Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ákinard

    aktív tag

    válasz vilmaboy #11548 üzenetére

    Magyar menüs, tud magyarul, 1-1 félrefordítás van benne, de amúgy tökéletes a menüje.

    A gyári torrent klienst vagyis a letöltő alkalmazást soha nem használtam, rögtön a Transmissiont szedtem le a beépített csomagokból, az tökéletesen teszi a dolgát. Azóta a gépekről eltűnt az uTorrent :) Beállítással voltak nehézségeim, de itt kértem segítséget, inkább az én bénázásom volt mint a vas hibája.

    2 év garis

    Hűtés szerintem elviselhető, de hallható. Amíg a modernebb laptopom volt itt, addig jobban hallottam, meg azt mondtam első napokban, hú "hangos". Aztán az most elment szervizbe, és a régi gépem van itt, aminek a ventije állandón megy, simán elnyomja a Zyxel hangját. Én azt mondom, hogy hallható, de nem kibírhatatlan a hangja, és nem is a pörgésével van a baj hanem a pulzáló hangjával. De 1-2 nap alatt megszokható, vagy ha mégis zavarna, belövöd hogy este amikor lefekszel automatikusan kapcsoljon ki, majd 2 órával később (amikor már mély álomban vagy) vissza. A NAS is pihen kicsit a HDD is, és Te is nyugodtan vagy :)

    Amúgy nekem jelenleg 162 torrentet futtat, 1-1,5 MB/s folyamatos feltöltéssel, ellett simán másoltam rá a fájlokat és néztem róla HD-n a filmet. Processzor hőfok is max 43 fok volt amit eddig láttam.

Új hozzászólás Aktív témák