- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
konyi79
addikt
Hali,
ismét itt kötöttem ki, de túl jók vagytok, ne kérjek segítséget!
Egy munkafüzet "E" lapjának "AB" oszlopát szeretném kitölteni a következő adatokból:
"E" lap "B" oszlopának adott cellájának tartalmát vizsgálja meg az "M" lap "F" oszlopában megtalálható-e. Fontos, lehet nem csak egy találat van, lehet több is. Ha van találat (egy), akkor a találati sor "K" oszlopának tartalmát kellene ide bemásolni. Erre kaptam már megoldást innen, de közben kiderült lehet több találat is. Ha több találat van, ez esetben a találati sorok "A" cellájának értékeit kellene vizsgálni, és amiben a legmagasabb az érték, annak a sornak a "K" értéke kell. Ha nincs találat, egyszerűen "nincs" szöveg.
Nem tudom ebből érthető-e mit akarok szűrni, ha van ötlet köszönöm előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest