Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #79335424

    törölt tag

    válasz PLaci58 #5328 üzenetére

    Ez most komoly? Az S2 csupán referencia volt. Az alapkérdés nem PNA vs. SGS2, vagy Tab vs. SGS2, hanem PNA vs. Tab. A Tab kijelzője képminőségben és fényerőben lehet, hogy gyengébb, mint az SGS2 -é, de sztem abban egyetértünk, hogy nagyságrendekkel jobb, mint egy átlag PNA -é.
    Ami az erőt és az optimalizáltságot illeti, PNA -ban ugyanúgy ki lehet fogni jobbat és rosszabbat, mint Tab -ban. Kis utánajárással ezek a kellemetlen meglepetések nagyrészt elkerülhetők. Nem véletlenül említettem a Rockchip RK3066 -ot. Kínai SOC, nagyon sok Tab alapja. Ezek általában alacsonyabb árkategóriájú készülékek, de jól használhatóak és elég nehéz lenne olyan elcseszettet találni, ami teljesítményben nem gyaláz porig egy PNA -t. De ha vki megengedheti magának, akkor nem sokkal drágább egy RK3188 -as. 4x1,6Ghz, általában 2GB ram, szintén Mali400, de 530Mhz -en. Amire oda kell figyelni és egy kicsit mélyebbre kell ásni, az a BT modul típusa. RK3188 -asban lehet Mediatek modul, ami nem túl stabil, és csak v.2.1. De ha egy v.4.0 -ás, Broadcomm alapú, AP6210 -essel szereltet választunk, akkor biztos, hogy nem lesz probléma a stabil kapcsolattal. Külön egeret, bill -t és audiót használtam ilyenen egyszerre.
    Az akkuidőre vonatkozó felvetésedet főleg nem értem. A Tabok általábban hosszabb akkuidővel bírnak, mint a telók. De egyrészt egy autós navinál nem elsődleges szempont az akkuidő, másrészt nem hiszem, hogy létezik olyan elcseszett Tab, aminek rövidebb lenne az akkuideje, mint egy PNA -é.

Új hozzászólás Aktív témák