- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magisk
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor#
tag
Elnézve a GooPhone V92 és UMi X1 Pro telefonokat, a lego style - project ara már létezik... Ahogy a ConCorde is mondja katalógusból választanak készülékházat és illeszthető alkatrészeket bele. Összerakathatunk magunknak egyedi készüléket, csak rendelni kell tartalékba pár ezer darabot.
-
xigris
őstag
sziasztok! goophone x1 -hoz kellene rom sajna nem megy a gps és nincs hang a zenénél filmnél és a csörgésnél esetleg rootolni és cwm is jó lenne hozzá,remélem ez a képernyő vibrálást is megszüntetné a képernyőn ,fényerő nincs automatán
-
válasz
Magnum_ #45002 üzenetére
Egyik haverom rendelt Goophone x1-et innen a húgának és szerintem eléggé rendben van a telefon. Igaz, hogy 26-28ezer, de ennél olcsóbban nem fogsz kapni.
üszök: ha megbízható nagy telefont szeretnél akkor thl w7s (vagy w7+ attól függ hol veszed több féle neve is van) ajánlom minidealen pont most akciózták le 200$-ra
nekem nagyon bejött
-
CoolBoy323
nagyúr
GooPhone X1+ is the world’s first 3 SIM Android phone!
Fateless, nézd mit találtam Neked (is)
-
ducducduc
tag
Sziasztok!
Ma jött meg a Goophone X1-em, és egy elég nagy problémába ütköztem. Esetleg valaki tud rá megoldást/ találkozott már ilyennel? A lényeg, hogy nem tudom bekapcsolni a GPS-t mert nincs is benne a location settings-ben.
Két menüpont van benne, az egyik "acces to my location" a másik "Wifi&mobile network location" De nincs sem gps on, sem epo settings, semmi. Erre esetleg tudna valaki bármi ötletet adni?
Előre is nagyon köszönöm a segítséget!Üdv!
-
Sziasztok!
Egyik barátom nézte ki magának a Goophone X1-et az 1949deal-en. Mennyire megbízható ez a webshop? Paypal elvileg van, úgyhogy nagy gáz nem lehet nem? És ez a márka nagyon gázos? Én magamnak biztos nem venném, de érdekelnek a véleményeitek. Azért 115$-ért MTK6589 nem rossz, csak nekem sántít valami
-
vegyszer
addikt
válasz
Vjankovics82 #28293 üzenetére
Szervusztok!
Sok szó esett Goophone X1 készülékről. Azért 512 RAM 512 ROM az már négy mag alá kicsi kevés...
Szerintem ennyi pénzből nehéz csodát kihozni.De egy vagy bejön, vagy nem alternatívának tökéletes
-
Depression
veterán
válasz
SzaChe #27422 üzenetére
goophone i5, bár ez csak 1 simes.
cicavizio: Téged valszeg átvágtak. Honnan rendelted?
iMaverick: snake-nél nincs jobb. Én egy x10i-vel nyomulok, de nincs sz.gépem, így erre hárul most minden feladat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- DUNE médialejátszók topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EA Sports WRC '23
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek