Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #84490496

    törölt tag

    válasz robogos10 #29100 üzenetére

    A fsatboot-ot innen tudod leszedni. OT995_fastboot.rar -t szedd le, csomagold ki a C meghajtóra.

    Ezek után innen leszeded a recovery_machfix-et. Ez az 5-ös cwm,amivel eddig szinte minden custom romot fel lehetett rakni.

    A CM10.1-et már töltöd le, azt másold fel az sd kártyára a telefonba.
    Ha mindez megvan, akkor jöhet a cwm-be bootolás: ( innen a blogomból az ezzel kezdődő rész kell Neked: Clockwork recoverybe bootolás: (windows alatt)

    Szükséges hozzá:
    1Db OT995 ( :D ), adatkábel,fastbootos mappa ,driverek,amit az OTU program telepít fel, és természetesen kell a recovery file, ami img kiterjesztésben van.

    Első lépésként a fastbootos mappát csomagoljuk ki valahova.Egyszerűség kedvéért én a C: meghajtóra írom/oda csomagoltam ki a saját gépemen is.Második lépésként telepítsük fel az otu programot a driverek miatt.
    Én speciel ezután a saját telefonomat egyből rádugtam az usb kábelen keresztül a gépre,hogy a driverek fennt legyenek.Elsőnek simán,működő rendszerrel(a telefont normál,bekapcsolt gb rendszerrel),majd utána a telefont kikapcsoltam és download módban( hangerő le+bekapcsoló gomb nyomva tartása,rezzenés után a bekapcsolót elengedve,de a hang le gombot még 4-5mp-ig nyomva tartva ) raktam a gépre,hogy az ekkor szükséges driverek is fennt legyenek.Amikor a driverek működtek,akkor a telefonom kikapcsoltam.(akku ki).

    Harmadik lépésként a recovery file-t be kell másolni a fastbootos mappába.Ezt én úgy oldottam meg,hogy a recovery-machfix-20120609.img file-t átneveztem ics.img-re(mivel a GB és az ICS romok majdnem 100%-a ezzel telepíthető), a cwm_cocktail_cyanogenmod_20121019.img -t meg cm10.img-re neveztem,ez meg értelemszerűen a cyanogenmod romokhoz kell(plusz az ICS v1.x verziókhoz).

    Ha az előkészületekkel megvagyunk, akkor jöhet a bootolás(igény szerint akár a flashelés):

    Windowsban indítsuk el a terminált. Win7-nél pl start/futtatás és oda a cmd

    ).

    Ott vannak a képek is hozzá. ( Ez a blogbejegyzés kell Neked hozzá )

Új hozzászólás Aktív témák