. a kijelző véfő fólián amit most buktam
Na, de ha véletlenül összekarcolnám valahol akkor beviszem 
LG Optimus 2X

Valószínű olyanok fogják ezt venni, akik nem telepítenek majd rá alkalmazásokat, csak a neve miatt kell nekik. Egyéb esetben brutális gusztustalan lesz a menü a mindenféle színes ikonnal ..
Life's a piece of shit, When you look at it, Life's a laugh and death's a Joke, it's true.
Amik legalább csoportosítva vannak, emiatt nem lesz olyan káosz benne. Azért elég jó ez a készülék, nem hinném, hogy csak egybitesek vennék.
myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

Maga a készülék jó, de szerintem a 8bitesek nem fogják a név és dizájn miatt kicsengetni az extra pengőket érte ![;]](/dl/s/v1.gif)
Life's a piece of shit, When you look at it, Life's a laugh and death's a Joke, it's true.