Hirdetés

  • Stellar Blade - Befutottak az első tesztek

    gp A beszámolók alapján talán elmondható, hogy a stílus kedvelőinek érdeme lehet beszerezni a teljes kiadást.

  • Újrázhat a Pixel Tablet

    ma Csak ezúttal dokkoló nélkül. A kiegészítő természetesen külön megvásárolható marad és elvileg érkezik az érintőceruza és a billentyűzetes tok is.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Joker850403

    csendes tag

    válasz Kalandor #18607 üzenetére

    Szia

    Én is tapasztaltam ezt a NAS326-nál de én miután beleraktam 2 hdd-t megemelkedett a ventilátor fordulatszáma és így már egyenletesebb a járása. (amúgy cserélhető, kb 15 perc alatt ha nem kapkodod el)
    Mellékesen azt vettem észre ha leveszem az elejét akkor konkrétan megszűnik minden zaj, még a hdd-k morgó hangja is sokkal halkabb lesz :) Valahogy a doboz akusztikailag felerősíti a benne keletkező zajokat. De énszerintem mindez csak akkor zavaró ha egy hálószobában vagy vele és csak tökéletes csendben tudsz aludni. amúgy baromi csendben van.

    Általános véleményem csak annyi hogy ár érték arányban főleg annak aki multimédia tartalmat akar tárolni annak tökéletes választás. nagyon jól kiszolgálja az okos tv-ket, felhőszolgáltatása egész jó, könnyen konfigolható, magyar nyelvű a menü, bármilyen háttértárolót bele lehet szerelni (2,5", 3,5") 16TB-ig.
    Igaz használati utasítást nem nagyon mellékelnek hozzá azon kívül hogy hogyan kell összecsavarozni meg hogy hogyan kell csatlakoztatni a hálózati áramhoz meg a LAN-hoz.

    Nálam bevált

    Üdv: Zoli

Új hozzászólás Aktív témák