- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-igu-
addikt
válasz tomy86 #123994 üzenetére
Annyit emlegettétek, hogy most én is rányomtam végre.
Az iDrive saját app-ja nálam nem szinkronizál, hanem minden fotót újra feltölt. Sokrengeteg képnél ez nem vicces. Most iDrive helyett Dropbox foldersync-kel, hasít a feltöltés.
Külön jó, hogy a foldersync ismeri az egyirányú szinkonizálást - nemrég PC-n a teljes calibre adatbázisomat vesztettem el ennek hiányában. Persze volt mentés, de akkor is.A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
darvinya
titán
válasz tomy86 #125015 üzenetére
Alkalmazáson belüli fizetés több fajtája van, van az egyszeri, app fiókhoz kötött, van G. fiókhoz kötött.
Ezért írtam megtévesztő, hogy miközben fiókkal fizetsz, közben csak 1x-i vásárlás lesz.
Lenyíló leírásból derül ki melyiket fizeted.Módikat kérem, hogy előző hsz-mben javítsák fórumtársnak írt szöveg részét nem akartam vastag betűvel írni, de javítani nem tudok.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Andie
őstag
válasz tomy86 #126023 üzenetére
Mindegyiknél be lehetett, amit lent említettem, de ezt ők úgy veszik, hogy az a max. Ha 30-at állítasz, akkor 25 és 30 között hullámzik az fps. Adobe Premiere tökéletesen megmutatta.
Persze az is lehet, hogy a telefonom szarozik. Lehet az, hogy a telefon felülbírálja ezt a dolgot?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
Somatom
veterán
válasz tomy86 #126556 üzenetére
Jó, akkor helyesbítek. Nem stock Android feature. De, a lényegen ez semmit sem változtat. Nyilván nem ok nélkül választottam egy Z sorozatú Motot a Xiaomi helyett. Hiába lenne az egy "rendes" teló, nincs a hátulján a hardveres bővítéshez szükséges, nyílt API -kkal rendelkező csatolófelület. Szóval, tök mindegy, hogy MIUI, Lineage, vagy stock rendszer, hardveresen számomra karcsú. Így már kielégítő a válasz és lezárhatjuk végre ezt a "miért nem veszel rendes telót" témát?
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
zsoltzsolt
addikt
-
snowdog
veterán
válasz tomy86 #130043 üzenetére
Szia!
Köszönöm, kipróbáltam, de nekem nem vált be (le is töröltem). Nem ismeri a vízszolgáltatómat, ezért adatot sem enged bevinni. Ezen kívül kéri a többi szolgáltatónál létrehozott belépési kódjaimat, amit persze nem adok meg.
Én csak egy egyszerű adattároló programot szeretnék, nem kell hozzá fizetési segédlet. Minden elsején beírom mennyi az óraállás, a program meg tárolja el. Ha díjat is számol az külön jó. Kérdezhetitek ez mire jó! Minden szolgáltatónál átalánydíjat fizetek (víz, villany, gáz), mert nekem ez így kényelmes. Évente egyszer van elszámolás. Ezért év közben nem látom éppen hol tartok a költségekkel. Ezért számolom magamnak egy xls fájlban. Ebből tudom hogy év végén visszakapok a befizetett előlegekből, vagy majd még nekem kell befizetni, és mennyit. Ha ezt tudná, esetleg átláthatóbbá tenné egy app, akkor azt használnám helyette. Ha nincs ilyen, akkor marad az Excel.
[ Szerkesztve ]
-
Albigator
őstag
válasz tomy86 #133992 üzenetére
Oreon kb minden megy, én is az ACR-t használtam. Majd Pitén kell ezért megszenvedj neked is.
De attól amúgy, hogy működik végre nálam is, azért még érdekelne egy dolog:
Miért van az hogy egy "eszköz nem kompatibilis" bizonyos alkalmazással...
Már említettem, de a Cube ACR is lehet működőképes lett volna, csak éppen az én készülékemmel ez nem kompatibilis. De gyengébb telefonon megy pl: Nokia 7 Plus... Nem értem.(#133996) tomy86
Ja az lehet, hogy már akkor ott se jó... Sajnálatos
Ez a manuális hozzáadás késztetett arra engem is, hogy váltsam a sima "Hívásrögzítőt"...[ Szerkesztve ]
-
lovi27
addikt
válasz tomy86 #134250 üzenetére
Van. A lap legalján található az ok: Protocols supported: ...(SMB1 only)
A hírhedt WannaCrypt támadás óta a Microsoft alaphelyzetben tiltja a Windows 10-ben az SMB1 protokollt és nem is ajánlja használatát. Nincs eltávolítva, működését manuálisan lehet engedélyezni. Egy próbát megér. Úgy fog működni, de mivel régi, elavult protokoll kicsi lesz az adatátviteli sebesség. Ezért nem csak a biztonsági kockázat, de a lassúsága miatt is inkább ne használd.Azt kevesebben tudják (de lehet nekem volt újdonság :-) ), hogy a W10-nek nem csak az SMB, hanem az FTP szerver is része, használatához nem kell külső programot telepíteni. Így javaslom azt használd. Hardverfüggő, de nálam azóta a FolderSync sebessége WiFi-n ötször gyorsabb, mint az SMB1-el volt. Engedélyezni is ugyanott kell. Beállításához azért elkel egy kis segítség.
Remélem nem hagyták magára a FolderSync-t, de már rég kicserélhették volna az SMB1-et SMB2 vagy SMB3-ra.
-
lovi27
addikt
válasz tomy86 #134273 üzenetére
Ahogy gondolod. Nem fűződik érdekem a használatához. Itteni javaslatra vettem meg, begyakoroltam és kedvelem. Csak ennyi. Ha a samba részét nem újítják meg ebben az állapotban valóban a nem ajánlott kategória. De a többi protokoll, a funkciók és szolgáltatásai szerintem más programhoz viszonyítva is rendben vannak. 8.1-en használom.
Az ftp fiók beállításnál - ami működés szempontjából a kritikus - csak IP címet, egy felhasználót és a jelszavát kellett megadni. A Microsoft szervere már nem indult elsőre, kicsit szórakozni kellett vele. De miután sikerült beállítani azóta is észrevétlenül teszi dolgát a háttérben.
Amikor le akartam cserélni ezt ajánlották: SMBSync2
-
Probert75
addikt
válasz tomy86 #135323 üzenetére
Ő egy másikat használt eddig egyébként! De a te általad ajánlott sem működik pitén. Nekem a PRO van meg belőle és a samsungra a Galaxy Store-ból letöltött Samsung unchained verzió sem működik. Szóval a Gplay-t megkerülve sem sikerült működő verziót produkálniuk, hiába ezt írták egykor a tájékoztató üzenetükben.
-
MODERÁTOR
-
crok
Topikgazda
válasz tomy86 #139488 üzenetére
Ha a CTS Profile hasal az ROM probléma alapvetően, a leírásomban levő SafetyNetPatch-el lehet próbálkozni de inkább a ROM developer/maintainer felé mozdítanám a dolgot, akkor is ha a patch megoldja. Xiaomi Redmi Note 4X Snapdragon + LineageOS 16 unofficial + Magisk v20.0 + Magisk Manager v7.3.5 -> és minden megy, de nekem a CTS és a basic integrity is OK.
-
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz tomy86 #141922 üzenetére
Köszönöm!
Romániai profilal nem lehet letölteni az áruházból, igy már sikerült telepiteni.
Ui:
Egy egységes EU verzió nem ártana hogy pl. defibliátort találjak, mert 323 Km.-ről nem hiszem hogy használnám.
Más:
Saját vércsoportomat se lehet megadni, pedig ez fontos lenne! (Saját tapasztalat)
[ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
punky10
addikt
válasz tomy86 #144476 üzenetére
De jó...lenne...
Eddig én is így használtam:a Google naptár volt a fő naptáram,de egy másik alkalmazás widgetjét használom a telefon kijelzőjén,ami a Google naptárból ,és naptárba szinkronizál.
Kipróbáltam az általad ajánlottat is,és az is hiányosan veszi át a névnapokat.
A Samsung gyári widgetjei rendesen működnek,akülső appok a táblán sem akarnak normálisan menni.A Huawei telefonomnál a gyári widgettek sem jók...
Most egy másik fiókomba is beimportálom a névnapokat,megnézem úgy mi történik.[ Szerkesztve ]
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest