Új hozzászólás Aktív témák
-
n0_gAboR
őstag
Nexus S i9023 (SLCD) Android 2.3.4 UNROOT
* Root Explorer (vagy masik, system particiot kezelni kepes filemanager szoftver) hasznalataval vegezzuk el a kovetkezo muveleteket:
- Nyomjuk meg a "Mount R/W" gombot, ezzel ujracsatoljuk a system particiot irhato modban
- Toroljuk a /system/app/Superuser.apk filet -> Ez a Superuser alkalmazas
- Toroljuk a /system/bin/su es a /system/xbin/su fileokat -> ez a parancssori root jogokat nyujto program* Inditsuk ujra a telefont bootloader modba (Kikapcs, majd hangero fel + power gomb egyuttes nyomvatartasa mellett kapcsoljuk be a telefont).
* "fastboot oem lock" paranccsal zarjuk vissza a telefon bootloaderet
Ha mindent jol csinaltunk a bootloader gyari allapotba kerult, es tobbet nem tudunk rendszergazdai jogokat igenylo programokat futtatni.
-
n0_gAboR
őstag
Nexus S i9023 (SLCD) Android 2.3.4 rootolas
Ez alapjan keszult a leiras: [link]
* Toltsuk le a su programot tartalmazo update.zip-et innen: su-2.3.6.1-ef-signed.zip. Tegyuk a zip file-t az SD kartyara, ne rakjuk semmilyen mappaba.
* Eloszor is be kell szereznunk az Android SDK-t, majd pedig ki kell tomoritenunk valahova (Windowsnal installalas is jatszik): [link]
Windowshoz: Az android manager segitsegevel tegyuk fel a google drivers csomagot, es adjuk meg az eszkozkezeloben, hogy ezt hasznalja a rendszer a telefonhoz.
Linuxhoz, Mac-hez: [link] innen szerezzuk be a fastboot parancsot, es tegyuk az android sdk tools mappajaba
* Tegyuk a telefont bootloader modba (kikapcs, majd hangero fel + power gombot nyomvatartva bekapcs)
* Konzolban adjuk ki a "fastboot oem unlock" parancsot (nyilvan a tools legyen az aktualis mappa) - ezzel unlockoltuk a telefon bootloader-et
* Toltsuk le a clockworkmod recovery flashelheto image-et Nexus S i9023-hoz innen (v. 3.0.2.5): [link]
Flasheljuk a recovery-t a kovetkezo paranccsal: "fastboot flash recovery 3025-i9023.img"
Ha a telefon ezutan normalisan bebootol, a recovery felulirodik az eredetivel - ezert ezt a rootolas sikeres elvegezteig keruljuk* Lepjunk be megint a bootloader menube, es valasszuk a recovery-t. Ha megjelent a haromszog a felkialtojellel, nyomjuk meg es tartsuk nyomva 5mp-ig a power gombot, majd pedig nyomjuk meg a hangero fel gombot (a power nyomvatartasa mellett). Ekkor ha eddig mindent jol csinaltunk, bejon a Clockworkmod recovery.
* Install Zip from SDcard / Choose Zip from SDCard, valaszd ki a su-2.3.6.1-ef-signed.zip-et, es Yes utan megtortenik a flasheles.
* Rebootolj a recoverybol
* Ha a launcherben megjelenik a Superuser alkalmazas, sikeres volt a muvelet.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Formula-1
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Assetto Corsa EVO
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest