Hirdetés
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
válasz
hermandani
üzenetére
2 év a gyári gari. Ha bármilyen probléma adódik az akkuval vagy bármivel, leadod szervizbe és megjavíják, illetve alkatrészt cserélnek. Ezért is érdemes gyári garival vásárolni a készülékeket.
Ebay,amazon,telefonbolt. Létezik matt és clear fólia. A matt kb 10%-ot ront a megjelenítő színhelyességén(fakóbb lesz) és ront a fényerőn is. Cserébe nem gyűjti az ujjlenyomatot.
A clear nem ront a vizuális élményen, viszont meglátszik rajta az ujjlenyomat amit néha le kell törölni.
Ezen kívül van ütésálló is, de azt nem próbáltam.A minőségbeli különbségeket én is most tapasztaltam meg. Anno brando ultra clear fóliát használtam, most vészmegoldásként vettem egy olcsó pár száz forintosat és nem méretpontos így szépen szólva is bitang nehéz úgy feltenni hogy valamelyest normálisan álljon. Egy jó fólia nagyon sokáig hibátlanul fennmarad.
A felhelyezésről van sok videó youtube-on. Jobb márkák spigen, zagg, brando, supershieldz, screenguardz, nillkin, obliq most így kapásból ennyi jutott eszembe, de vannak jók az olcsók közül is de annak Te nézz utána. Nekem (amikor nem volt időm vele foglalkozni) már 3x is raktak fel gsm boltban 1500-3000FT-ig és nem volt velük probléma. -
Loboda
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Én leszedtem szerviz előtt a fóliát, Brandot használok, ezt többször vissza lehet tenni!
-
Bari81
tag
Ami nekem bejött a : Brando Tempered Glass és a SPIGEN átlátszó tok párosítás. így teljesen védett a telefon, a kinézete nem változik. Igényes és elegáns marad.
-
g0n21
senior tag
válasz
Ritka90
üzenetére
Főleg amit a telefonok a női táskában kapnak... Én nem is értem... Barátnőm SGS3-ára feltettem egy fóliát, egy héten belül undorítóan karcos lett... De nevelésképpen már nem cserélem neki két hetente: 1) elfogytak az ebay-es, tokok mellé érkezettek, másrészt, tanuljon csak meg vigyázni rá (pedig önköltségből vette)....
BTW, fólia az enyémen is van, noname kínai, de nem látok különbséget a Brando és e között. 30 darab kínai kijön egy brando árából

Tokot pedig sokáig használtam, majd (már nem tudom pontosan melyik fórumtársunk mondatai megfogtak): minek legyen tok a telefonomon? Hogy ne érezzem, hogy fém? Hogy én szenvedjek egy tokkal, hogy majd szép legyen, mikor eladom?
Szóval két hónapja nincs tokban, és nincs a hátán karc.. a sarkán van, de azt tokban szerezte...
-
BenHans
addikt
Rendesen letorkoltad szegényt... Nem minden gsm bolt ilyen. Én [ugyanilyen] feltételekkel, és ezzel a 48 hónap (lent apró betűvel magyarázott) garival vettem anno a Desire-t az XXL-től.
Természetesen a helyszínen kipróbálhattam, és mert egyből tokot és fóliát is vettem rá, mindkettőt a rápecsételt árnál egy ezressel olcsóbban adta oda a srác. 6500 helyett 4500at fizettem, ja és Brando ultra clear volt a fólia és egyből hibátlanul fel is rakta.
A frissítéseket egyszerre kaptam a Desire topikos fórumtársak 90%-ával.Azt mondom, előítéletekkel kell bemenni, de ha elég körültekintő az ember, akkor nem lesz baj.

(#15933) light0416: A fent leírtak neked is szólnak!

-
ForRedGlory
félisten
Tipp? Ilyen van valakinek? Jó-e?
Képernyővédő fólia, HTC One M7, BRANDO Premium Tempered Glass Protector
-
CSiPet2
tag
válasz
Kistoo
üzenetére
Ami a tokot meg fóliát illeti mindkettő erősen ajánlott.
Fóliából a Brando ultra clear 3k huf-ért, kissé drága, de ha felkerült nem veszed észre hogy rajta van, viszont adott esetben megmenthet egy komplett kijelző üveg cserétől, úgyhogy nem kicsit megéri.
A tok már problémásabb szerintem, a készülék elég sérülékeny tud lenni, viszont személy szerint rohadtul nem akartam elcsúfítani egy bumfordi tokkal. Úgyhogy végül erre esett a választásom, abszolút meg vagyok vele elégedve. Továbbra is szép a készülék de viszonylag jól védett. Vásárlási linket most nem tudok, de ebay-ről 1k huf-ért el is hozták Magyarországra. -
m0rd0k
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy Zagg Invisible Shield fóliát,adtak hozzá valami löttyöt amit rá kellett fújni,csak nem volt jó,küszködtem vele egy csomót,jól felidegesített,kivágtam a tetejét,ráöntöttem,viszont már olyan ideges voltam,hogy nem is foglalkoztam a kijelző létakarításával,aztán került alá egy kis kosz,így most van vagy 2 fekete pöttyöm,rohadtul idegesít.
Ezáltal,tervezem egy új fólia vásárlását,de most már csak Magyarországról. Melyiket ajánlanátok? Esetleg tudtok valakit Debrecen környékén aki fel is rakná nekem hibátlanul?
Eddig ilyet találtam: BRANDO ULTRA CLEAR Protector Plus 3-4 ezer forint
-
Kai_Rong
senior tag
Most csengetett a futár... Ezüst HTC One. Ez az első high-end mobilom. Ráadásul ZTE Blade-ről erre átállni, hát... érdekes lesz

Serial alapján Shanghaiban született a kicsike, májusban, remélem, idén ősszel visszaviszem szülővárosába, látogatóba. Szerencsére illesztési hiba nincs, pixelhibából is csak egy pici van, ami a kék színnél látszik a jobb alsó saroknál, egyáltalán nem zavaró, a harmadik tesztfuttatásnál vettem csak észre... A közelségérzékelő tökéletesen működik. Remélhetőleg más hiba sem fog előjönni.
Tokból a Nillkinnel meg volt elégedve, aki vett? Fóliából milyet érdemes vásárolni? A ZTE-n Brando volt, az elég jól bírta a strapát.
-
dome93
csendes tag
válasz
CSiPet2
üzenetére
Én igaz s4et használok de, BRANDO ULTRA CLEAR Protector Plus fólia van rajta és nagyon meg vagyok vele elégedve. Ha brandot akarsz venni akkor az olyan típusát válaszd ami ULTRA CLEAR, mert az nem rontja a kijelző minőségét.
Én a speedshopban vettem 3000ért és +500ért fel is rakták ott helyben. -
CSiPet2
tag
Én is váltottam a jó öreg két és fél éves Desire-ről, egy ilyen gyönyörűségre. Kapásból rendeltem is egy ultra thin crystal clear hard case cover-t (remélem jó lesz) és most jöttem rá, hogy küldenek hozzá fóliát is, de az ár alapján gondolom valami fos minőséget. Bevallom megvenném a nagy tesóját annak, amit a Desire-re tettem, de már nem rémlik milyen típus volt (brando van rajta, de hogy abból melyik, passz).
Melyik az ajánlott, nem vagyok túl tapasztalt kiegészítők terén? -
markyy18
aktív tag
válasz
Kokufuu1986
üzenetére
De volt akinek volt/van vele baja.

Elindítod recoveryből a viper telepítő és az elején kiválasztod a recovery telepítést vagy wipe nélkül újrahúzod a romot de ezekben nem vagyok biztos majd az ügyesebbek megmondják a tutit. Mondjuk nekem az Elemental kernel baj nélkül teszi a dolgát egyenlőre.
Fóliában a Brandot meg a Zagg-ot dicsérik.
Itt az előbbi kép hátha most sikerül beszúrnom:
-
Kokufuu1986
tag
válasz
markyy18
üzenetére
A ViperOne-nal nekem sincs semmi bajom, félreértés ne essék, nagyon jó, főleg a Red Venom theme-mel

Akku idő is jó, pedig elég sokat játszok rajta. De az alap kernel nekem valahogy jobb volt. Hogy tudom visszatenni az eredetit?
Lehet kipróbálom még a Team7-t is előtte...Fóliára még nem kaptam ajánlatot, mit lenne érdemes rátenni. A speedshopos Brando elvileg elég jó...
-
ForRedGlory
félisten
Tapasztalat ezzel kapcsolatban?

BRANDO ULTRA CLEAR Protector Plus
-
Spark_777
tag
válasz
FuRiONight
üzenetére
Brando Tempered Glas-t fogok használni,havernak van az Iphone-on,és bitang,nincs ami megkarcolhatná a felületet,mondjuk közel 8.000 Ft,de azt hiszem egy ilyen telefonnál bele kell hogy férjen

-
Poplacsek
senior tag
Egyetértek, ez a "double dip" szörnyű...
Én egy jóféle övre csatolható v. fűzhető fekvő bőr tokot (krusell, brando, belkin v. akármi) fogok hozzá venni és slussz, semmi mást..
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (111A)
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- iPhone 14 / 128GB / Midnight / Gyári kártyafüggetlen (359)
- Iphone 15 128GB (fekete) csomag eladó 2026.10.02-ig garanciás
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (105A)
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest