mintha október lenne... el is kapott az ajándékozási inger ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
az kizárt dolog mert nem tudom [Vaio F;Xperia S;k800i] jíííhááá

mintha október lenne... el is kapott az ajándékozási inger ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
az kizárt dolog mert nem tudom [Vaio F;Xperia S;k800i] jíííhááá

Pár soros hír, és 4 ráncfelvarrás. 
Lumia 920 PureView. Take blur-free photos every time. - iPhone 4s (gamertag Blyannn, GC blyan000)

pont ezt akartam írni, hogy jó ráncos ez a WP8 már most, bemutató után fél évvel 
"fan" és nem "fun"...
2 új csempeszín, várjuk

Honnan veszed hogy ennyi lesz a frissítésben?
Apple fikázók részére: http://bit.ly/12peDfN

Gondolom a csodálatos 7.8 frissítésre utalt, ami kb. ugyanannyi hibát tartalmaz, mint amennyi újdonságot hozott.
"fan" és nem "fun"...
mondjuk a 7.8-tól inkább a userek vártak sokat, tekintve hogy a wp8 bemutatón megmondta a microsoft, hogy új start screen és ennyi
Why is an apple a Dalek's favorite fruit? Because an apple a day keeps the Doctor away!

Early adopter vagyok. És valóban, többet nem ígértek, nem is adtak többet, max. a kolléga által említett két színnel, de ahogy említettem, hiba az van. Ez viszont fáj. Kicsit kiábrándultam az MS féle támogatásból.
"fan" és nem "fun"...

Milyen telefonok vannak a képen? Mert eddig ismeretlennek tűnnek, talán egy új Lumia?

Csak illusztrációs grafika.
Lumia 920 PureView. Take blur-free photos every time. - iPhone 4s (gamertag Blyannn, GC blyan000)

Aham, akkor nem ábrándozok ilyen Lumiáról 

még ha szép lenne 
"fan" és nem "fun"...

A "Project Blue" nem biztos, hogy túl szerencsés elnevezés a windows múltját ismerve...
[ Szerkesztve ]
Az AUDI az a Volkswagen ami BMW akar lenni!

Project blue? nekem ebből az jön le, hogy a wp8-at is kukázzák gyorsan, majd a kövi generáció jó lesz (akkor sem lesz rá app anyway)
[ Szerkesztve ]
Akik odaírják a hirdetéseikhez, hogy okoskodó kommentet nem kér, azoknak a 98%-a bolti ár felett szeretné elpasszolni a cuccosát.... Persze Te abban a 2%-ban vagy:)

Project butter-simább lett az android
project blue-a kék csempék gyorsabbak lesznek?
Milyen hibák vannak? Nekem Lumia 800-am van, de még 7.5-tel, a Zune nem ajánl frissítést.
Vótmá! || Eladó játékok (Steam, lemezes) és könyvek! http://href.hu/x/h3kj

Nem, szerintem a zöldek is 
"Okostelód négy mag nélkül mondd mit ér, a négy magod sok ram nélkül mondd mit ér, a sok ramod öt inch nélkül, az öt inch FullHD nélkül mondd-mondd-mondd mondd mit éér?"........."By: Sonyfan"
Jöhet várjuk. Gondolom bele viszik a FHD felbontás támogatását is.
blade zte: itt nem kell vajas projekt a smooth működéshez.
[ Szerkesztve ]
Nokia Lumia 920 + iPad 3.

Akkor ezentúl egy csempe 400x400 pixel helyett 500x500 lesz
Legalább nem kell élsimítás rá 

Mint egy plasztikai sebészeten. 
"Netmegszakításos módszerrel sikerült kicsikarnom a frissítést:
Menete (fordítás):
1. Rakd repülő üzemmódba a telefont
2. Csatlakoztasd a telefont USB-vel és várd meg míg a Zune felismeri
3. Menj Zune-ban a Beállítások, Frissítés menüpontra.
3.5 Trükkös rész: Kb 2-3 másodperc múlva (sokkal többnek fogod érezni) , szakítsd meg az internetkapcsolatot, miközben a Zune keresi a frissítést (pl húzd ki a hálózati kábelt).
4. Meg kell hogy találja a frissítést, ha nem, folytasd a 3. ponttól, de előtte menj egy másik menüpontra.
5. Ha megvan a frissítés akkor csatlakozz vissza a netre.
6. Frissít, örül"
Lehet hogy az 50. alkalomra dobja majd csak be. Elvileg 3 frissítés van, minden frissítésnél külön-külön kell ezt a folyamatot végigcsinálni.
szájkaratéjos tanfolyamhoz keresek magam mellé jelentkezőt!
Ezt tudom, de a kis f@szom aki ilyennel szarakodik. Engem az érdekelne, hogy milyen hibák vannak 7.8-ban. 
[ Szerkesztve ]
Vótmá! || Eladó játékok (Steam, lemezes) és könyvek! http://href.hu/x/h3kj
Nem csak ez az értelme...
Nokia Lumia 920 + iPad 3.

live-tile frissítési hiba, hangerőcsökkenés (L800-nál legalábbis biztosan), és ugyan nem hiba, de hamarosan komoly hiány lesz a CardDav támogatás hiánya, ez se fért bele (ez némi rosszindulattal, mert majd' fél éve kész volt, amikor kiadták).
"fan" és nem "fun"...

Mire kijön az ráncfelvarrás addigra már lesz WP8 telefonom. 
Miután eddig sem volt semmilyen kontakt küldési lehetőség a WP7.5-ben, fura hogy pont a vadi új CardDav-ot hiányolod. Mondjuk Exchange szerveren gyönyörűen kezeli a vállalati telefonkönyv funkciót. Én LG Optimus 7-en hangerőcsökkenést nem tapasztaltam, az általam használt élő csempék is jól működnek (nekem is csak a húzogatós módszerrel volt hajlandó frissülni
).
[ Szerkesztve ]
Laci

CardDav pont nem küldésről szól, hanem szerver felől érkező adat. Vadi újnak azért nem nevezném, de a fő problémám (ami sokaknak az lesz), hogy új 7.8 flehasználók a hajukra kenhetik az eddig használt gmail fiókjukat.
A hangerőcsökkenést - ahogy írtam - L800nál tapasztalták eddig főleg, livetile probléma még Belfiore által is elismert tény.
"fan" és nem "fun"...

Azért ekkora kijelző és keret aránnyal már szebb 

De miért kell ennyit várni egy ráncfelvarásra? ennyire nagyot akarnak alkotni?
Már kíváncsi vagyok milyen is lesz ,és menyit dolgoznak rajta.
♣A káosszal teremtek rendet.♣
hmm nekem a hangerő csökkenés se tünt fel (bár tény, hogy 15 körüli hangerő a max a telefonon (ha jól tudom a felett van probléma), livetile működik nem tapasztaltam hibát (ja L800-am van)
appon.hu - domain hosting, ftp tárhely, webfejlesztés, webalkalmazások. Prohardvereseknek extra kedvezmény

Hotmail.

1 év után kihozzák rá az FM rádiót, aminek a chipje alapből bennevan? 
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
Készítettem egy többször felhasználható Lead-et cikkekhez.
A Microsoft megerősítette, hogy az eddig hiányosságok kijavítására szolgáló frissítés neve Windows Phone Majd lesz, melynek megjelenési időpontja még nem ismert, viszont számos több éve hiányzó funkciót és a rendszerben fellelhető problémát javít majd. (+4 új szín)
https://plus.google.com/113465598003608536126 http://mobibytes.blogspot.com/ https://www.facebook.com/pages/MoDev/260469680679910

én megléptem. De hány elégedett user lesz ettől? (segítek: kevés. metro modern ui-t nagyon csípem, de az új felületre egyszerűen nem áll rá a kezem. ez van)
@Rolly: nem minden appnál jelentkezik a hiba, de ahol hibázik ott 1) nem frissül 2) magas adatforgalmat generálhat, és akkut is szívhatja.
[ Szerkesztve ]
"fan" és nem "fun"...

Remélem FM rádió lesz, mert anélkül Én nem veszek Nokiát, bár mennyire is tetszenek.
Egyébként felpöröghetnének a frissítések, mert pl. a szinte tökéletes Android is gyorsabban frissül. Véleményem szerint a WP fejlesztését egy az egyben át kellene adni a Nokiának, mert az MS csak nyomorékoskodik vele.

android és tökéletes 
De a frissítések sebességével tényleg komoly gond van. Gondolom az a gond, hogy egy ekkora (őskövület) mammut mint a MS lassan mozdul.
"fan" és nem "fun"...

Ez mondjuk nekem is hiányzik belőle. A netem meg kevés ,hogy állandóan net rádió menjen.

Ja, a MS egyszerűen túl lassú. Pedig ők vannak lemaradva, nekik kellene villám-üzemmódba kapcsolva befoltozni a lyukakat. Kár érte, mert amúgy jó kis OS lehetne, így viszont csak nő a hátránya.

sajnos tényleg iszonyat lassúak ami sokaknak (nekem is) kiábrándító. van a WP8ban pár hatalmas hiba, és konkrétan semmi fix nem jött ezekre.
fresh air..... WP8
Ezért érdemes volt benézni

Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...

Milyen hatalmas hibakra gondolsz?

other, értesítések, IE hiányosságok, facebook app (amit az MS csinál, igen. és szégyen.) most ennyi jutott eszembe hirtelen.
+ az érthetetlen dolgok alkalmazások terén. a twitter előbb kapott klassz verziót mint a facebook. ami elég bugyuta dolog, tekintve h facebookot kicsit többen használnak. ráadásul az MS és a face szoros kapcsolatban vannak. szóval ezektől kapok agybajt, h nem logikusan történnek a dolgok. az egy éve BÉTA viberről már ne is beszéljünk. használnék én mást, de az ismerősem 90%-a viberes sajnos, ugyh nekem édes kevés h van rá alternatíva.
A Skype-ot mióta heggesztik? ennyi idő alatt pár lelkes programozó gatyába rázta volna
még mindig BÉTA! (ios-re meg űber király persze, tele jó kis fícsörökkel...)
forsquare kliens... no comment mennyire sz**. de arra tényleg van normális alternatíva, ugyh az annyira nem gáz. csak hát miért tud egy külsős cég jobb appot csinálni?
sorolhatnám még. nem untatlak vele inkább. de kb ezek a bajaim a platfomrot illetően
[ Szerkesztve ]
fresh air..... WP8

Vedd még hozzá, hogy a naptárból még mindig hiányzik a heti nézet (2013-ban bzmg!) az ébresztőóra meg annyira fados, hogy szinte nincs is, először nem értettem, miért vannak olyan előkelő helyen az óra appok az áruházban... És a sok apró kényelmetlenséget hagyjuk is, csak egy példa: azsms-ekben miért nincs egy gomb a feladó felhívására? O

Rákatt a névre és call on akármi.
Ja custom launcherek meg live background sincs, lockscreent sem lehet cserélni. Taskkiller sincs. Meg random appindulások se a háttérben.
Mod: ébresztő. Fogalmam sincs mi kellene még bele, nekem bőven elég hogy hétköznap ébresszen x órakkor, szombaton egyáltalán ne, vasárnap meg y-kor.
[ Szerkesztve ]
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
Miért mi a gond a Gmail fiókkal? Nekem a kezdetektől csak az van beállítva és semmi problémát nem tapasztaltam. Hétvégén frissítettem 7.8-ra és azóta is ugyanúgy működik.
Laci

Még. Majd nem fog ha a Google lelövi az EAS-t.
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r