- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis Joe
senior tag
válasz Speeedfire #7138 üzenetére
Kis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
Kis Joe
senior tag
Nálunk azért elég sok volt velük...
Pláne ha 4db egyformát raktál egymás mellé. És mindehez hozzá kell tenni hogy nem tuning darabok voltak és zsír újak. Nálam a hynix () és a Kingston a legmegbízhatóbbSzerk.: Az almával jutottál valamire?
Ha valaki tud eladó alma laptopot akkor írja már meg nekem!
[ Szerkesztve ]
Kis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
Kis Joe
senior tag
válasz Speeedfire #7176 üzenetére
6 fajta alaplapban? amúgy csak pl a négyből 1db-ot nem szeretett vagy volt olyan hogy 2db-bol az egyiket
-
Kis Joe
senior tag
válasz Speeedfire #7179 üzenetére
De ha az adott ram egyik lapban se volt jó?
és karácsonykor kb minden 20. darab ilyen voltKis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
Kis Joe
senior tag
válasz Speeedfire #7184 üzenetére
Balinov: Jó utat előre is!
c0xeR: Angliábol azt tudom elég olcsó is lehet, de ez nagyon attól függ hogy milyen időszak és mennyivel előbb foglalod le. Multkor egyik rokonom 25-30 körül fordult meg angliábol.
-
Kis Joe
senior tag
válasz Speeedfire #7213 üzenetére
Nem csodálom hogy nem vennél asus-t, én se...
-
Kis Joe
senior tag
válasz sladka_pani #7221 üzenetére
Nekem nagyon sok gondom van valük folyamatosan. Most például van egy 20e fölötti asus routerem elméletileg minden földi jóval és net sebességre egy 5000-es tp-link kiröhögi. Laptopjainak meg egyszerűen nevetséges hibái vannak (műanyag gondok, taperászó, stb...)
Előbb vennék még Siemens-t is, dell és acer-röl nem is beszélve. Az acer-nak is vannak hibái mint mindegyiknek de öszeségébben jobb és olcsóbb is.mobal #7228: egyet értek!
Összeségében meg a dell akkor lett nálam az no. 2 (természetesen az alma az no. 1 ) mikor megvettem az inspiron 1545-öt 1Gb memmel és szimpla cerkával. Na most mint kiderült kezeli az 1333 FSB-t és a 6Mb gyorsítót is úgyhogy most szép kis ketyere lett (T9300 C2D, 320Gb, 2x2Gb, Blu-ray, 15,6" HD-LCD). Pedig ez az egyik legolcsóbb darabja volt akkor.
Amúgy még a sony vaio-k nem rosszak de valami megmagyarázhatatlan erő miatt kicsit unszimpatikusak. Ha már témánál vagyunk, eladó 2db Vaio
-
Kis Joe
senior tag
Azért a garancia sem mindig simán megy sajnos....
Speeedfire-nak igaza van, a kulcsszó az hogy odafigyelnek a vevőre. Pl.: Creative az Audigy 2 ZS-t kb 8 éve dobta ki xp-re, de legyártotta és még frissíti is folyamatosan a win7 driver-t. Nem mindegy...
-
Kis Joe
senior tag
Megírom a hsz-t, erre ph kidobja hogy kapott adatok érvénytelenek...
[ Szerkesztve ]
-
Kis Joe
senior tag
tserrof77: 15,6 kijelződ nincs véletlen?
-
Kis Joe
senior tag
thaler2: Én építek is fixit meg egysebit. Az egysebi funkcionálisabb
-
Kis Joe
senior tag
válasz tserrof77 #7556 üzenetére
Az egyik HP is olyan amibe semelyik másiké nem volt jó.
Más: Valaki érdeklődött joystick-al kapcsolatban. Sikerült beszereznie? Lenne egy jó ajánlatom a számára!
-
Kis Joe
senior tag
-
Kis Joe
senior tag
Nekem lenyúlták a macbook pro-m pesten. Sikerült kiderítenem hogy hol van, erre benyögik hogy 2 hét mulva menjek fel pestre és akkor elintézik. Még jó hogy van egy ismerős a testületnél....
Délután már ment volna más megvenni....Kis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
Kis Joe
senior tag
válasz Balinov #7967 üzenetére
Elméletileg jönnek az olcsó intel ssd-k is, abbol be kívánok gyüjteni eggyet a hackintosh-ba. Csak az lóg ki a képből. Nem találtam mást mikor összeraktam és várni nem akartam, így beledobtam gyorsan egy noti hdd-t Az akadt a kezem ügyébe
-
Kis Joe
senior tag
Mindenki figyelmébe erősen ajánlott, szerintem pszihopata...
-
Kis Joe
senior tag
Győrben szerintem még istenes a helyzet. Pápán kb 2x annyiba kerül a parkolás és szinte lehetetlen ingyenes szabályos helyet találni. Ha felmész a postára 5 percre akkor se tudsz. Éppen jön a léhűtő közterületes és hopp máris 5000 ft.
Más: Valaki nem tud eladó forrasztó pákát és forró levegős pákát? Lehetőleg az utóbbiból olyan kellene amin van levegő sebesség és hőfok állítás is. Ja és nem feltétlen új kellene
[ Szerkesztve ]
-
Kis Joe
senior tag
Igen, még mindig. A régészek befészkelték magukat és az ottani vállalkozók 50%-a már tönkrement miattuk...
Szerk.: Lehet hogy hangulatos, dea putri amit a pénzesek tönkrevágtak.
MR_Joe: Akad szerintem!
[ Szerkesztve ]
-
Kis Joe
senior tag
Valakinek vadi új érintő kijelzős iPod nano 45 helyett 30-ért?
-
Kis Joe
senior tag
-
Kis Joe
senior tag
Még ha csak az nem zavarna minket
Engem konkrétan egy nagyobb lépcsó a rajt lévő gyalogosokkal se szokott túlzottan zavarni, vagy a rikogató rendőr néne Komolyan van itt pápán egy rendőr nő. Annak sosincs társa, az mindig járja egyedül a várost egyenruhába és végig rikácsolja a Kossuth utcátKis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
Kis Joe
senior tag
Teljesen igazad van. Pláne egy csinatos egysebivel vagy fixivel. Napokban elkészül az egysebi végre, majd tolok fel róla képet.
Pláne nagyvárosban, amikor sorban állnak az autók te meg elmész röhögve mellettük. Mondjuk én menet közben is szoktam néha autóst lenyomni
Meg könyebben rövidítesz isKis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
Kis Joe
senior tag
ipod shuffle 3. Gen 2Gb akciósan 5000 ft
Van 2db rózsaszín
Valaki a házisárkányának?Kis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
Kis Joe
senior tag
válasz LackoMester #9230 üzenetére
Nekem is 3db, meg páromnak adtam eggyet most...
-
Kis Joe
senior tag
válasz atos19881101 #9271 üzenetére
Ugyan ilyenem van most nagyobb hdd-vel, szerintem kár a fedlapot ilyennel eltakarni...
én csak a topcase-t metricáztam le mert az órám összecseszné.
Az aspire one volt lefedve fehérre, na az cinatos volt...
Meg kopásálló eléggéKis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
Kis Joe
senior tag
válasz atos19881101 #9276 üzenetére
Noti tartós hátizsák nekem megoldotta ezt a problémám
-
Kis Joe
senior tag
válasz cellpeti #9287 üzenetére
Aki újonnan almát vesz annak mind1 szerintem...
350.000-ért már van 13" pro
Annyi van egy kajakabb vaio isSzerk: balinov: az enyém 2008-as, 13" led kijelző, ddr3 4gb, 500gb hdd. 4 évesen 2 kiló a reális piacinára mert szép állapotú. Azthiszem fejbe lőném magam ha újonnan 350-ért vett noti 80-at vagy kevesebbet érne újonnan. Pedig egy majdnem ilyen vaio-val így van egyik barátom. Meg a másfél éves 3k-s toshi kb 150-et...
[ Szerkesztve ]
-
Kis Joe
senior tag
válasz Balinov #9336 üzenetére
Viszont jobb oldalt látsz két számot. Az az irányítószám első két számjegye. Most Pl francia 86-ban vagyok, ez van az autók rendszámtábláján és az itteni irányítószám 86130 (Dissay)
Szerk.: bár ez az új rendszer az autók kb felén van még csak
[ Szerkesztve ]
-
Kis Joe
senior tag
Valakinek i3 hackintosh HTPC? Gyakorlatilag egy mac pro, hibátlanul bug mentesen fut mint a rendes alma. Minősegi cuccokból van összerakva, garis több cucc is. 150-be van kb, 120-ba odaadnám mert megyek nagy valószinüséggel balinov szomszédjába.
-
Kis Joe
senior tag
válasz Balinov #9339 üzenetére
"Igen, Londonban. Nem ismerős? Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, még rosszabb idő, kibaszott Mary Poppins... LONDON!"
Akinek nem ismerős szégyelje magát (blöff)
-
Kis Joe
senior tag
válasz Speeedfire #9342 üzenetére
Meg amilyen marantz-al találkoztam az mindegyik jó darab volt
-
Kis Joe
senior tag
cellpeti: anno kerestél notit. Vettél?
-
Kis Joe
senior tag
válasz Speeedfire #9375 üzenetére
A kis kedves : D
-
Kis Joe
senior tag
De a cikkben említett 911 is komoly...
-
Kis Joe
senior tag
Más: Valaki nem tudná megnézni nekem a vasútállomásnál a sarkon lévő utazási irodában mennyi az angol font eladási ára?
Balinov: 19.-e reggel irán London!
-
Kis Joe
senior tag
válasz Balinov #9957 üzenetére
Keco meg van, állásinterjúk is vannak már előjegyezve
Rohadt szép lakás, full üveges nappali, bőrülő, légkondi, stb.
Pontosan nem emlékszem de valami aréna környéke a belvárosbanMás:
Költözés miatt Győriek akciósan 75-be vihetik a komoly HP táskával: [link]Szerk.: És 2db iPod shuffle 3. Gen 2Gb 5000 Ft/db 9000 Ft/2db áron (tartozék csak adatkábel!)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest