Hirdetés

Aktív témák

  • Nitro500

    csendes tag

    válasz ezso #29138 üzenetére

    Lehet itt fujjolni ezeket a TV-ket, de itt mindenki úgy beszél mint aki 300 ezret keres alap hangon és LG, Samu alá nem adjuk mert megtehetjük!
    Akkor az én véleményem: (ezt is lehet fujjolni)
    Vettem egy Blau 50"-ost, öcsém vett Technika 50"-ost!
    Blau: erősebb a fénye, jobb anyag, igényes menü, mindent tud amit egy szimpla tv-nek tudnia kell.
    Ami nekem nem tetszett, menü igényes de nekem komfortilag nem jött be, távirányítója nekem nehézkes a gombok nyomkodása de strapabíróbnak néz ki(mert mindenki tudja hogy ez megy a leghamarabb tönkre).
    Technika: gyengébb a fénye de szebb a HD rajta, menüje jobban tetszik sőt nagyon fasza, egyedül a TV műsorújságnál nem teteszik hogy kilép addig a TV adóból, távirányítója nagyon fullos, de vannak menük amik a Blaun külön gombal elérhetők itt menübe kell belépni(audio,kép ráció).
    Ennyi pénzért nem vártam többet, de meg kell vallani nagyon JÓt csalódtam mind a kettőbe.
    Mind a kettőn winchester van, hibátlanúl játsza a HD(mkv) és az avit is.
    3D, SMART???? Most őszintén, végig gondolta bárki hogy minek is?
    A 3D [moderálva] a szemed és még ekkora TV-n is gagyi, elmegyek inkább moziba, a SMART meg mi a ráknak ha van 10"-os tabletem, laptopom, minek szenvedjek egy távirányítón bármivel is, illetve HDMI kábellel megoldottam, de őszintén szólva semmi értelmét nem látom, ki az a [moderálva] aki ezen netezik.
    Én nem csalódtam egyik tévében sem, nekem "igénytelennek" tökéletesen megfelel mind a kettő, ennyi pénzért ezt vártam, ezt kaptam. Nincs alkatrész hozzá??? Hurrá, remélem (2 év garancia mind a kettőre) hamarabb tönkre megy, vissza viszem, pénzt vissza kapom és veszek egy ugyan ilyet majd vagy 1.5 múlva.
    Ha bele gondolsz benne áll a pénzed ideiglenesen ha minden jól megy, amúgyis tudom mit kell csinálni ha azt akarom hogy tönkre menjen. Technika----kikapcsoláskor még villog párat, illetve szerdánkét hajnal 3-kor frissítést keres, amíg villog a led gyorsan kihúzod a konnektorból, már nem kapcsol vissza és már viheted is új tévére cserélni.

    [ Módosította: Qru ]

    Jana

Aktív témák