Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Számolgatjuk? Huszadannyi energiát nem fektetek a neten észosztásba, helyette inkább edzek, akár karácsonykor vagy szilveszterkor.Pár éve, amikor még droid voltam, ha kevés volt a meló, akkor húzódzkodtam, 300-500 közötti ismétlésszámmal, majd este 11-kor hazafutottam.Az a 4 km volt a levezetés. Én vigyorogva figyelem a sok kislány nyavalygását, akik mindenre találnak magyarázatot, csak azt nem veszik észre, hogy fejlődésük gátja pont önnön kishitűségük.
Egyébbként miért beszélsz a profi testépítésről? Neked az a szint aminek meg akarsz felelni? Vagy irigy vagy?
Ha naturál szintű testet akarsz, azért is küzdeni kell, nem általánosításokba bocsátkozva ürügyet találni, hogy miért ilyen geci az élet meg ez a sport.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest