Csodálkozom hogy az iPig kimaradt, viccesdarab. Amúgy hiánypótló az írás.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Mobil apróhirdetések
és milyen jól szól. iStyle-ba haverom megmutatta,az állam leesett mire képes az a kis malac.
elég bénán néznek ki ezek az SE-k így fektetve
keep it simple
Az első gondolatom nekem is ez volt, amikor végére értem a cikk átpörgetésének.
Elolvasni majd csak később fogom.
[ Szerkesztve ]

LA_COSTE
(senior tag)
Az oldalra fektetett telefon egy kicsit eltakarja a hangszórót. Érdekes így nyomogatni is a telefont.
"Qu'y a-t-il de pire que de perdre quelqu'un qu'on aime? Rien...."

krystman
(senior tag)
Hát lehet, hogy ez a dolog mobilisabb ahogy nézem ezeket a hangfalakat, de ennyi összegért már sokkal komolyabb cuccot is lehet venni. Pl. egy 10ezer körüli Logitech hangfal simán alázza itt az összes hangfalat. Átalakítók meg vannak már, hogy rá lehessen kötni.
ipigről van logoutos írás 
szerk.: [link]
[ Szerkesztve ]
Ich bin fritzkandur. Valaki vegye mán' meg a PDA-mat! Fizetett sörök átvétele: Monor, Ilzer söröző, egyeztetés PM-ben. "Az ember, aki nem beszél összevissza, hanem MINDIG "ESTÉT" köszön." [localhost]

JanFe
(tag)
Jo cikk. tenyleg kellett mar egy ilyen teszt.
"There is nothing permanent except change"

Szasza888
(fanatikus tag)
Hát jó az írás, csak éppen SE fanoknak, mert akinek nokiája van az ugye se a samsungosat se a SE csatisakat nem bírja használni, szóval ki vannak lőve. Azért így kicsit szegényes a kínálat a 3,5esekből, bár hozzáteszem h az 5800 eléggé jól szól kihangosítva külön hangszórók nélkül is(nincs mese Sennheiser az Sennheiser), hangerővel sincs gond, csak lehetne egy kicsivel több mély, nem értem h mibe fájna a nokiának végre egy olyan Xpress musicos telót csinálni amiben van a sztereó hangszóró pár melett egy dedikált mélynyomó, anno az Alcatel képes volt rá 
Nokia 1011-->Nokia 1610-->Nokia 3210-->Nokia 3310-->Nokia 5510-->Nokia N-Gage-->Nokia 3100-->Nokia 6290-->Nokia 5800XM-->Nokia N8 Coming soon | or iPhone 4 or Wave or Desire?:O
Meghajtó, vagy ha valakinek így ismerősebb: hangszóró 
Falsus in uno, falsus in omnibus.

hemaka
(PH! addikt)
Nem sok értelmét látom egy ilyennek az az igazság.
Ha a mobillal hallgatok zenét úgyis fülhallgatóval teszem, ha pedig itthon, akkor a pc/laptop rá van kötve úgyis a hifire, azt meg ezek a kis gagyik nem überelik. 
■ hemaka.org ■
Nagyon jó teszt. Hiánypótló, köszi! 
Vipre Antivirus Premium
Jók ezek, de ennyit nem adnék értük... 
★PH-User-nak 65 pozitív értékelése van és nincsen negatív értékelése a fórumon!★

yorka
(tag)

LA_COSTE
(senior tag)
25 ezerért már lehet normális 5.1-et venni. Van benne valami, amit mondasz.

lindermen
(tag)
az 5310hez járt anno a nokia md-8-as, na az elég jól szól, sztereo, kicsi, könnyű, szintén elemmel megy tehát nem meríti az akksit. túl gyakran nem használom, de előfordult h jól szolgált s életet mentett.
[ Szerkesztve ]
nokia 3330 ->>- siemens c55 ->>- nokia 6610i ->>- motorola l6 ->>- nokia 5310 XM ->>- nokia 5630 XM
Miért nem lehet úgy hívni, ahogy az átlagember érti is? 
Konnektor @ Radiocafé 98.6! | R.I.P. Térerő!
Valószínűleg az történt, hogy a fordító abszolút nem értette, hogy mit fordíŧ és odarakta az első megfejtést a szótárból.
Senkiháziak kezében van a fordítószakma 
Falsus in uno, falsus in omnibus.

Egy 200 Forintos jack-rca kábel és egy cst-75 töltő is ütőképes párost alkothat a megfelelő hangkeltő eszköz (mini hifi,stb) megléte esetén. 
Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Új teszt a blogomban: i-mate SPL smartphone :)
Na hát ezeket sem nekem találták ki... Szerintem az életben nem vennék ilyet. 
De a teszt attól még nagyon is jó! 
Elektromos érmevizsgálók eladók: http://href.hu/x/c7sw
Legalább ebben a szegmensben jól teljesít az SE.
Logitech KINETIK 15.4 Backpack, Gemtek WMIR-103G Mini PCI wifi kártya, Canon Pixma IP3500 (hibás) eladó! ->http://href.hu/x/d4e8

ispi
(lelkes újonc)
Jó teszt, jó olvasni ilyenekről amik nem konkrét mobiltelefonok, de mobil eszközök (mint pl. az e-book olvasó teszt is volt). 

LA_COSTE
(senior tag)
Várjuk ki a végét.

piggy2
(kvázi-tag)
Én az MPS-70 tesztjére is kiváncsi lettem volna.
streccs strucc cucc
Olyan hangszóró fejű macit, ami a cikk elején van, hol lehet kapni és mennyiért? Asszonynak is azonnal megtetszett.

Ne terjeszd a hülyeséget! • külömbség helyesen: különbség --- http://www.magyarhelyesiras.hu/

Pxs
(tag)
SE MS410 tényleg jó, GSM boltban 5 ezerért vettem, annyit simán megért.
És nem otthoni zenélgetés, hanem riksataxizás közbeni zene "kihangosítás" volt a feladata, úgy, hogy az utca járókelői is hallgassák. Bevált, mert kb. 200 %-ban növelte az utasforgalmamat Bp-n rövid idő alatt. 
Ugyanakkor eltört az egyik pici műanyag pöcök rajta a csatlakozó mellett és most nem érintkezik+persze nem marad rajta sem a telefon. Az a kis darab már rég elveszett, kuka helyett valami ötlet, hogyan lehetne helyrerakni ? :S
Keep staying alive...or die trying. But don't you ever try to give up.

DasH_001
(kvázi-tag)
Szerintem a Nokia nem sikerült túl szépre, ahogy az első kettő SE sem.
Ár/kinézet arányban a Samsung nyert, ár értékben pedig a jack-jack, jack-rca kábel. 
Kár, hogy az első oldalon szereplő hangfalak nem lettek tesztelve, jól néznek ki!
"részeg fiatalok egymással versenyezve hallgatják telefonjaikon tárolt zenéiket": [link]
(semmi rosszindulat!)
[ Szerkesztve ]

Pxs
(tag)
Á, ezek külön hangcuccot ritkán használnak a teló mellé...sokszor annyi eszük sincs, hogy tudják: az EQ csutkára tekerve hangosabb (bár torzabb) zenét eredményez.
Keep staying alive...or die trying. But don't you ever try to give up.
Kb minden Sony Ericssonhoz adnak mostanába fülhallgatót, na a füles részét leszedjük és veszünk egy pc hangszórót és ugyan az a hatás. Igaz be kell dugni a konnektorba, de vannak elemes cuccok is már, sőtt napelemest is láttam már bár kérdéses az hogy bírja.
Az élet olyan mint egy havidíjas MMO, ha nem tudod fizetni kitiltanak.

Just486
(kvázi-tag)
ma én is pont hasonlókkal utaztam együtt a buszon. hát mit mondjak. örültem neki...
Én nagyon hiányolom az ericsson MDS 65 -öt az írásból(gondolom pótlásra nincsen esély). Anno egy fél évig volt a k850 em mellé, hát tudnék róla hideget, s meleget is írni, Összességében talán azt mondanám, hogy nem volt jó vétel. Pedig a hangszóró része szerintem rendben volt

zolomon17
(fanatikus tag)
A teszt nagyon jó! 
Viszont én addig örülök, amíg az ilyen termékek ritkák, mert az elterjedésükkel félek, hogy igen hamar megjelenne azon bunkók kezében, akik így is full hangerőn (atommód recsegve), füles nélkül nyomatják a saját ízlésüknek megfelelő "zenét" (zajt
) a buszon/villamoson/vonaton 
korosfeltunesiviszketegseg.blog.hu

marcell1993
(kvázi-tag)
ezekből többet is hallottam már szólni! hát nem nagy durranások!a hordozható cuccok soha nem lesznek az igaziak!
Az idióták trógerek kerüljenek mostanában volt belőlük elég!

Prof01
(PH! addikt)
Az első nagyon királyul néz ki! 
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
Hol maradt az iPig? 
Hippopotomonstrosesquippedaliophobia: félelem a hosszú szavaktól...
Szép kis teszt, nem árt a változatosság! 
Régen én is kinéztem egyet, de aztán nem lett belőle semmi, talán az ára miatt 
K300i ---> K750i@W800i ---> W960i

cseeles7es
(újonc)
Üdw!Ha valakinek lenne használt SE állványa és eladná,hívjon,vagy irjon a:06303258832-n vagy a hatob@citromail.hu 
Az IPaddal az Apple bemutatta, hogy a az alma mérgezett,edig csak sejtettük mert miért pont csak egy harapás volt az almában?
Tényleg hiánypótló írás, ennek megfelelően érdekes újszerű. Egyik sem fogott meg különösebben, inkább fülhallgató párti vagyok. 
This is, where the road crashed into the ocean...
Jaja, de tudod az nem portable. 
★PH-User-nak 65 pozitív értékelése van és nincsen negatív értékelése a fórumon!★

HyP3b0y
(senior tag)
Ez az SE szabvány undorító, nem csak használhatatlan.
Samu szebvány is néha idegesítő, miért nem lehet mindenhova jacket rakni ? 
2008-07-08 21:33, azaz 666 napja ― senior tag :]

aram01
(PH! addikt)
nekem is olyan kéne 
Sok helyen láttam hangszórónál a drivert "meghajtó"-nak írva magyar fordításokban... A driver gyakorlatilag egy tölcséres magassugárzó tölcsér nélkül. 
eRepublik regisztráció: http://href.hu/x/cugz | Hol az igazság, hol az érvelés, hol az álmodás, hol az ébredés? Legyint a sátán, legyint az isten, egyikük sem bízik már bennem...

raulicio
(kvázi-tag)
Az ötlet nagyon jó, de a tesztelt készülékeket mi alapján válogattátok? Egyedi samu csatlakozós, amit még házon belül sem lehet mindenhez használni,egyedi SE csatlakozós + 1 elég low end nokia. Amennyire én tudom ennél sokkalta változatosabb ez a piac. Vagy a Speedshopnak csak ezek voltak raktáron?
Nem semmi,mondjuk jobban járunk ezekkel mint hogy nyüstöljük a teló hangszóróját
légyszilégyszi PÜ-ben érdeklődj ha érdekel valami,neked is jobb ha hamarabb válaszolok! <<<
Viszont nekem k530i-m van és azt hiszem ugyanilyen a mostani sony-k csatlakozása is.Nagy vacak az egész.A fülhallgató bemenete nagyon gyorsan elcsesződik,és nem csak nálam.
légyszilégyszi PÜ-ben érdeklődj ha érdekel valami,neked is jobb ha hamarabb válaszolok! <<<
Az utólsó nagyon tetszik, ha SEm lenne (nem lenne) akkor ezt venném meg.
Üzleti megbízhatóságom az adatlapomon. Készpénzre csak akkor veszek telefont, ha a hirdetésemben meg van említve!
Ezek voltak raktáron, mivel elég kevesen vesznek efféle cuccokat itthon. Ha ezek elfogynak, biztos, hogy kapunk egy újabb adagot tőlük.

Just486
(kvázi-tag)
külön le van írva, hogy nem csak fastport hanem, line-in is van rajta. még le is fotózták...

Vasinger!
(PH! addikt)
Én azt nem értem, hogy ki vesz Sony Ericsson MDS-70-et? Mert ha valaki otthonra akar magának hangfalat 15k-ból, nem ezt fogja venni.... 
Eladó fejhallgató, hangszóró, minidisc, számológépek, egér, pendrive, megbízható helyen: http://href.hu/x/b1c4