- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
nagyúr
válasz tomy86 #56921 üzenetére
Jó akkor én meg visszakerestem és nem most hirdetted először az igét. környezetét is nézzed
Amikor én kérdeztem, lehet nem te voltál. Nem érdekel, hogy mit mondasz. Valótlanságot ne állíts. Egyrészt engem idegesít. Tudom, ki nem szarja le. Másik, a többieket félrevezeti. Akkor is ha nem szándékos. Márpedig te segíteni akarsz nem trollkodni ha jól gondolom...
Több hónap felgyülemlett link2sd ajánlás baromsága csattant most rajtad. Ez van. De legalább annyi igazam/mentségem van hogy májusban elkövetted ugyanezt a hibát. Akkor már megvolt az SGS tehát emlékezhettem rá.
(#56925) Bendegúz98: Greenify segítségével hibernálok mindent aminek nem kell a háttérben futnia. Az segít. De szerintem van ott más is. Olyankor nézd meg ha makacsol.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz tomy86 #58308 üzenetére
Köszi a segítséget! (#58309) norbert1998 Neked is köszönöm
És mindenki másnak aki segíteni próbál!Települt az ES Task Manager,cache-t talált is,de nem volt nagy a mérete kb 15 MB.
Egyébként nem minden alkalmazással riaszt a készülék helyhiány miatt. Korábban volt már olyan hogy olyan appot akartam letölteni playról ami már volt telepítve,és nem engedte.Most pl a ccleanert nem engedi,pedig a Task manager feltelepült.
Ezt véletlenül nem "csak a play" frissítése okozza? Nem lehet hogy nem is a telefonommal van a hiba,hanem a play szolgáltatás problémázik? -
kovisoft
őstag
válasz tomy86 #60338 üzenetére
Lehet, hogy arról van szó, amikor az XP újraindítás után egy másik (belső) IP címet kap a routertől. Nekem legalábbis ilyenkor szokott az lenni, hogy az ES a régi IP címen már nem látja a megosztott mappát. Ilyenkor egy scan-t csinálok ES-ben, és megtalálja az új IP címen az XP-t.
-
Bozek
nagyúr
válasz tomy86 #64329 üzenetére
Mondjuk annyiban, hogy nem kell akkor még az egyik telefonról a másikra másolgatni a dolgokat. De nekem amúgy mindegy, hogy mivel csinálja.
(#64330) Somatom: Mondjuk az a táblázat PDF-ben se lett volna jobb, mert nem az a célformátum. Az meg a másik (és itt jön elő az általános használat), hogy ha azt is DOC-ba küldi, akkor szerinted képes lenne belőle PDF-et csinálni? Egyébként vannak egész jó Office programok droidra.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz tomy86 #67519 üzenetére
Igen ez így van, a régit én is töröltem már, mert felesleges volt, és duplán kaptam az értesítést:
Többe került pár Ft-tal az upgrade mint akciósban az első verzió, viszont a második két nap alatt kétszer kapott frissítést
Ami viszont érdekes működött nála: A Skype előfizetési fordulónapot be akartam írni havonta ismétlődőre. Elvileg megcsinálta, de nem adott visszaigazolást, hogy igen, és nem is jelent meg a naptárban azon a napon amikor meg kellett volna, minden következő hónapban. Ha nem állítottam be, hogy hetenként ismétlődik, akkor az adott napra beírta. Az első verzióval ilyen gondom nem volt.
Aztán az asztali Chrome naptár alkalmazásában, megcsináltam, ekkor meg már megjelent a Calendar PRO2 -ben végzett is, ráadásul többszörösen, mivel táblán párszor próbálkoztam vele, nem írta ki egyszer sem, hogy mentette volna. Szóval az asztalival töröltem a Calendar PRO 2-vel elvégzetteket, és létrehoztam az asztaliban, így már szinkronizálás után látszott a BC2-ben is.
-
félisten
-
Jazz
veterán
-
zeon.hu
nagyúr
válasz tomy86 #71399 üzenetére
Egyáltalán nem vagyok profi, de kevés tanulással sokat ki lehet hozni a zooperből.
pár widgetem.#?*@&!
-
FordFair
tag
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest