- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
gergo0328
senior tag
válasz madgie #10565 üzenetére
Teljesen mind1. Nekem teljesen mindegy mert én mind2re sz@rok mivel arcok nélkül mindenkinek nagyon nagy a szája szemtől szembe már nem... a Lényeg az h nem f@szfejjel kellett vna kezdened és akkor nem anyáznak le. Ha megütsz valakit akkor lehet erősebbet kapsz vissza.
-
-
gergo0328
senior tag
válasz madgie #10568 üzenetére
gabipaci: Őt pl rohadtul nem érdekelte h kivágják-e mivel csak kiírni jött a gondolatait, csak sajnos trágár szavak is kerültek bele. Én mivel szépen fejeztem ki magamat ezért nekem nem volt gondom senkivel se pedig ugyan azt írtam mint ő. És az egy teljesen más téma. A te hülyeséged miatt volt a dolog amit végül úgy oldottál meg ahogy mi mondtuk csak 3 hónap késéssel kb. De sebaj azért volt értelme.
-
ch003067
addikt
válasz madgie #10754 üzenetére
Az komoly lehetett
Én ilyen csiter szöcskékkel még szerencsére nem találkoztam, de ami késik nem múlik...
Azt hallottam, hogy ebben is, mint a BC2-ben van olyan hack, hogy a hacker lepakol 3 vagy 6 C4-et a föld-re, hátramegy, és odateleportálja egyszerre az összes ellenséget, és felrobbantja őket. Nem semmi azért
-
pohár
félisten
-
Laraxior
titán
válasz madgie #10917 üzenetére
ez tetszik... jó mocskos módszer rápróbálok
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
pohár
félisten
válasz madgie #10917 üzenetére
ja, én is így nyomom párszor Oasis-on, telipakolom a jetskit, aztán adjadnekiii
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Laraxior
titán
válasz madgie #10922 üzenetére
Yes sir! Yes General Patton
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Gergosz2
veterán
válasz madgie #11115 üzenetére
és?
ha védőben vam minek futkozzon össze-vissza?
szerk: én nem mennék ki. Minek? Ha úgyis onnan jönnek akkor legalább előbb megállítom őket. Ez is egy taktika.
Mit véd: hát a 2 mcomot. Azt nem úgy kell védeni hogy mellette állsz 3 méterrel.
[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Gergosz2
veterán
válasz madgie #11119 üzenetére
szerintem nincs benne semmi kivetni való.
Ha megengedi a játék akkor miért is ne? Csak ezért mert le camper nooboznak ?
De hogy arról szóljon a meccse két-három hülyegyereknek, hogy beveszi magát oda és csak nyomja ész nélkül az extended mag LMG-t, az nem skill, nem taktika, simán parasztság.
Miért lenne hülyegyerek? Ez is egy módja a védekezésnek és kész. Valóságban sem futkoznak a katonák össze vissza a harcmezőn.
Ilyenkor szokott jönni a válasz hogy ez nem valóság. Oké de akkor ne akarj realisztikusabb játékot , menjél Contra-zni .Lemreném fogadni hogy aki a videót megnézte az következőnek ott fog feküdni...
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz madgie #11297 üzenetére
Olyan kérdésem lenne, hogy ameddig most eljutok a Betával, a teljes verzióban lehet majd onnan folytatni vagy elölről kell kezdeni? Elnézést ha hülyeséget kérdezek, de nem nagyon követem a híreket.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
Cybertrone
veterán
válasz madgie #11360 üzenetére
Ha megvalosul hogy nekunk lesz akkor csapatonkent 5 csipa... Vagy minden squadba egy... Akinek nem tetszik mennyen mashova alapon! Lmgs meg kell ammo miatt
Admin meg barki lehet oszt puszi... Persze senki sem 24/7 de koztes megoldas mindig van...[ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Def26
félisten
válasz madgie #11369 üzenetére
Első lövés nekem is csak sebez, de pont nélkül. Aztán a másodikkal leszedem, kiírja, hogy disbale vagy mi, aztán rá pár másodperc múlva felrobban a heli, ha benne vannak és nem ugranak ki akkor ők is elpusztulnak.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
ADAM1337
nagyúr
-
Gergosz2
veterán
válasz madgie #11686 üzenetére
ja a sivatagos pályák meg a havas pályák hiányoznak.
bc2 ben atacama deset meg a white pass és a cold war voltak a kedvenceim.
(#11686) madgie
jeteknél megértem , de azért a heli lehetne egy kicsit gyorsabb. Mondjuk most nem olyan érzékeny mint bc2ben. Mire azt megszoktam[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
válasz madgie #11731 üzenetére
ez szép és jó,de nekem nem volt időm belenyomni a gémbe 50+ órát,ráadásul ha lett volna,akkor se teszem,ahogyan ment(3-4 kifagyás is néha/kör,akadozás,ha csak futni próbáltam,stb),így mivel tegnapra normalizálódott a helyzet,evidensen ki akartam használni az időt kicsit kísérletezgetni...
A menés-foglalás-ölés annyira nem izgatott,az ott lesz a véglegesben is,kerestem inkább ilyen 15 körüli emberkés szerókat,hogy legyen kire lőni,de azért ne is 10 ember ácsorogjon a kifutónál+persze a tömeg megterhelőbb is gépileg.
Remélem még idén meglesz a 2500K,akkor annyira nem fog zavarni az optimalizálatlanság...de mivel az utolsó 2 napra meg csak csinált az ATI egy jó drivert,nekem humbugnak tűnik,a BC2 is szépen ment mindig,nem voltak akadozások,max az ember nem tolta fullra a grafikát.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Cybertrone
veterán
válasz madgie #11745 üzenetére
2000dpi-n használom a cuccom, de még akkor sem sasszézott olyan gyorsan a jepüjő De szokatom magam a nagyobb dpi-hez, csak rárántásnál rendszeresen túlrántom
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
-
RockHaRD
addikt
válasz madgie #11890 üzenetére
port valdezen pont körbe mine-oltam az egész pályát, szal lehetett próbálkozni :SDAASD
(#11891) megint én
én a legjobban azon röhögök, hogy le se kell spawnolnod, h képed legyen ott állnak 10-en hogy nekik gép kell, én meg nem spawnolok, csak mikor megjelenik a gép. szépen katt a gép nevére, majd enter... és ott néz a sok ember, hogy úgy spawnolt a gép, hogy már el volt foglalva
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz madgie #12004 üzenetére
eeeegen? én eddig nem találkoztam vele szerencsére, sőt meg cheaterrel se nagyon, max jól leplezte
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz madgie #12200 üzenetére
óóóóó, de szar téged így látni
miért nem VIP lettél mint a nyugdíjazott apródok/modok/hg-k?most nézem az SG-s BF3 topicot, ez az idióta Runner még mindig nem képes egy normális bannert betenni, bezzeg az idióta ribbonokat amiknek kb semmi értelme, kiteszi a banner alá, a fos gif banner helyett még egy kép is jobb lenne, nem egy filmből kivágott és feliratozott banner
istenem de igénytelenségGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Laraxior
titán
válasz madgie #12218 üzenetére
mi történt? Lemondtál?
Aktív témák
- A legfrissebb ASUS BIOS-okkal kicsit felturbózhatjuk a Socket AM5-ös Ryzenünket
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Projektor topic
- Külpolitika
- Milyen videókártyát?
- World of Warships
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest