Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hakos1987

    őstag

    Üdv! Gondoltam megosztom a tapasztalataim:

    3 napja görcsölve olvastam a fórumhozzászólásokat, ahol mindenki panaszkodott a dlna használatára okos tv-vel, torrent problémák, stb.

    Tegnap megérkezett a DNS-320 nas, vinyó bedob, formáz, (rev B) firmware frissítés (1.02) és láss csodát, megy minden gyönyörűen.
    Annyi, mikor másoltam laptopról wifin, 10 MB/s volt csak a sebesség, amit azért nem értek, mert gigabites hálózat, N-es kapcsolat, TP-Link WDR4300 router (net jön wifin 108 Mb/s-el), szóval kicsit keveselltem.
    Másik, ha bedobtam letöltésre egy torrentet, onnantól amíg nem töltött le, hiába próbáltam megnézni hogy áll a letöltés vagy mennyivel jön, üres volt az ablak, alul pedig a kis refresh gomb mellett írta, hogy connection error. A proci terhelése mondjuk 100%-on volt a monitor szerint, uh. valószínűleg a nagy sávszél miatt teljesen lekötötte az erőforrásait. Letöltés végeztével aztán újra megjelenik az ablakban a torrent.

    Ami pedig a DLNA-t illeti: 16 gb-os mkv file, felirattal, Samu UE46F6500 TV beépített media lejátszója tökéletesen viszi!

    Összességében nagyon megszerettem, pikk-pakk ment minden, csak pár apró bosszantó dolog van, ami talán majd megoldódik. Esetleg ha van valakinek ötlete rá, szívesen fogadom :))

    Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)

Új hozzászólás Aktív témák