Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mana86

    tag

    Sziasztok!

    Kb. készen vagyok az adatok migrálásával és úgy néz ki sikerült átállnom a 320-ról 320L-re. Nézegettem, tesztelgettem a NAS-t, próbálgattam az Add-On okat. Hatalmas dilemmába ütköztem, nemsokára kifejtem miért.

    Transmission vagy ruTorrent?
    Régebben Transmissiont használtam, de egyetlen nagy problémám van vele, amit ruTorrent lekezel. Minden egyes letöltött torrentet külön mappába tesz. Tehát ha letöltöm a Superman-t, akkor a "Superman.x264.720p.faszomtudja" mappába teszi bele a "Movies" mappa alatt (utóbbi nyilván választható). Egy WD TV média playerem volt és sokkal esztétikusabb lett volna a megjelenítése a filmeknek ha az összes borítót kirakja egy mappában, de így mindig csak a mappákat láttam és ha beleléptem egy mappába, úgy látszódott csak az adott film borítója(Jukebox). Nem tudom, érthető amiről beszélek? Plex -et néztem még opcionális megoldásnak JukeBox -nak. Ha jól tudom az képes netről leszedni a filmhez tartozó leírásokat és borítókat. Plex képes lekezelni az almappákat? Ezt nem tudja valaki? Mert ha igen és egy adott mappába tartozó összes filmet listázza egy helyen borítókkal az alábbi módon, hiába vannak almappákba, akkor maradnék a Transmission -nél.

    ÍGY

    ruTorrent
    Az alábbi képen látható hibára tudja valaki a megoldást? Egyébként ruTorrent -hez nincs valami windows kliens csak webes felület?

    KÉP

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák