Hát nagyon ügyesek vagytok

Samsung BADA.....Samsung Wave a hullámok ereje! - Windows Phone7 Hogyan tudom bezártni a futó alkalmazásokat Wave-n? Nyomd meg hosszan menü gombot! :)
Hát nagyon ügyesek vagytok

Samsung BADA.....Samsung Wave a hullámok ereje! - Windows Phone7 Hogyan tudom bezártni a futó alkalmazásokat Wave-n? Nyomd meg hosszan menü gombot! :)
MInden elismerésem a MOBILARENA-nak!!

''...trend a lelke mindennek...'' <Nokia E63 + Milestone>

Jó képek.
Egészen addig röhögtem a főnök reggeli viccén, amíg rá nem jöttem hogy az a napi feladat.
Minden elismerésem, hogy megkaparintottatok már egy ilyen fónt, de egy kis photoshopos utómunka nem ártott volna, mert feketét fotózni borzasztóan nehéz! 
Sony Ericsson W810i fotótár - [link]
Ezel most a csehekek megletek elözve ahogy láttom.
De Eldarnál megint ott van. 
(#6) I. Richard

Tetszik ez a telefon! Valahogy mindíg vonzott a fekete-narancs színösszeállítás, de a W900 sztem csúnya volt... nem úgy ez!!
Volt?
Még gyártják azért.. ![;]](/dl/s/v1.gif)

Grat!Ejjha nem rossz!A moto V3xel is igy volt h még csak most olvastam a híreket h elkezdték forgalmazni meg ilyesmi mikor a Mobilarénán már teszt volt róla!most meg ez!De a W900-zal is ez volt!Hogy csináljátok?!
GRAT!
Minden elismerésem a Mobilarénáé!
Ja és h idetartozót is irjak:
Nekem ez sokkal bejövősebb az elődnél!szebb feketében és jobb a kezelés sztem!De ahogy látom a joy megmaradt v csak a kis középső gomb nagyon kiemelkedik?!

Tudom én... csak szerintem ''felejthető'' az a telefon... legalábbis számpmra
de jogos
Szerintem nekem ami nagyon nem jön be , az a 3 kis kör alaku gomb , nem tudom de szerintem nem nagyon illik ugy az oda.Meg meg lehetett volna ugy oldani, hogy a két szélső rendes gomb legyen és csak a középső meg ilyen kerek.De azt nem értem, hogy ha már sikerült egy ilyen telefont szerezni, akkor miért nem lett gyorsan letesztelve
A főnök tekintetete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
Egyre több ilyen véleményt olvasok.. hm... lehet. hogy mégsem lesz olyan jó ez dizájn?
Akkor nézzük! kinek melyik tetszik jobban?![[kép] [kép]](http://static.esato.com/board/ui/jB3dJ71189w02gySKlZK.jpg)

Elég érdekes ez az utód, nekem sem tetszenek ezek a sárga dizájnelemek.Valahogy megtörik a fekete egyhangúság.A tudása meg nem nagyon érdekel, mert a vodánál nincs EDGE (sajnos).
Linux hogyanok kezdőknek közérthetően http://linuxhogyanok.blogspot.com és http://windowshogyanok.blogspot.com

W800 a W810 színével lenne jó.
Semper Fi

jaja!az lenne a jo!

Ja és mintha azt olvastam volna valahol hogy a kijelzője (már elfelejtettem mekkora felbontás ) de szép nagy! 

nagy? minek? w810i-nek? 0.1 mit tom én micsodával nagyobb mint a w800i-é de ugyanakkora a felbontás 
Nem értem, ha valami sikeres, akkor azt miért kell 10x más börrel eladni?!!?? Tudom hogy manapság ez megy, de akkor is marhaság. Ebben a telóban leheletnyivel több újdonság van, de az SE pont azokat a ''piciségeket'' hagyta ki anno a W800-ból, hogy ezt az újat, a kedves júzerek megvegyék. Na jah és máris 2x bevétel....A telefonnak:
Az üzletpolitikához pedig: 
PROHARDVER NON OFFICIAL CHAT: WWW.PHCHAT.EU !!! Ma vendégnap !!!
Namivan?
jó ez a teló szerintem nagyon király! Ne kössön szerintem abba senki se bele, h. alig van változás a w800i-hez képest! Más gyártók is ezt csinálják... Most van pl: Nokia 6101 ---> Nokia 6103... és csak kékfing..
Itt meg még leglább a design is más...
És nekem nagyon tetszik ez a fekete vs. narancs, a három körgombbal.... A hátlap meg egyszerűen mesés... 
[Szerkesztve]
Jah azt meg ne is részletezzük, hogy a kékfog plusz egy telóban, mondjuk megér egy i jelzést pl: Nokia 6101i
Az EDGE azért szerintem megéri azt a +10-et 
Köszönöm!

evRéé
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Egyébként tényleg minden elismerésem a MOBILARÉNA-nak! Nem lepődnék meg, ha lenne már közötök mondjuk a P990-hez is...

evRéé
Mi viszont meglepődnénk. De majd igyekszünk.
Konnektor minden pénteken 19:00 - 20:00 között a Radiocafé 98.6-on
Az publikus, hogy miért dédelgetik kicsiny hazánkat ennyire a még meg sem jelent telefonokkal? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Magyarán az a kérdés, hogy honnan szereztem a telefont
Nem, a forrásaink pont azért nem publikusak, hogy megmaradjanak forrásoknak. Nektek is jobb így
Hát sokat nem tudtam meg, de talán jobban alszom, mintha tudnám... 
Azt hiszem, mégis csak megvárom! 
Com'è diverso il mondo visto da qui
Se hatalmas cseles dolgot eszelt ki
Ugyanis megjenik készülék!! Rá kb 2-3 honnap és jön a W830 ami QVGA kijelzös, jobb kékfoga lesz stb más dizájn
Aztán meg várható a k800 3 megapixels Most figyeljetek 2* optikazoomal Igen pletykák azt mondják a se k800 optika zoomos lesz!
Ezen felül 2.0 collos QVGA kjielzövel új menüvel és kezelöfelületel rendelkezik majd.
ja és 3g-s is lesz és csak kicsivel lesz nagyobb mint a k750.
Hát a K800 volt már a kezemben, de nem láttam a nyomát optikai zoomnak. De ne legyen igazam, majd megvizsgálom még a napokban.
Nem tudok mit mondani Bog....

Várjuk az - Exkluzív képek a K750i utódjáról! - hírt...

Ha Bog fel is rakja mindenkép ajánlom hogy a mobilaréna logot azt a telora tegye hogy ne lehesen lopni a képet...
Bár szerintem a Se nem engedi hogy bármiféle képet is kirakjon... 

Ember! ... ... phuff. Én sem tudtam megfogalmazni szalonképesen, hogy mennyire irigyellek.
De abból, hogy nem láttad nyomát az optikai zoomnak (amit amúgy én személy szerint a mai technikával nem is hiányolok az ilyen kis telókból... attól csak vastag lenne) a többi speckó, amit AS beszúrt okésnak tűnt? 
[Szerkesztve]
''I never ever wanna grow up / Old people make me wanna throw up.''

Azt szeretném megkérdezni, hogy szándékosan nem írod ki ha duplázodik egy mássalhangzó?
Egészen addig röhögtem a főnök reggeli viccén, amíg rá nem jöttem hogy az a napi feladat.

Csatlakozom a várakozók sorához 
Aha . nincs ere nekem idöm . a lényeget meg ugyis érted. 

ok. 
Én is ezt mondanám... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Az igazság az, h. még csak most járja az elsőt.... ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Akinek nem tetszik, az kapjon be..."

Annak a kornak is megvan a maga szépsége. 
Azért ne offoljuk szét a topicot
Ez kurva nagy tévevés. pénzkereső ember vagyok, és jó munkám is van.

[Szerkesztve]

Akkor ezért nincs időd 
Mint tudjuk a jó munkához idő kell. 
Na mostmár többet nem mondok , csak anyit hogy a munkám lehetövé teszi hogy közben a Böngészem a netet is.

Az a jó 
Ne beszélj csúnyán, kis fiam!!! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Főleg ne offolj!!! 
[Szerkesztve]
"Akinek nem tetszik, az kapjon be..."

Ja, és mégegy, Bog. A pletykált W830i-at is láttad már, vagy nem erősítheted meg, hogy tényleg van ilyen? 
A Szörny Rt-ből idézek: ''sem megerősíteni, sem megcáfolni nem tudjuk a hírt''
Nem láttam még, de nyugi, ha látok ilyet, akkor úgyis szólok és/vagy fotózok.

Várjuk 
én meg azt mondom hogy van vagy lesz és nem csak w830 de w850 is eldar minent leirt már..
Tehát lesz itt minden mint a bucsuban 

A lényeget csak kicsikartam Bogból, nevezetesen, hogy ''szólok és/vagy fotózok''

Baszki, ezzel a tempóval nem tudom magamat frissen tartani telefonilag.
Egyszerűen hihetlen, elhatároztam, hogy veszek e 800-at, de aztán mikor megjelent ez, hogy nemsokára a boltokban hát nem tudom. Ha ápr. közepe felé megjelenik, akkor ilyenem lesz, 1ébként 800.
Egyébként Bog, nem akarsz elhúzni a jó.....
Nagyon irigyellek. Hol lehet jelentkezni a szerkesztői állásra? 
http://360fanatix.hu - A legnagyobb X360 portál!