Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gbela

    senior tag

    Sziasztok,

    úgy tűnik telefont kell majd váltanom hamarosan. WP-ről (L925), Androidra. Kicsit ráz tőle a hideg, de bizonyos appok (Hearthstone) miatt muszáj lesz, nincs mese. Sosem volt droidos telóm, mondjuk WP fanboy sem vagyok, de szeretem hogy egyszerű, smooth, nem kell hekkelgetni, és bejönnek a csempék is na...
    Lényeg ami lényeg, a következő telók maradtak benn némi utánanézés után:

    - G2
    - Honor 6
    - Xiaomi MI4
    - Z3C

    Nem igazán tudok dönteni. Legtöbbet a telefont könyvolvasásra (ezért minél jobb kijelzőidő fontos), és majd játékra fogom használni. Ahogy kivettem, fentiek mind elég jó üzemidővel rendelkeznek. G2-nél kicsit félek mert mindenütt vmi sárgulásról olvastam, illetve picit zavar, hogy nem bővíthető, de 32-essel ellennék sztem.
    Nem baj, ha átlagnál jobb képeket csinál, nem tudom hogyan viszonyulnak ezek a Lumiákhoz, amivel bőven elvoltam, és nem kellett szégyenkezni amikor az én nyaralós fotóimat és kompakt gép képeit nézegettük egymás után.
    Off-line navival hogyan állnak ezek? Nagyon megszoktam, h mindig van nálam Lumia miatt.
    Egyáltalán nem értek hozzá, de elképzelhető, hogy HS-hez majd rootolni kell (ha alapból vmiért nem támogatja mindegyiket), szóval, bár nem akarok egyáltalán hekkelni (kivéve az alap alsó, hívás meg telefonykönyv ikonokat lecserélni...remélem azt lehet:) ), de jó lenne ha ez a rootolás dolog könnyen menne a választott masinán.
    Külsőre Z3C jön be legjobban, mindig bejöttek a fémkeretű telefonok. Sajnos többit még nem is tudtam kézbefogni, nem is nagyon látok rá lehetőséget (nem Mo-n élek)

    Szóval tudnátok 1-2 pro és kontrát bedobni?
    köszi

Új hozzászólás Aktív témák