Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • papsZa

    tag

    Megjelenitessel kapcsolatos kerdesem lenne.
    FullHD-s nativ felbontasu monitorom van, Display settingsnel be van pipalva a 720p,1080i,1080p is. Ekkor ha elinditok egy jatekot ami 720p-ben fut, akkor a monitorom azt mondja, hogy ejnye bejnye nem ez a nativ felbontasom, de megjeleniti teljes kepen, szoval muxik.

    Ha kiszedem a pipakat mindenhonnan, csak a 1080p marad, akkor is fut a 720p-s jatek, de a monitor szerint FullHD-s jelet kap, szoval nem is problemazik.

    Szoval jol ertem, hogy az elso esetben a monitor, mig masodikban a ps3 vegzi el az atmeretezest? Van lenyegbeli kulonbseg a ketto kozott?

    Killzone2-t gyakorlom eppen es mikor belepek a menube, akkor kep furcsa csikos lesz es ugy tunik mintha hullamozna is, mintha zavart lenne a jel. Viszont ez csak a menuben van, a jatek maga es mas jatekok is rendben vannak. Ha csak ebben a jatekban tapasztaltam ezt, akkor ez ilyen es kesz, szoval nincs gond a megjelenitovel?

    A grand turismo 5 prologue-ban nagyon szepek a szinek, de neha annyira eltulzoan vakito feher a feher, hogy szamomra mar zavaro. A display settings-nel lattam Ybr super white opciot, amit kapcsolgattam, de nem lattam valtolzast. Ilyen a jatek?

    Az normalis, hogy 50% fenyeronel, 100% kontraszt eseten lekapcsolt villany mellet "feheres/szurkes" szinben vilagit az LCD TN panel a monitoron, mikor tok fekete kepet megjelenitenie? Zavaroan latszik a panel megvilagitas fenye, igy szerintem esti filmnezesre (sotetben) "alkalmatlan".

    Bocsi a sok esetleg lama kerdesert, de ez az elso TFT monitorom es PS3-am.

    Elore is koszi.

    HP 8710p

Új hozzászólás Aktív témák