Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szumo

    senior tag

    válasz dchard #1057 üzenetére

    Üdv!
    Szerintem is jó a leírás, csak az internet kapcsolat létrehozásánál 11. menüpont alatt a kép en a tárcsázás helyett a tulajdonságok gombot szinezném be.

    A modem telepítésénél a 3. pontot ketté venném, és még egy képpel ilusztrálnám a jobb klicket, biztos ami biztos. Nem akarok megsérteni senkit, de méd szüleimnek sem tudtam megmagyarázni, amíg külön nem modom, addig a bal egérgombról van szó.
    Az ötös pontot is illusztrálni kellene szerintem, és azt a folyamatot is bemutatni, hogyha a hardvervarázsló megjelenik. Sőtt a kettes, és ötös ponthoz ahogy olvastam, jók lennének ugyanazok a varázslós képek, és pl. le lehetne írni, hogy az 5-ös pont azon része a 2. alapján hajtandók végre, vagy az ötös pontot is felbontani kétfelé.

    Egyszer egy fiatalabb srácnak raktam össze gépet, és mikor üzembe helyeztem, vicesen megjegyeztem, hogy akkor most kinyitom a kávéspohártartót, és beteszem a cd-t. Erre hív pár nap mulva, hogy valami baj van, mert nem megy vissza a tálca a helyére. Kérdem mit csinált, erre ő azt mondja, hogy arra tette a teás bögrét. A boltba majd megpukadtak a röhögéstől, amikor mentem a csere olvasóért. Szerencsére jó fejek voltak, és kicserélték.

    Szóval akkor jöttem rá, hogy nem szabad semmit felületesen kezelni, mert attól, hogy én tudom miről beszélek más nem. Szóval a ha a modem telepítése részletesebb lesz, nagyon frankó kis manual lesz belőle.

    Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!

Új hozzászólás Aktív témák