Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fogtunder

    nagyúr

    válasz Rick4 #14171 üzenetére

    ha már ennél a vonalnál járunk, hadd reklámozzak én is egy szolgáltatást, ami a letöltés automatizálást hivatott segíteni, ő pedig a sickbeard. a program lényege, hogy megadjuk neki, mely sorozatokat nézzük, milyen minőségben, és hogy egyébként hol tároljuk őket, majd némi letöltés konfigurálás után ő intézi a többit, letöltés után bemásolja a megfelelő mappába, szépen átnevezve.
    eredetileg usenetre lett tervezve, ami külön előfizetést igényel, de szerencsére hamar elkezdték forkolni githubon és megjelent a thepiratebay edition belőle, ami a nevéből egyértelműen a torrent képességre feküdt rá. azóta ez is lehalt, viszont szellemi utódja, a sickrage tovább él. sajnos a hazai szcénából ismerős oldalakat nem támogatja, és ha a ThePirateBay éppen nem elérhető valamilyen okból, akkor csak külföldi meghívós oldalakkal működik, de ez azért nem egy megoldhatatlan probléma. számomra forradalmasította a sorozatnézést, de tényleg, nem kell figyelni, mikor miből van új rész, hazamegyek, bekapcsolom a Kodit és már ott is van minden a recently added kategóriában.
    Synology NASokra van plugin, amivel bármelyik fork telepíthető, de igazából bármilyen win/linux alapú rendszerre rá lehet húzni, webadmin felületről lehet vezérelni. a mikrózható popcorn óta a legnagyobb forradalom az otthoni tartalomfogyasztásban, minden sorozatfüggőnek szívből tudom ajánlani.

    ui: mielőtt félreértésekbe keverednénk, nem direkt válasz a hsz-re, csak erről jutott eszembe.

    I hate morning people. And mornings. And People.

Új hozzászólás Aktív témák