Hirdetés

Hirdetés

2013. május 23., csütörtök

(#1) vipnolf

vipnolf
(tag)

mintha október lenne... el is kapott az ajándékozási inger ;]

[ Szerkesztve ]

az kizárt dolog mert nem tudom [Vaio F;Xperia S;k800i] jíííhááá

(#2) Blyan

Blyan
(PH! nagyúr)

Pár soros hír, és 4 ráncfelvarrás. :D

Lumia 920 PureView. Take blur-free photos every time. - iPhone 4s (gamertag Blyannn, GC blyan000)

(#3) kcsa válasza Blyan (#2) üzenetére

kcsa
(őstag)

pont ezt akartam írni, hogy jó ráncos ez a WP8 már most, bemutató után fél évvel :D

"fan" és nem "fun"...

(#4) zoo8800

zoo8800
(PH! addikt)
LOGOUT blog

2 új csempeszín, várjuk :C :C

(#5) buvartacsko válasza zoo8800 (#4) üzenetére

buvartacsko
(senior tag)

Honnan veszed hogy ennyi lesz a frissítésben?

Apple fikázók részére: http://bit.ly/12peDfN

(#6) kcsa válasza buvartacsko (#5) üzenetére

kcsa
(őstag)

Gondolom a csodálatos 7.8 frissítésre utalt, ami kb. ugyanannyi hibát tartalmaz, mint amennyi újdonságot hozott.

"fan" és nem "fun"...

(#7) adam014 válasza kcsa (#6) üzenetére

adam014
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mondjuk a 7.8-tól inkább a userek vártak sokat, tekintve hogy a wp8 bemutatón megmondta a microsoft, hogy új start screen és ennyi

Why is an apple a Dalek's favorite fruit? Because an apple a day keeps the Doctor away!

(#8) kcsa válasza adam014 (#7) üzenetére

kcsa
(őstag)

Early adopter vagyok. És valóban, többet nem ígértek, nem is adtak többet, max. a kolléga által említett két színnel, de ahogy említettem, hiba az van. Ez viszont fáj. Kicsit kiábrándultam az MS féle támogatásból.

"fan" és nem "fun"...

(#9) inthro

inthro
(újonc)

Milyen telefonok vannak a képen? Mert eddig ismeretlennek tűnnek, talán egy új Lumia?

(#10) Blyan válasza inthro (#9) üzenetére

Blyan
(PH! nagyúr)

Csak illusztrációs grafika.

Lumia 920 PureView. Take blur-free photos every time. - iPhone 4s (gamertag Blyannn, GC blyan000)

(#11) inthro válasza Blyan (#10) üzenetére

inthro
(újonc)

Aham, akkor nem ábrándozok ilyen Lumiáról :)

(#12) kcsa válasza inthro (#11) üzenetére

kcsa
(őstag)

még ha szép lenne :D

"fan" és nem "fun"...

(#13) VD

VD
(őstag)

A "Project Blue" nem biztos, hogy túl szerencsés elnevezés a windows múltját ismerve...

[ Szerkesztve ]

Az AUDI az a Volkswagen ami BMW akar lenni!

(#14) GeryFlash válasza VD (#13) üzenetére

GeryFlash
(senior tag)

:C :C :C :DD

Project blue? nekem ebből az jön le, hogy a wp8-at is kukázzák gyorsan, majd a kövi generáció jó lesz (akkor sem lesz rá app anyway)

[ Szerkesztve ]

Akik odaírják a hirdetéseikhez, hogy okoskodó kommentet nem kér, azoknak a 98%-a bolti ár felett szeretné elpasszolni a cuccosát.... Persze Te abban a 2%-ban vagy:)

(#15) blade zte

blade zte
(senior tag)

Project butter-simább lett az android
project blue-a kék csempék gyorsabbak lesznek?

(#16) EczkE válasza kcsa (#8) üzenetére

EczkE
(őstag)
LOGOUT blog

Milyen hibák vannak? Nekem Lumia 800-am van, de még 7.5-tel, a Zune nem ajánl frissítést.

Vótmá! || Eladó játékok (Steam, lemezes) és könyvek! http://href.hu/x/h3kj

(#17) Sonyfan válasza blade zte (#15) üzenetére

Sonyfan
(tag)

Nem, szerintem a zöldek is :D

"Okostelód négy mag nélkül mondd mit ér, a négy magod sok ram nélkül mondd mit ér, a sok ramod öt inch nélkül, az öt inch FullHD nélkül mondd-mondd-mondd mondd mit éér?"........."By: Sonyfan"

(#18) Cyberpunk

Cyberpunk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jöhet várjuk. Gondolom bele viszik a FHD felbontás támogatását is.

blade zte: itt nem kell vajas projekt a smooth működéshez.;)

[ Szerkesztve ]

Nokia Lumia 920 + iPad 3.

(#19) gerii válasza Cyberpunk (#18) üzenetére

gerii
(fanatikus tag)

Akkor ezentúl egy csempe 400x400 pixel helyett 500x500 lesz ;] Legalább nem kell élsimítás rá :P

(#20) raper válasza Blyan (#2) üzenetére

raper
(senior tag)

Mint egy plasztikai sebészeten. :D

(#21) Thome válasza EczkE (#16) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"Netmegszakításos módszerrel sikerült kicsikarnom a frissítést:
Menete (fordítás):
1. Rakd repülő üzemmódba a telefont
2. Csatlakoztasd a telefont USB-vel és várd meg míg a Zune felismeri
3. Menj Zune-ban a Beállítások, Frissítés menüpontra.
3.5 Trükkös rész: Kb 2-3 másodperc múlva (sokkal többnek fogod érezni) , szakítsd meg az internetkapcsolatot, miközben a Zune keresi a frissítést (pl húzd ki a hálózati kábelt).
4. Meg kell hogy találja a frissítést, ha nem, folytasd a 3. ponttól, de előtte menj egy másik menüpontra.
5. Ha megvan a frissítés akkor csatlakozz vissza a netre.
6. Frissít, örül
"

Lehet hogy az 50. alkalomra dobja majd csak be. Elvileg 3 frissítés van, minden frissítésnél külön-külön kell ezt a folyamatot végigcsinálni.

szájkaratéjos tanfolyamhoz keresek magam mellé jelentkezőt!

(#22) EczkE válasza Thome (#21) üzenetére

EczkE
(őstag)
LOGOUT blog

Ezt tudom, de a kis f@szom aki ilyennel szarakodik. Engem az érdekelne, hogy milyen hibák vannak 7.8-ban. :K

[ Szerkesztve ]

Vótmá! || Eladó játékok (Steam, lemezes) és könyvek! http://href.hu/x/h3kj

(#23) Cyberpunk válasza gerii (#19) üzenetére

Cyberpunk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem csak ez az értelme...

Nokia Lumia 920 + iPad 3.

(#24) kcsa válasza EczkE (#16) üzenetére

kcsa
(őstag)

live-tile frissítési hiba, hangerőcsökkenés (L800-nál legalábbis biztosan), és ugyan nem hiba, de hamarosan komoly hiány lesz a CardDav támogatás hiánya, ez se fért bele (ez némi rosszindulattal, mert majd' fél éve kész volt, amikor kiadták).

"fan" és nem "fun"...

(#25) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Mire kijön az ráncfelvarrás addigra már lesz WP8 telefonom. :K

(#26) Gusztáv válasza kcsa (#24) üzenetére

Gusztáv
(őstag)
LOGOUT blog

Miután eddig sem volt semmilyen kontakt küldési lehetőség a WP7.5-ben, fura hogy pont a vadi új CardDav-ot hiányolod. Mondjuk Exchange szerveren gyönyörűen kezeli a vállalati telefonkönyv funkciót. Én LG Optimus 7-en hangerőcsökkenést nem tapasztaltam, az általam használt élő csempék is jól működnek (nekem is csak a húzogatós módszerrel volt hajlandó frissülni :( ).

[ Szerkesztve ]

Laci

(#27) kcsa válasza Gusztáv (#26) üzenetére

kcsa
(őstag)

CardDav pont nem küldésről szól, hanem szerver felől érkező adat. Vadi újnak azért nem nevezném, de a fő problémám (ami sokaknak az lesz), hogy új 7.8 flehasználók a hajukra kenhetik az eddig használt gmail fiókjukat.

A hangerőcsökkenést - ahogy írtam - L800nál tapasztalták eddig főleg, livetile probléma még Belfiore által is elismert tény.

"fan" és nem "fun"...

(#28) inthro válasza kcsa (#12) üzenetére

inthro
(újonc)

Azért ekkora kijelző és keret aránnyal már szebb :)

(#29) Luck Dragon

Luck Dragon
(tag)

De miért kell ennyit várni egy ráncfelvarásra? ennyire nagyot akarnak alkotni? :DDD Már kíváncsi vagyok milyen is lesz ,és menyit dolgoznak rajta.

♣A káosszal teremtek rendet.♣

(#30) Rolly válasza kcsa (#27) üzenetére

Rolly
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hmm nekem a hangerő csökkenés se tünt fel (bár tény, hogy 15 körüli hangerő a max a telefonon (ha jól tudom a felett van probléma), livetile működik nem tapasztaltam hibát (ja L800-am van)

appon.hu - domain hosting, ftp tárhely, webfejlesztés, webalkalmazások. Prohardvereseknek extra kedvezmény

(#31) windlaci válasza kcsa (#27) üzenetére

windlaci
(fanatikus tag)

Hotmail.

(#32) pit stop

pit stop
(senior tag)

1 év után kihozzák rá az FM rádiót, aminek a chipje alapből bennevan? :U

Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.

(#33) Sofian

Sofian
(őstag)
LOGOUT blog

Készítettem egy többször felhasználható Lead-et cikkekhez.

A Microsoft megerősítette, hogy az eddig hiányosságok kijavítására szolgáló frissítés neve Windows Phone Majd lesz, melynek megjelenési időpontja még nem ismert, viszont számos több éve hiányzó funkciót és a rendszerben fellelhető problémát javít majd. (+4 új szín)

https://plus.google.com/113465598003608536126 http://mobibytes.blogspot.com/ https://www.facebook.com/pages/MoDev/260469680679910

(#34) kcsa válasza windlaci (#31) üzenetére

kcsa
(őstag)

én megléptem. De hány elégedett user lesz ettől? (segítek: kevés. metro modern ui-t nagyon csípem, de az új felületre egyszerűen nem áll rá a kezem. ez van)

@Rolly: nem minden appnál jelentkezik a hiba, de ahol hibázik ott 1) nem frissül 2) magas adatforgalmat generálhat, és akkut is szívhatja.

[ Szerkesztve ]

"fan" és nem "fun"...

(#35) Balint1986 válasza pit stop (#32) üzenetére

Balint1986
(lelkes újonc)

Remélem FM rádió lesz, mert anélkül Én nem veszek Nokiát, bár mennyire is tetszenek.

Egyébként felpöröghetnének a frissítések, mert pl. a szinte tökéletes Android is gyorsabban frissül. Véleményem szerint a WP fejlesztését egy az egyben át kellene adni a Nokiának, mert az MS csak nyomorékoskodik vele.

(#36) kcsa válasza Balint1986 (#35) üzenetére

kcsa
(őstag)

android és tökéletes :DDD

De a frissítések sebességével tényleg komoly gond van. Gondolom az a gond, hogy egy ekkora (őskövület) mammut mint a MS lassan mozdul.

"fan" és nem "fun"...

(#37) AMD Power válasza Balint1986 (#35) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Ez mondjuk nekem is hiányzik belőle. A netem meg kevés ,hogy állandóan net rádió menjen.

(#38) dreamdancer válasza kcsa (#36) üzenetére

dreamdancer
(tag)

Ja, a MS egyszerűen túl lassú. Pedig ők vannak lemaradva, nekik kellene villám-üzemmódba kapcsolva befoltozni a lyukakat. Kár érte, mert amúgy jó kis OS lehetne, így viszont csak nő a hátránya.

(#39) daniel909 válasza dreamdancer (#38) üzenetére

daniel909
(őstag)

sajnos tényleg iszonyat lassúak ami sokaknak (nekem is) kiábrándító. van a WP8ban pár hatalmas hiba, és konkrétan semmi fix nem jött ezekre.

fresh air..... WP8

(#40) Peterson_ válasza VD (#13) üzenetére

Peterson_
(őstag)
LOGOUT blog

Ezért érdemes volt benézni:DDD
:R

Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...

(#41) CimbiX válasza daniel909 (#39) üzenetére

CimbiX
(fanatikus tag)

Milyen hatalmas hibakra gondolsz?

(#42) daniel909 válasza CimbiX (#41) üzenetére

daniel909
(őstag)

other, értesítések, IE hiányosságok, facebook app (amit az MS csinál, igen. és szégyen.) most ennyi jutott eszembe hirtelen.

+ az érthetetlen dolgok alkalmazások terén. a twitter előbb kapott klassz verziót mint a facebook. ami elég bugyuta dolog, tekintve h facebookot kicsit többen használnak. ráadásul az MS és a face szoros kapcsolatban vannak. szóval ezektől kapok agybajt, h nem logikusan történnek a dolgok. az egy éve BÉTA viberről már ne is beszéljünk. használnék én mást, de az ismerősem 90%-a viberes sajnos, ugyh nekem édes kevés h van rá alternatíva.
A Skype-ot mióta heggesztik? ennyi idő alatt pár lelkes programozó gatyába rázta volna :)) még mindig BÉTA! (ios-re meg űber király persze, tele jó kis fícsörökkel...)
forsquare kliens... no comment mennyire sz**. de arra tényleg van normális alternatíva, ugyh az annyira nem gáz. csak hát miért tud egy külsős cég jobb appot csinálni?:)
sorolhatnám még. nem untatlak vele inkább. de kb ezek a bajaim a platfomrot illetően

[ Szerkesztve ]

fresh air..... WP8

(#43) dreamdancer válasza daniel909 (#42) üzenetére

dreamdancer
(tag)

Vedd még hozzá, hogy a naptárból még mindig hiányzik a heti nézet (2013-ban bzmg!) az ébresztőóra meg annyira fados, hogy szinte nincs is, először nem értettem, miért vannak olyan előkelő helyen az óra appok az áruházban... És a sok apró kényelmetlenséget hagyjuk is, csak egy példa: azsms-ekben miért nincs egy gomb a feladó felhívására? O

(#44) Glenda válasza dreamdancer (#43) üzenetére

Glenda
(senior tag)

Rákatt a névre és call on akármi.
Ja custom launcherek meg live background sincs, lockscreent sem lehet cserélni. Taskkiller sincs. Meg random appindulások se a háttérben.

Mod: ébresztő. Fogalmam sincs mi kellene még bele, nekem bőven elég hogy hétköznap ébresszen x órakkor, szombaton egyáltalán ne, vasárnap meg y-kor.

[ Szerkesztve ]

from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r

(#45) Gusztáv válasza kcsa (#27) üzenetére

Gusztáv
(őstag)
LOGOUT blog

Miért mi a gond a Gmail fiókkal? Nekem a kezdetektől csak az van beállítva és semmi problémát nem tapasztaltam. Hétvégén frissítettem 7.8-ra és azóta is ugyanúgy működik.

Laci

(#46) Glenda válasza Gusztáv (#45) üzenetére

Glenda
(senior tag)

Még. Majd nem fog ha a Google lelövi az EAS-t.

from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r

(#47) dreamdancer válasza Glenda (#44) üzenetére

dreamdancer
(tag)

Jé, valóban, kösz, ez eddig nem tűnt fel! (A heti nézetre is van valami trükk? Mert azért annak több értelme van, mint a mozgó háttérképnek meg atöbbi baromságnak...)

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.