Hirdetés

2010. szeptember 8., szerda

(#1) AMD Power

AMD Power
(PH! félisten)

Ez tényleg nagyon kemény lenne! :R

Chanel,Hugo Boss,Bulgari,D&G,G Armani,Paco Rabanne illatok 3 620 Ft-ért? http://hardverapro.hu/apro/elado_minosegi_markas_parfumuk_fm_illetve_kiegeszi/friss.html

(#2) KőkorSzaki

KőkorSzaki
(tag)

Ha álhírekben kezdtek utazni, akkor még fejlődni kell. Indulásnak itt van ez: [link] a pilisi UFO kongresszusról.

(#3) Integra

Integra
(PH! félisten)

nem akarok ünneprontó lenni, de a gps hiányzik belőle...

"Losers always whine about their best. Winners go home and fuck the prom queen." "The story of life. Boy meets girl. Boy gets stupid. Boy and girl live stupidly ever after"

(#4) Peat;) válasza Integra (#3) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Azzal együtt is meg tudnák csinálni, ha akarnák. Nem akarják.

(#5) Ricardo

Ricardo
(PH! kedvence)

Szép lenne. :U
Kíváncsi leszek mi lesz a következő Zászlóshajója a gyártónak.

Nokia E71

(#6) Polacheck válasza KőkorSzaki (#2) üzenetére

Polacheck
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A minőségi és érdekes koncepciókról eddig is beszámoltunk és a terv az, hogy ezek után is szerepeltessük őket, és ez szerintünk jó. Abba az irányba viszont biztosan nem fogunk elmenni, hogy leírjuk, hogy parishiltonnak éppen milyen telefonja van és mennyire szereti.

less QQ more pewpew!

(#7) Pompi válasza Polacheck (#6) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem lehetne ezeket a koncepciókat és az ilyen N96 N97 N98 Nbármi fake, replika, copy cuccokat egy külön kategóriába vagy legalább az egyéb mobilba tenni? Az okostelefonokhoz ezeknek (főleg az utóbbi kategóriának) nem sok közük szerintem.

At 18.000 revolutions per minute, this isn't music. This is the scream of science.

(#8) Rolly válasza Pompi (#7) üzenetére

Rolly
(őstag)
LOGOUT blog

dehogy nincs köze, ha lenne ilyen, akkor okostelefon lenne :D. Egyébként tényleg lehetne valami komolyabb jelölés hogy koncepciótelefonról van szó

http://www.egeszsegstar.hu - egy élhetőbb életért

(#9) Ricardo válasza Rolly (#8) üzenetére

Ricardo
(PH! kedvence)

Bele van írva a címbe :U

Nokia E71

(#10) joey20 válasza Integra (#3) üzenetére

joey20
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem nem hiányzik belőle! :D
Tudom, tudom másnak attól még fontos lehet.

iPhone 4 Coming soon | "Hype, parasztvakítás, sok hülye, szart is megveszik, semmire se jó, idióták, szemét Apple, nincs flash, topic zárható." by Kalandor

(#11) sheratan válasza Integra (#3) üzenetére

sheratan
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a nyomdafesték bármit elbír :U
simán odaírhatnák már, hogy 2GHz-es proci, 15mpx kamera, projektor, surround hangrendszer 9 hangszóróval, és emellé még betettek egy 8000mAh-s akksit, amivel 40 hét napos készenlétre képes, és ha jó napja van, még betont is keverhetsz vele...

nem azt mondom, hogy ez rossz, de kb. annyi értelme/haszna, mint amikor egy 5 éves kisgyerek álmodozik, hogy Superman lesz belőle, ha felnő :)