Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nosferatue

    tag

    válasz DM-Fan #16140 üzenetére

    Sajnos én is ezt érzem, a ps3 előnye nagyon kezd halványulni, az utolsó "döfés" számomra a magyar store bejelntése volt box részről. Nem értem miért nem akar/tud foglalkozni a sony a Kelet-Eu. régióval. Itt is megvették a gépeiket, veszik a játékokat. Nem kell magyar store, de legalább legálisan lehessek jelen egy magyar accounttal és vásárolhassak, esetleg kipróbálnám a filmbérlést is stb.
    Nem ismerem a box böngészőjét, hogy az jobban működik-e vagy sem, de tényleg megcsinálhatnák már a PS3 webböngészőjét. Vagy ha nincs rá kapacitás (kétlem, hogy így lenne) kérjenek fel külsős céget.

    Valamennyire érthető a sok facebookos alkalmazás az új fw-ben, elég nagy teret hódított a social networking és igen, rengeteg embernek fontos, hogy lássák a haverok milyen trófeát unlockolt, mit eszik ebédre és hasonló hasznos információk.

    Nagyon nem tetszik a sony hozzáállása, ez a valós support nélküli support. Box-ra jelenleg azért nem váltanék, mert szeretem blu-ray-en nézni a filmeket és több olyan exkluzív cím jelenik meg a sony masinájára, ami az ízlésemnek megfelel. Ennek ellenére, ha továbbra is így áll majd a cég a vásárlóihoz, igencsak meg fogom gondolni a jövőben melyik cég konzoljába feccöljem a pénzem.

    [ Szerkesztve ]

    I just curse the sun so I can howl at the moon

Új hozzászólás Aktív témák