Ha így haladnak akkor van rá reális esély.
Az élet szakadatlan küzdelem. Délelőtt az éhséggel, délután az álmossággal. | Play HARD. Play XFX www.XFXforce.com | ATi fan vagyok. És?
Ha így haladnak akkor van rá reális esély.
Az élet szakadatlan küzdelem. Délelőtt az éhséggel, délután az álmossággal. | Play HARD. Play XFX www.XFXforce.com | ATi fan vagyok. És?

Tervnek szép, de azért kíváncsi vagyok, mi fog belőle megvalósulni. Bár a gyártósor megvan hozzá.
Hű, egy ilyen csaj+mobil kombó csomagot elfogadnék. 
[ Szerkesztve ]

Nem lenne egyszerűbb nekik ha majd minden érintős telójukra oprendszert húznának?
Olcsóakra,drágákra mehetne a bada OS..
lehetnének akár tökösek is végre androidot lehozhatnák az alsó osztályba is...
Nokia az 50 ezer feletti telók jórésze symbiános,nemcsoda h ilyen jól áll még mindig a symbi..
Kiváncsi leszek!
310 > x600 > 6170 > w800 > w810 > n95 8gb > n97 > 5130 > i8000 Üdv:GALARDO -ELADÓ NOKIA N97-HEZ BŐRTOK!-
Az eddigi -szoftveres- szereplésük gyenge ehhez.
Majd a Bada...

Ez de szép hír ez! 
"Qu'y a-t-il de pire que de perdre quelqu'un qu'on aime? Rien...."

Mi az a HTC? 
i can resist anything, expect temptation ~ Egy jó gépész csak egy lyukat ismer, a többi furat! ~ Ha nem lenne utolsó utáni pillanat, semmi sem készülne el... * Elveszett fémtárgyak megkeresését vállalom! *

Ne mondd, hogy most hallasz róla először.
reméljük, reméljük 
New Life:Hódmezővásárhelyi Torna Club, egy kis focicsapat, nemrég óta gyárt telefonokat
[ Szerkesztve ]

Hát igen szégyenlem is magam... 
Pfff 
i can resist anything, expect temptation ~ Egy jó gépész csak egy lyukat ismer, a többi furat! ~ Ha nem lenne utolsó utáni pillanat, semmi sem készülne el... * Elveszett fémtárgyak megkeresését vállalom! *

Nincs probléma....csak sokat beszélnek róla mostanában. 

Van az úgy, hogy az ember nem tudhat mindent...
Elárulok egy titkot, szerintem ezen is kiakadtok... 
Nincs tévém már vagy 5éve... 

Jobban jársz így, hidd el! Nem kell a sok hülyeséget hallgatni...jobb egy könyvet elolvasni a kandalló mellett. Ebben nincs semmi kiakasztó.
Szerintem sanszos...nem kicsit
Think Different!

Bárcsak lenne kandallóm, talán 10év múlva 
Amúgy ebben egyetértünk... 
Miért akarnak itt előzgetni...Inkább gyártsanak továbbra is jó telókat és csókolom.
This is, where the road crashed into the ocean...

Nem lenne egyszerűbb nekik ha majd minden érintős telójukra oprendszert húznának?
Hmm. Mindegyiken az van...
3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD

Szép nénik, főleg a bal oldali 
Name? - Abu Dalah Sarafi. - Sex? - Four times a week. - No, no, no.... male or female? - Male, female... sometimes camel... :D :D :D
lehetne e hogy nem erőltetik tovább ezt a touchwiz nevű izét??? :|
Már megint ezek.
Nagyon úúúúttálom a Samsungot. De komolyan, sokkal inkább Samsungtól fog el az az érzés, mint a Google-től, hogy Skynet... 
Amúgymeg amit a Samsung akar, biztos, hogy meg is fog valósulni.
18 millió okostelóval meg szerintem applet elnyomja és akár 3. is lesz. 
3GS sem volt akkora szám, mint a 3G, és a köv gen. nem lehet annyival gyorsabb, hogy a 3GS-t megérje lecserélni. Max kijelző lesz szebb, meg kamera nagyobb felbontású, szóval abból nem hiszem, hogy olyan hűdesokat adnának el.
[ Szerkesztve ]
- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -

Amit a Samsung nagyon akar, az sikerül is nekik, a HTC megelőzését kicsit erősnek érzem, de samuék bebizonyították már párszor hogy semmi sem lehetetlen. Vennék is 1 jó kis Samu okostelót ha megkapnám grátiszba hozzá a baloldali hölgyet 
Nokia 3310- Siemens c55- Sony Ericsson t610- Sony Ericsson k310- Nokia 6610- Motorola w397- LG KU990 Viewty- LG KM900 ARENA

bár a touchwiz is olyan jól nézne ki mint a nénik
Everyday I wake up and it's still the present. The same, boring present. I don't think this "future" thing of yours exists.

És bárcsak annyira használható is lenne 
Nokia 3310- Siemens c55- Sony Ericsson t610- Sony Ericsson k310- Nokia 6610- Motorola w397- LG KU990 Viewty- LG KM900 ARENA

kettőt kérek..... 

nem csak a 2 kereskedelmi ado letezik...van kismillio erdekes csatorna, attol hogy magyarorszag haromnegyede szennyet nez meg nem gonosz dolog a tv
egyebkent ha nem sajat szoftvert hasznalnak tenyleg jol johetnek ki a dologbol
http://profile.mygamercard.net/eni6m4

Google jobban benne van a skynet mert ő uralja a keresőipart(személyes adatok sokasága van birtokában a szolgáltatásai) miatt,azt látsz amit ő akar...
samsung jóformán hardvergyártó(na most elsz saját OS-e is) ráadásul innovatív,és jól csinálja..
vékony teló kell,kaptok
legyen fémburkolat,az is lesz
érintős teló kell,lesz ezerrel..
Okosteló kell?Csinálunk saját OS..
nem bírod a csúnya wm felületet ne félj mi telónkban nem is fogod látni...
reagál a piac igényeire,és elárassza telókkal..
hype nincs mellettük,nem azzal akarják eladni....
ebben mit lehet utálni?
Nem mondod, hogy már a binget is ők kezelik?
Harlek, én viszem a nőt, tied a telefon, megfelel?
[ Szerkesztve ]
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

azért a bing elmarad a google keresőszolgálásánakl népszerűségétől
bing nem cseng sok embernek igazán ismerősnek,hogy is kezdi mindenki ha jön egy hülye "amatőr" kérdés:
Keresd meg a bingen??? 
online reklámozásban is erős a google,webböngészője is egyre erősebb,mondjuk még messze van a firefoxtól..fővédnöksége alatt menő android is egyre sikeresebb..
skynetet nem kell hallucinálni,de ő áll a legközelebb 
[ Szerkesztve ]

TouchWiz-zel megelőzni a HTC-t?!
ebben azért sztem lesz kihívás bőven..
ELADÓ MP3 játékosok: iRiver: 2xT10 (FM) 1GB, H10 6GB COLOR, PMP-120, X20 8GB; Samsung: YP-53Z FM 1GB. Ha érdekel, küldj privit!
Bada val sikerülhet idövel.
Bada 14 én mutatkozik be!
Akik már látták:
Nagyon gyors!, ( nem tw szerű lassúság) Multitouch alapból benne van.
Minden uj Samsung TW 3.0 vagy mi lesz, ami mar nem fog szaggatni, jo példa ere a D-koreai Android Samsung :
Nexus One tudás 
VIDEO
Samsung BADA.....Samsung Wave a hullámok ereje! - Windows Phone7 Hogyan tudom bezártni a futó alkalmazásokat Wave-n? Nyomd meg hosszan menü gombot! :)
Sok sikert nekik hozzá. Nagyon jó úton jár a Samsung, de szerintem ezt nem fogják elérni. Főleg azon a piacon (közép és felsőkategóriás okostelefonok) amin a HTC mozog.... Szerintem.
Elektromos érmevizsgálók eladók: http://href.hu/x/c7sw

Hajrá! Nem kis terv. 
TeamAndroid PFC! New World. New Thinking. Més que un club! www.phchat.eu

Hát nem lesz nehéz,nem is olyan rég nem érte meg nokiát venni(high end,és felső közép kategóriában) symbianos telefonok közt mert olcsóbbért nagyobb tudású samsungot lehetett kapni.N95 helyett g810-et,n96 helyett INNOV8-at.De érintősök között is szerintem az i8910 hd talán a legszimpatikusabb ajánlat. WM,és android terén még nagyon más a helyzet.A Bada-t pedig szerintem mindenki várja nagy elvárásokkal.És persze ne feledkezzünk el a vodának szánt Limo os-es cuccról.Amit már lehet kapni de még mindig nem volt teszt pedig meghalok a kiváncsiságtól
[ Szerkesztve ]
Viszlát iphone 3G...

Bátor hír ez, nagyon várom Samu felhozatalban az Android OS-t.
http://hardverapro.hu/apro/elado_uj_vroom_tok_ipod_touch_2g_3g-hez/hsz_1-50.html

Ott van a remek i7500 és az i5700
Bár ezek említésre se méltóak szerintem
Viszlát iphone 3G...
jó gondolat hajrá samu!
Autóban az irányjelzőt csak azok használják akiknek az autójuk értéke nem haladja meg a 10millió forintot.

Hát amik várhatóak idén ahhoz képest tényleg említésre sem méltó.
http://hardverapro.hu/apro/elado_uj_vroom_tok_ipod_touch_2g_3g-hez/hsz_1-50.html
1 Hatalmas tudású Android alapú készülék lesz ma bejelentve..
Majd írok...
Szuper Amoled meg 1ghz a8 proci lesz benne 
Samsung BADA.....Samsung Wave a hullámok ereje! - Windows Phone7 Hogyan tudom bezártni a futó alkalmazásokat Wave-n? Nyomd meg hosszan menü gombot! :)
Várjuk! 
2
[link] HTC is készül? 
2
Samsung Galaxy S-t most mutatták be. Valami 4" szörnyeteg 1ghz procival
ja meg persze super amoled
[ Szerkesztve ]
2

2
Mégsem Wave-t veszek? 
Én a supersonicot várom, de ahogy nézem az csak holnap lesz bejelentve... 
2

Wimax igaz, akkor nálunk az vakvágány, úgy tűnik az LTE lesz nálunk pár év múlva....