hirdetés

gyorskeresés

részletes keresés...

szakmai témák

általános témák

adok-veszek témák

navigáció

fórum
listázás
üzenetek  >|

(#1) András83

Új Válasz Privát 2009-12-08 14:53:02

András83
(újonc)

Na ilyen biztos sok helyen lesz nálunk :D

TURMIX - Szinkronparódia letölthető: http://turmix2005.uw.hu

(#2) pilsner válasza András83 (#1) üzenetére

Új Válasz Privát 2009-12-08 14:56:35

pilsner
(fanatikus tag)
(LOGOUT blog)

legyen. nagyon hasznos lenne, ha itt is elterjedne

(#3) plus44 válasza pilsner (#2) üzenetére

Új Válasz Privát 2009-12-08 17:19:29

plus44
(PH! addikt)
(LOGOUT blog)

de mennyi esély van rá? :U

This is, where the road crashed into the ocean...

(#4) eami válasza plus44 (#3) üzenetére

Új Válasz Privát 2009-12-08 20:06:39

eami
(tag)

Japánban szinte minden tele van QR kódokkal. Üdítős palackoktól kezdve menetrendekig minden. Eléggé megkönnyíti a dolgokat sztem...

(#5) plus44 válasza eami (#4) üzenetére

Új Válasz Privát 2009-12-08 20:08:10

plus44
(PH! addikt)
(LOGOUT blog)

Mo.-ról van szó, nem az ultra fejlett Japánról. :)

(#6) Lenry

Új Válasz Privát 2009-12-08 20:11:04

Lenry
(PH! addikt)
(LOGOUT blog)

mostmár legalább tudom, hogy egyáltalán mi a πcsa ez :D

A szerelem definiálhatoan amorfizálodott periferikus komplexum, ami a pszeudo-indivindulisztikus egocentrumban kiváltja a "de jó dugni" érzést. | Eladó eredeti PC játékaim: http://href.hu/x/9dv6

(#7) eami válasza plus44 (#5) üzenetére

Új Válasz Privát 2009-12-08 21:56:40

eami
(tag)

hát ez meg itt az embereken múlik szerintem... amig az occsó szart megveszik tonnaszámra addig nincs mire építeni se a szolgáltatóknak se senkinek sem :(

(#8) plus44 válasza eami (#7) üzenetére

Új Válasz Privát 2009-12-09 10:37:50

plus44
(PH! addikt)
(LOGOUT blog)

Amíg a minőség csillagászati áron van és a fizetés meg jóval ez alatt, addig mit vegyen az ember? Szart vagy semmit. :U

(#9) eami válasza plus44 (#8) üzenetére

Új Válasz Privát 2009-12-09 11:02:38

eami
(tag)

kicsit nyugatabra miért adják akkor oda ingyen az olyan cuccokat amiket itt 100e+ért lehet megvenni? Én pl. nagyon szívesen látnám itthon a UK Vodafone díjszabását...

(#10) plus44 válasza eami (#9) üzenetére

Új Válasz Privát 2009-12-09 11:23:37

plus44
(PH! addikt)
(LOGOUT blog)

Mert ez Mo. Itt hülyére lehet venni az embereket, lehet mindent 3x 4x drágábban adni. Ha kell vmi, akkor vegyél fel hitelt, meg aztán arra is hitelt. Hülyék vagyunk ez is igaz, de sok a szemétség itt, ami már ugye nagyon OFF, de ez az igazság. A sok csaló miatt vagyunk ott ahol most. Mindenkit ott b..sznak át ahol tudnak, mindenkit a pénz mozgat, és ha ezért milliónyi embert kell tönkre tenni, akkor szemrebbenés nélkül megteszik.

Látod a fényt az alagút végén? Mert én nem, és nem is fogom/fogjuk...

[ Szerkesztve ]

(#11) kalmarattila

Új Válasz Privát 2010-02-05 14:49:23

kalmarattila
(újonc)

Nekem nagyon tetszenek a QR kódok, mióta Androidos telóm van rájuk vagyok kattanva...

Egyre több okostelefonja van az embereknek, de gyakorlatilag ki se használják a legetőségeket. Szerintem felesleges azon sopánkodni hogy ez mikor terjed el Magyarországon, tenni kell érte és kész. :)

Például:
- névjegykártya hátuljára nyomtatni az össz adatot QR kódban, így akinek adod és okostelefona van, 2 másodperc alatt beolvassa a telóba az infókat és menti az elérhetőségeidet
- rendezvény plakátjának alsó sarkába betenni a pontos időpontot és tudnivalókat QR kódban és a leolvasás után a telefon csak lementi a naptárba a rendezvényt
- GPS koordinátákat menteni a kódba és a hirdetés, plakát stb. egyik sarkában elhelyezni. Így aki ránéz és el szeretne menni az adott helyre, csak beszkenneli a kódot és a GPS már tervezi is oda az útvonalat...
- weboldal, Facebook csoport, Youtube videó, ingyenes letölté linket, stb. stb. tenni bele, és máris tovább leköthető az érdeklődő figyelme az adott reklám hatására. Pl. egy új film plakátját nézed a buszmegállóban, ahol a QR kód a filmelőzetes linkjét tartalmazza amit meg is tudsz nézni a mobilon a buszon utazva, elmented a kedvencek közé, beteszed a naptárba a mozik időpontjait, stb...
- SMS küldés leegyszerűsítése is megoldható, hisz az SMS címzettje és a szöveg is bekódolható miután csak a küldés gombra kell nyomni...

(#12) MichaelSD

Új Válasz Privát 2010-02-05 23:20:25

MichaelSD
(senior tag)

Zseniális. Kibpróbáltam és csináltam itt QR code-ot, nagyon jó. Tényleg be kéne vezetni.

Ez is aranyos.

[ Szerkesztve ]

Linux user #392243

navigáció

fórum
listázás
üzenetek  >|

hirdetés