Hirdetés

2010. szeptember 3., péntek

(#1) pite4

pite4
(tag)

Csodálkozom hogy az iPig kimaradt, viccesdarab. Amúgy hiánypótló az írás.

(#2) <NewL> válasza pite4 (#1) üzenetére

<NewL>
(PH! addikt)
LOGOUT blog

és milyen jól szól. iStyle-ba haverom megmutatta,az állam leesett mire képes az a kis malac.
elég bénán néznek ki ezek az SE-k így fektetve

keep it simple

(#3) Karma válasza pite4 (#1) üzenetére

LOGOUT blog

Az első gondolatom nekem is ez volt, amikor végére értem a cikk átpörgetésének.
Elolvasni majd csak később fogom.

[ Szerkesztve ]

(#4) LA_COSTE válasza <NewL> (#2) üzenetére

LA_COSTE
(senior tag)

Az oldalra fektetett telefon egy kicsit eltakarja a hangszórót. Érdekes így nyomogatni is a telefont.

"Qu'y a-t-il de pire que de perdre quelqu'un qu'on aime? Rien...."

(#5) krystman

krystman
(senior tag)

Hát lehet, hogy ez a dolog mobilisabb ahogy nézem ezeket a hangfalakat, de ennyi összegért már sokkal komolyabb cuccot is lehet venni. Pl. egy 10ezer körüli Logitech hangfal simán alázza itt az összes hangfalat. Átalakítók meg vannak már, hogy rá lehessen kötni.

(#6) Mr.Csizmás válasza pite4 (#1) üzenetére

Mr.Csizmás
(őstag)
LOGOUT blog

ipigről van logoutos írás :)

szerk.: [link]

[ Szerkesztve ]

Ich bin fritzkandur. Valaki vegye mán' meg a PDA-mat! Fizetett sörök átvétele: Monor, Ilzer söröző, egyeztetés PM-ben. "Az ember, aki nem beszél összevissza, hanem MINDIG "ESTÉT" köszön." [localhost]

(#7) JanFe

JanFe
(tag)

Jo cikk. tenyleg kellett mar egy ilyen teszt.

"There is nothing permanent except change"

(#8) Szasza888

Szasza888
(fanatikus tag)

Hát jó az írás, csak éppen SE fanoknak, mert akinek nokiája van az ugye se a samsungosat se a SE csatisakat nem bírja használni, szóval ki vannak lőve. Azért így kicsit szegényes a kínálat a 3,5esekből, bár hozzáteszem h az 5800 eléggé jól szól kihangosítva külön hangszórók nélkül is(nincs mese Sennheiser az Sennheiser), hangerővel sincs gond, csak lehetne egy kicsivel több mély, nem értem h mibe fájna a nokiának végre egy olyan Xpress musicos telót csinálni amiben van a sztereó hangszóró pár melett egy dedikált mélynyomó, anno az Alcatel képes volt rá :U

Nokia 1011-->Nokia 1610-->Nokia 3210-->Nokia 3310-->Nokia 5510-->Nokia N-Gage-->Nokia 3100-->Nokia 6290-->Nokia 5800XM-->Nokia N8 Coming soon | or iPhone 4 or Wave or Desire?:O

(#9) dabadab

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Meghajtó, vagy ha valakinek így ismerősebb: hangszóró :)

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#10) hemaka

hemaka
(PH! addikt)

Nem sok értelmét látom egy ilyennek az az igazság.
Ha a mobillal hallgatok zenét úgyis fülhallgatóval teszem, ha pedig itthon, akkor a pc/laptop rá van kötve úgyis a hifire, azt meg ezek a kis gagyik nem überelik. :N

■ hemaka.org ■

(#11) Narxis

Narxis
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nagyon jó teszt. Hiánypótló, köszi! :R

Vipre Antivirus Premium

(#12) PH-User

PH-User
(őstag)
LOGOUT blog

Jók ezek, de ennyit nem adnék értük... :(

★PH-User-nak 65 pozitív értékelése van és nincsen negatív értékelése a fórumon!★

(#13) yorka válasza hemaka (#10) üzenetére

yorka
(tag)

Hálószobába éjjeliszekrényre szerintem ideális.

Én személy szerint kicsit hiányoltam a vezetéknélküli megoldásokat, mint például az
MS500 vagy MBS-400, mivel ezeket nem csak SE tulajdonosok élvezhetik.

(#14) LA_COSTE válasza PH-User (#12) üzenetére

LA_COSTE
(senior tag)

25 ezerért már lehet normális 5.1-et venni. Van benne valami, amit mondasz.

(#15) lindermen

lindermen
(tag)

az 5310hez járt anno a nokia md-8-as, na az elég jól szól, sztereo, kicsi, könnyű, szintén elemmel megy tehát nem meríti az akksit. túl gyakran nem használom, de előfordult h jól szolgált s életet mentett.

[ Szerkesztve ]

nokia 3330 ->>- siemens c55 ->>- nokia 6610i ->>- motorola l6 ->>- nokia 5310 XM ->>- nokia 5630 XM

(#16) Bocha válasza dabadab (#9) üzenetére

Bocha
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Miért nem lehet úgy hívni, ahogy az átlagember érti is? :U

Konnektor @ Radiocafé 98.6! | R.I.P. Térerő!

(#17) dabadab válasza Bocha (#16) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Valószínűleg az történt, hogy a fordító abszolút nem értette, hogy mit fordíŧ és odarakta az első megfejtést a szótárból.
Senkiháziak kezében van a fordítószakma :DDD

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#18) Bocha válasza dabadab (#17) üzenetére

Bocha
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

:D

(#19) kaller1

kaller1
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egy 200 Forintos jack-rca kábel és egy cst-75 töltő is ütőképes párost alkothat a megfelelő hangkeltő eszköz (mini hifi,stb) megléte esetén. :K

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Új teszt a blogomban: i-mate SPL smartphone :)

(#20) atike

atike
(senior tag)
LOGOUT blog

Na hát ezeket sem nekem találták ki... Szerintem az életben nem vennék ilyet. :)

De a teszt attól még nagyon is jó! :)

Elektromos érmevizsgálók eladók: http://href.hu/x/c7sw

(#21) ^Clown

^Clown
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Legalább ebben a szegmensben jól teljesít az SE.

Logitech KINETIK 15.4 Backpack, Gemtek WMIR-103G Mini PCI wifi kártya, Canon Pixma IP3500 (hibás) eladó! ->http://href.hu/x/d4e8

(#22) ispi

ispi
(lelkes újonc)

Jó teszt, jó olvasni ilyenekről amik nem konkrét mobiltelefonok, de mobil eszközök (mint pl. az e-book olvasó teszt is volt). :K

(#23) LA_COSTE válasza ^Clown (#21) üzenetére

LA_COSTE
(senior tag)

Várjuk ki a végét.

(#24) piggy2

piggy2
(kvázi-tag)

Én az MPS-70 tesztjére is kiváncsi lettem volna.

streccs strucc cucc

(#25) HummeRC

HummeRC
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Olyan hangszóró fejű macit, ami a cikk elején van, hol lehet kapni és mennyiért? Asszonynak is azonnal megtetszett. :Y :))

Ne terjeszd a hülyeséget! • külömbség helyesen: különbség --- http://www.magyarhelyesiras.hu/

(#26) Pxs

Pxs
(tag)

SE MS410 tényleg jó, GSM boltban 5 ezerért vettem, annyit simán megért.
És nem otthoni zenélgetés, hanem riksataxizás közbeni zene "kihangosítás" volt a feladata, úgy, hogy az utca járókelői is hallgassák. Bevált, mert kb. 200 %-ban növelte az utasforgalmamat Bp-n rövid idő alatt. :)

Ugyanakkor eltört az egyik pici műanyag pöcök rajta a csatlakozó mellett és most nem érintkezik+persze nem marad rajta sem a telefon. Az a kis darab már rég elveszett, kuka helyett valami ötlet, hogyan lehetne helyrerakni ? :S

Keep staying alive...or die trying. But don't you ever try to give up.

(#27) DasH_001

DasH_001
(kvázi-tag)

Szerintem a Nokia nem sikerült túl szépre, ahogy az első kettő SE sem.
Ár/kinézet arányban a Samsung nyert, ár értékben pedig a jack-jack, jack-rca kábel. :)

Kár, hogy az első oldalon szereplő hangfalak nem lettek tesztelve, jól néznek ki!

"részeg fiatalok egymással versenyezve hallgatják telefonjaikon tárolt zenéiket": [link]
(semmi rosszindulat!)

[ Szerkesztve ]

(#28) Pxs válasza DasH_001 (#27) üzenetére

Pxs
(tag)

Á, ezek külön hangcuccot ritkán használnak a teló mellé...sokszor annyi eszük sincs, hogy tudják: az EQ csutkára tekerve hangosabb (bár torzabb) zenét eredményez.

Keep staying alive...or die trying. But don't you ever try to give up.

(#29) gtamate2

gtamate2
(senior tag)
LOGOUT blog

Kb minden Sony Ericssonhoz adnak mostanába fülhallgatót, na a füles részét leszedjük és veszünk egy pc hangszórót és ugyan az a hatás. Igaz be kell dugni a konnektorba, de vannak elemes cuccok is már, sőtt napelemest is láttam már bár kérdéses az hogy bírja.

Az élet olyan mint egy havidíjas MMO, ha nem tudod fizetni kitiltanak.

(#30) Just486 válasza DasH_001 (#27) üzenetére

Just486
(kvázi-tag)

ma én is pont hasonlókkal utaztam együtt a buszon. hát mit mondjak. örültem neki...
Én nagyon hiányolom az ericsson MDS 65 -öt az írásból(gondolom pótlásra nincsen esély). Anno egy fél évig volt a k850 em mellé, hát tudnék róla hideget, s meleget is írni, Összességében talán azt mondanám, hogy nem volt jó vétel. Pedig a hangszóró része szerintem rendben volt

(#31) sagesz93

sagesz93
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó kis teszt, hiánypótló.
De egyiket se venném meg, inkább ez: x-mini Szerintem nagyon komoly, főleg ebben a videóban.
Rendes teszt.:[link]
Amúgy 5-6k.

[ Szerkesztve ]

(#32) zolomon17

zolomon17
(fanatikus tag)

A teszt nagyon jó! :R
Viszont én addig örülök, amíg az ilyen termékek ritkák, mert az elterjedésükkel félek, hogy igen hamar megjelenne azon bunkók kezében, akik így is full hangerőn (atommód recsegve), füles nélkül nyomatják a saját ízlésüknek megfelelő "zenét" (zajt :F) a buszon/villamoson/vonaton :(((

korosfeltunesiviszketegseg.blog.hu

(#33) marcell1993 válasza sagesz93 (#31) üzenetére

marcell1993
(kvázi-tag)

ezekből többet is hallottam már szólni! hát nem nagy durranások!a hordozható cuccok soha nem lesznek az igaziak!

Az idióták trógerek kerüljenek mostanában volt belőlük elég!

(#34) Prof01

Prof01
(PH! addikt)

Az első nagyon királyul néz ki! :DD

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#35) Alpi

Alpi
(tag)
LOGOUT blog

Hol maradt az iPig? :)

Hippopotomonstrosesquippedaliophobia: félelem a hosszú szavaktól...

(#36) HardSanyeee

HardSanyeee
(senior tag)
LOGOUT blog

Szép kis teszt, nem árt a változatosság! :)
Régen én is kinéztem egyet, de aztán nem lett belőle semmi, talán az ára miatt :U

K300i ---> K750i@W800i ---> W960i

(#37) cseeles7es

cseeles7es
(újonc)

Üdw!Ha valakinek lenne használt SE állványa és eladná,hívjon,vagy irjon a:06303258832-n vagy a hatob@citromail.hu :R

Az IPaddal az Apple bemutatta, hogy a az alma mérgezett,edig csak sejtettük mert miért pont csak egy harapás volt az almában?

(#38) plus44

plus44
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tényleg hiánypótló írás, ennek megfelelően érdekes újszerű. Egyik sem fogott meg különösebben, inkább fülhallgató párti vagyok. :)

This is, where the road crashed into the ocean...

(#39) PH-User válasza LA_COSTE (#14) üzenetére

PH-User
(őstag)
LOGOUT blog

Jaja, de tudod az nem portable. :DDD

★PH-User-nak 65 pozitív értékelése van és nincsen negatív értékelése a fórumon!★

(#40) HyP3b0y

HyP3b0y
(senior tag)

Ez az SE szabvány undorító, nem csak használhatatlan.

Samu szebvány is néha idegesítő, miért nem lehet mindenhova jacket rakni ? :F

2008-07-08 21:33, azaz 666 napja ― senior tag :]

(#41) aram01 válasza HummeRC (#25) üzenetére

aram01
(PH! addikt)

nekem is olyan kéne :D

(#42) WD40 válasza dabadab (#9) üzenetére

WD40
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Sok helyen láttam hangszórónál a drivert "meghajtó"-nak írva magyar fordításokban... A driver gyakorlatilag egy tölcséres magassugárzó tölcsér nélkül. :D

eRepublik regisztráció: http://href.hu/x/cugz | Hol az igazság, hol az érvelés, hol az álmodás, hol az ébredés? Legyint a sátán, legyint az isten, egyikük sem bízik már bennem...

(#43) raulicio

raulicio
(kvázi-tag)

Az ötlet nagyon jó, de a tesztelt készülékeket mi alapján válogattátok? Egyedi samu csatlakozós, amit még házon belül sem lehet mindenhez használni,egyedi SE csatlakozós + 1 elég low end nokia. Amennyire én tudom ennél sokkalta változatosabb ez a piac. Vagy a Speedshopnak csak ezek voltak raktáron?

(#44) ruzsabazsa

ruzsabazsa
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Nem semmi,mondjuk jobban járunk ezekkel mint hogy nyüstöljük a teló hangszóróját:)

légyszilégyszi PÜ-ben érdeklődj ha érdekel valami,neked is jobb ha hamarabb válaszolok! <<<

(#45) ruzsabazsa

ruzsabazsa
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Viszont nekem k530i-m van és azt hiszem ugyanilyen a mostani sony-k csatlakozása is.Nagy vacak az egész.A fülhallgató bemenete nagyon gyorsan elcsesződik,és nem csak nálam.

légyszilégyszi PÜ-ben érdeklődj ha érdekel valami,neked is jobb ha hamarabb válaszolok! <<<

(#46) rep3at

rep3at
(senior tag)
LOGOUT blog

Az utólsó nagyon tetszik, ha SEm lenne (nem lenne) akkor ezt venném meg.

Üzleti megbízhatóságom az adatlapomon. Készpénzre csak akkor veszek telefont, ha a hirdetésemben meg van említve!

(#47) Bocha válasza raulicio (#43) üzenetére

Bocha
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ezek voltak raktáron, mivel elég kevesen vesznek efféle cuccokat itthon. Ha ezek elfogynak, biztos, hogy kapunk egy újabb adagot tőlük.

(#48) Just486 válasza rep3at (#46) üzenetére

Just486
(kvázi-tag)

külön le van írva, hogy nem csak fastport hanem, line-in is van rajta. még le is fotózták...

(#49) Vasinger!

Vasinger!
(PH! addikt)

Én azt nem értem, hogy ki vesz Sony Ericsson MDS-70-et? Mert ha valaki otthonra akar magának hangfalat 15k-ból, nem ezt fogja venni.... :F

Eladó fejhallgató, hangszóró, minidisc, számológépek, egér, pendrive, megbízható helyen: http://href.hu/x/b1c4

(#50) Bocha válasza Vasinger! (#49) üzenetére

Bocha
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ha viszont az irodába kéne egy olyan, ami tölti is a telót, normálisan szól és normálisan néz ki...

Copyright © 2000-2010 PROHARDVER Informatikai Kft.