tudás nem de méret nőt 
Autóban az irányjelzőt csak azok használják akiknek az autójuk értéke nem haladja meg a 10millió forintot.
(#1) RandomGosu
tudás nem de méret nőt 
Autóban az irányjelzőt csak azok használják akiknek az autójuk értéke nem haladja meg a 10millió forintot.
Ez a külső valami okádék. Ki nem adnám ezt Arena néven, csak meggyalázza az eredetit. Az legalább szép.
“Az emberélet útjának felén egy nagy sötétlő erdőbe jutottam, mivel az igaz útat nem lelém” - Dante

Csalódtam az LG-ben! 
3 dolog miatt:
1. Nem tud többet mint az eredeti 
2. Drágább lesz annál 
3. Nagyon csúnya lett....talán ennyire csúnya érintős telefont még nem is láttam. 
'A tanárok olyanok, mint a kábítószer-élvezők. Folyton csak az anyagon jár az eszük.'

A 3.-al egyetértek, de az első kettőt honnan veszed?
"Qu'y a-t-il de pire que de perdre quelqu'un qu'on aime? Rien...."

Nem tudom csak gondolom!
A kiszivárgott infók alapján nem lesz sokkal okosabb, és ha az utódja (és az a 'max" név ugyebár) arra utal hogy drágább is lesz mint az előd.
'A tanárok olyanok, mint a kábítószer-élvezők. Folyton csak az anyagon jár az eszük.'

Kijelzőméretben biztos nagyobb, feltéve ha tényleg így fog kinézni. Más szempontból viszont szerintem nem max, sokkal csúnyább mint a nagy előd, ami szerintem gyönyörű. Remélem nem ez lesz tényleg az utód, mert akkor nem erre cserélem az Arénát 
Nokia 3310- Siemens c55- Sony Ericsson t610- Sony Ericsson k310- Nokia 6610- Motorola w397- LG KU990 Viewty- LG KM900 ARENA
Na igen, hát ez az, ami nem gyerebe 
Things that try to look like things often do look more like things than things.
Remélem jobb lesz a WLAN-ja mint az elődjének 
[ Szerkesztve ]
Az élet szakadatlan küzdelem. Délelőtt az éhséggel, délután az álmossággal. | Play HARD. Play XFX www.XFXforce.com | ATi fan vagyok. És?
Hát ez baromira ronda... ennél többre nem képesek 
Az érzelmek végleteit éled át... ez nem bűn, ettől vagy ember!

Szegény tényleg elég csúnyácska főleg így az eredeti Arena mellett. De a Snapdragon jelenléte üdítő.
TeamAndroid PFC! New World. New Thinking. Més que un club! www.phchat.eu
És az kompenzálja a csúnya külsőt? 
Amúgy meg nekem a Arena nem jött be de ez az új igen. Kövezzetek meg de ez van ![;]](/dl/s/v1.gif)
Az élet szakadatlan küzdelem. Délelőtt az éhséggel, délután az álmossággal. | Play HARD. Play XFX www.XFXforce.com | ATi fan vagyok. És?

Ízlések és pofonok. 

Hátizé... 
LOGITECH Attack 3 Joystick eladó! -> 2290.-Ft Posta van! Érdeklődni priviben!
miért van hogy ezen az "LG" telefonon egy darab LG logó sincs? 
de viszont cyon van... 
ez így nem tűnik túl hitelesnek...
[ Szerkesztve ]
Androidos mobilod van? Keress rá a "Szotarak" progira a marketen. Ingyenes és hasznos program, amiben értelmező szótártól, körzetszám listáig sok minden benne van.
Koreában az LG-ket Cyon márkanév alatt árulják. 
-Nihil Novi Sub Sole- чтобы комедия!

Ennek nem sok köze van az "eredeti" Arena-hoz...
Csúnyácska szegény. Arra kíváncsi lennék, hogy ez is zárt rendszeres lesz-e?
Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

maga a készülék a kinézetétől eltekintve elég jó lehetne, de egy használható appstore/android market alkalmazás bolt nélkül semmit sem ér..akkor már a korábbi arena is elég nem kell új
Apple iPhone 3G+Lenovo Ideapad s10e+DELL Inspiron 1720

Nem, de így garantált hogy veszett gyors lesz cserébe, magyarán nem kell sokáig a ronda telefont bámulnod mert hamar elvégzi amit szeretnél 
[ Szerkesztve ]
TeamAndroid PFC! New World. New Thinking. Més que un club! www.phchat.eu
b...szottul csúnya a "régi" arénához képest, de mondjuk ha nem zárt oprendszeres lesz talán cserélni fogom, bár erre kevés az esély.....(egy android 2.0 befigyelhetne a snapdragon mellé
, vagy egy windows mobile 7, akkor lehet hogy tuti vétel lenne, bár a saját s-class menü se rossz, de az mégis csak zárt.)
"napfény... informatikus vagyok...." - by moonman ***** http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=Nordic&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
és lecsúsztatod a zsebed mélyére
Ez nagyon csúnya. Nem is értem, hogyan tervezhettek ilyet kóreában
Az Arena sokkal szebb. 
De ez nem lesz egy nagy szám ha kijön. 
A proci az örvendetes. Így szinte biztos, hogy android vagy windows lesz rajta. Az S-Classnak nem kell egy gighertzes proci.
LG KF750 Eladó! Vodás, kitűnő állapotban!
Olyat nemlehetne hogy a max belsejét beleteszik az aréna külsejébe?
Úgy lenne a jó, ez nagyon ronda lett. 

A gombok csúnyák a kijelző alatt. Nem igazán jön be, olyan (nem jut eszembe találóbb szó) kajla.
Egészen addig röhögtem a főnök reggeli viccén, amíg rá nem jöttem hogy az a napi feladat.
Amilyen jól néz ki az Arena, olyan ronda ez a....valami.
This is, where the road crashed into the ocean...

Tényleg csúnya 
Olyan "max" kéne mint az eredeti (kinézetre) csak kicsit erősebb vassal és nyílt oprendszerrel 

Több kérdés merült fel bennem ezzel kapcsolatban.
1. Marad LCD 800*480 kapacitiv, vagy AMoled lesz.
2. Új proci ez nagyon jó, de akkor minimum 1500mAh akksi kell hozzá.
3. Külsőre ronda. De NAGYON.
+1 Mostani Arena BestBuy. Nagy valószínűséggel ez nem lesz az.
[ Szerkesztve ]
Úgy érzem ez nem lesz akkora siker mint az Arena... Külsőre sem valami szépség
2

Az vajon optikai egér a D-padon?
Mondjuk ezen az ocsmányságon ez se sokat segít... 
Now: HTC Legend