- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis Joe
senior tag
Vasárnap megyek Győrbe, ha kell valakinek valami akkor addig írja meg
Valaki ha jól tudom usb-s optikai meghajtót is keresettKis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
Kis Joe
senior tag
Keresek 11.6" kijelzőt holnapi átvétellel
Kis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
Kis Joe
senior tag
Kis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
Kis Joe
senior tag
-
Kis Joe
senior tag
válasz xcel2000 #19524 üzenetére
Ismerőseim körében nem túlzottan bírják a samsung cuccok sokáig, de még a háztartási eszközeik se. Pedig nem mondhatnám hogy nem vigyáznak rájuk
Ezért él meg Pápán a Samsung márkaszervízKis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
Kis Joe
senior tag
[link]
Érdemes elolvasniKis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
Kis Joe
senior tag
Keresek smd állomást (hőlégfúvó állomást).
Elvárás: Manuális levegő sebesség és hő szabályozás, normális hőmérséklet értékKis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
Kis Joe
senior tag
-
Kis Joe
senior tag
Samsung Galaxy Gear: [link]
Én úgy érzem hogy ennek mint ha nem lenne még itt az ideje, kb mint egy jó prototípus.
90.000 Ft körül van
+ a 800Mhz-es cpu nem egy erőgép így eléggé akadozósnak tűnik. És franc tudja hosszabb távon mennyire maradna még ennyire is stabilKis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
Kis Joe
senior tag
válasz Balinov #19612 üzenetére
Hát ma reggel én pont jól keltem mivel kedves páromnak (aki miatt én hülye hazajöttem persze) már megint valami nagyon nagy baja van és nem lehet normálisan beszélni vele természetesen. Így pont jó hangulatba keltem ismételten erre pedig jön ez
KellettKis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
Kis Joe
senior tag
Mármint a ketyere vagy amit írtam?
Nem lesz ez rosz kenyere de ez is csak egy divat hullám lesz sok ember számára.
Én például nem valószínű hogy használnám mert az életmódom fojtán én heti szinten tennék tönkre legalább eggyet. Ezt kb ahhoz tudom hasonlítani hogy szifont és s3-s4-et használnak olyanok akiknek egy 6210 nokia is elég lenneKis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
Kis Joe
senior tag
Felújított Apple iMac G5 20" eladó!
Részletek privátbanKis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
Kis Joe
senior tag
Keresek hibás/hulla/törött/leharcolt Nokia N95-t (Nem, nem Microsoft N95-t )
-
Kis Joe
senior tag
válasz sladka_pani #19666 üzenetére
Én a helyedben kinéznék egy olcsót ami támogat főzött romot és azzal jó darabig el leszel
Én egy N-es Linksys/Cisco-t okosítottam DD-wrt firmware-el mivel a gyárival brutálisan szarakodott. Elég durva változás és minden gyorsabb is.Jazzos: Tudod itt is az a lényeg hogy a nyers adatok legyenek meg, az már nem lényeg hogy egy jó minőségű alaplap jó chipset-el gyorsabb is lehetne akár
Én 2 éve nem bántam meg hogy 40 körül vettem egy z68-al lapot miközben kapni lehetett akkor már 15 körül is s1155-t.Kis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
Kis Joe
senior tag
válasz Jazzos #19686 üzenetére
Nekem egy jó gigabyte-ot sikerült kifognom és tuning nélkül jelentős volt a memória kezelés sebessége.
Meg fontos volt az usb3 és mac os supportSzerk.:
Speedfire: DD-wrt pedig már jópár routeren jön gyárilag is. Sok buffalo meg 1-2 asus is van. Meg jól lehet az oldalukon tájékozódni
[ Szerkesztve ]
-
Kis Joe
senior tag
pot neked is Időben kelhettél
-
Kis Joe
senior tag
Gyári Windows 8 visszaállítás 2-2,5 óra után csak 48%-on áll
-
Kis Joe
senior tag
Intel Core i5 2400 cpu valakit érdekel?
részletek privátbanSzerk.:
Csere érdekelhet olcsó s1155 vagy hd3000-el rendelkező s1155 cpu-ra, talán egyébre is[ Szerkesztve ]
-
Kis Joe
senior tag
Nem értem miért sír mindenki miatta. Ha végre befejezik a teljes élesítést egy egész használható oldal lesz.
Az pedig teljesen érthető hogy aki a ph-bol él meg az igen is fizessen valamit vagy vegye tudomásul a korlátokat.
Az új elrendezés is csak szokás kérdése, bár nekem az nem tetszik hogy a jobb sávba nem jelennek meg a hirdetéseim. + túl világos az egész és kicsit divathullámos.
De összességében jól használható és reggel óta is érezhető a változás.Kis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
Kis Joe
senior tag
[link]
A motorsportok szerelmeseinek ajnlanámKis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
Kis Joe
senior tag
10 hónapos Acer Aspire One 11.6"
Eredeti Win 8
4Gb mem
320Gb hdd
[link]
Fórumozóknak -10eFtKis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
Kis Joe
senior tag
[link]
Ez kemény....Kis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
Kis Joe
senior tag
-
Kis Joe
senior tag
válasz Balinov #19786 üzenetére
Ki kell fogni ott is. Gyakran kell lejárni és ha van el kell hozni. Még ha aktuálisan nem is kell. Pl. én vettem 18 fontért DC cipőt meg 10 fontért Oneil boardshortot, drágább oneil pulcsit 25 fontért (80 körül van amugy)
-
Kis Joe
senior tag
Egy kis segítség jól jönne:
Van valakinek tomtom készüléke ami nem mini vagy micro usb-vel tölthető?
Van egy Tomtom Go 2535-m és ki szeretném próbálni mielőtt berendelek egy drága töltőt.
Köszönöm előre is!Kis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
Kis Joe
senior tag
Bocs, ezt nem hagyhatom ki
-
Kis Joe
senior tag
Kihasználatlanság miatt eladó lehet Dell 2335dn Multifunkcionális lézer Nyomtató-Fénymásoló-Fax-Scanner extra opcionális papíradagolóva (2 tálcával van)
[link]Kis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
Kis Joe
senior tag
[link]
Feltöltöttem egy újabb adag hirdetést, hátha valakit érdekel valami itt isKis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
Kis Joe
senior tag
+ van egy komoly mérnök tervező asztalom is eladó sines vonalzóval (álló, fekvő, döntött pozícióban is használható)
Erősen ajánlott építész, építő valamint gépészmérnök hallgatóknakKis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
-
Kis Joe
senior tag
válasz golya32 #19897 üzenetére
120k-s 10 hónapos laptopért 60 valóban...
Bár azt szokták mindennek az az ára amennyiért megveszik. Csak az a furcsa 10-e körül mindig megugrik a kereslet/árKis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
Kis Joe
senior tag
válasz golya32 #19899 üzenetére
Még semikor....
De elméletileg minden fuvar után
Most vagyok első körön ki mióta haza jöttem.
Hétfő délután hívom ismerőst lenne e munka. 7-kor már uton voltam angolokhozKis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
Kis Joe
senior tag
válasz zsigee #19914 üzenetére
Mennyi időt feccöltél bele hogy megtaláld a típust? Én 2 percnél többet nem akartam
Újrafényezteted?
Majd a TT-et szerintem én is beüzemelem, nagyon bejön.Kis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
Kis Joe
senior tag
válasz Ukraan #19932 üzenetére
Nem éri meg a kínai. Sokat rendelek eBay-rol de most én is meg fogok venni egy normálisat 2-3k-ért.
Nem éri meg kidobni egy 50-100k értékű készüléket egy szar töltő miatt.Kis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
Kis Joe
senior tag
válasz zsigee #19955 üzenetére
Akkor jó játszogatást
Nekem majd a kinti thermaltake hdd kerete lesz munka.
Ha az kész lesz akkor eladó lesz az iPod dock-os TT is amit most használokKis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- EA Sports WRC '23
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Autós topik
- Jövedelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest