Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    válasz fogtunder #16282 üzenetére

    Nem akarom fokozni, mert van, hogy én is benézem a dolgokat (sőt rendszeresen visszajárok ide, mint valami rossz bolygó hollandi ), de még csak keresni sem kell, ott van az összefoglalóban:

    "Zyxel
    Mintha csak kis hazánkra tervezte volna a Zyxel méltán népszerű NAS-szériáját - a készülékek a konkurenciához képest rendkívül kedvező áron szerezhetőek be, jó minőségű szoftverrel vannak ellátva, és működési paramétereik is teljesen megfelelőek....A fentiekből következően a Zyxel jelenleg kapható költséghatékony megoldásai (NSA-310S, NSA-320S, NSA-325v2) igen kevés megkötés mellett általánosan ajánlhatók...Teljesítményben a legjobb a 325v2 az 512MB RAM-mal és a meglepően combos 1.6GHz-es Marvell Kirkwood CPU-val. Ha több RAM vagy gyorsabb processzor kell, akkor más megoldás után kell nézni.
    Egy szó, mint száz, a Zyxel NAS-ok kisebb kompromisszumok mellett igen hatékony megoldást kínálnak, jó szívvel ajánlhatóak."

    Lehet, hogy árakkal kellene bővíteni a kategóriákat. pl.: 2 lemezes Nas 30k-ig stb... Bár ahhoz is bele kell olvasni az összefoglalóba, pl: abba a részbe, ahol le van írva, hogy a D-link termékek nem ajánlottak. :B

    sad_Vamp: A kezelőfelületekkel az a baj, hogy egy része szubjektív megítélés alá esik, így ha lehet mindenkinek ki kell próbálnia. Én is végignéztem a Zyxel, Qnap, és syno felületeit, utána tudatosult bennem, hogy igazából, hogy a Syno a legjobb Photo station terén, közelébe maximum csak a Qnap érhet.

    [ Szerkesztve ]

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák