Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ORCA58

    addikt

    Megjött a MEASY MIRACSAT DINGLE. A Samsung C650 Tv-.re dugva rögtön elindult, és jelzi mi a teendő.
    Kell hozzá a EzCast app. [link] Ezt hamar megtaláltam, csak leolvastam a képről a jelet a BarCode Svannar-el és már Play-en is volt a teló.
    Az eredeti oldala: [link]
    A telefon látja a készüléket, az pedig a Wifi hálózatot. A beállítása egyszerű, könnyen kezelhető.

    Kép fim nézésre tökéletes, "gyors". túl sok formátumot nem próbáltam, csak ami a telefonon volt. AVi ill 720Ptelóval rögzített mp4 (ezt a TV valamiért nem tudta lejátszani, de ez a cucc igen) Mivel a TV-m tudja DLNA-t, ez a funkció eddig is elérhető volt a gyári One Touch Share programmal, de ez barátibb, és Wifi-je is közelebb van mint a router-em. A jele viszont nem túl erős, mivel antenna nélküli,ráadásul hosszabbító nélkül a TV mögött van, de úgyis egy szobában van az ember a TV-vel nem gond.

    A net is megy, de teló kis képernyője miatt, és mivel két készüléken is Wifi-vel megy át az adat kissé lassú, és nehézkes. (mint írtam a router-em messze van a TV-től) Ha a néhány másodperc várakozást kibírja az ember, a youtube nézegetésére jó. Egy gond ezzel, hogy szerintem kicsi hozzá a telefon memóriája, és néha leáll az app.

    DLNA funkcióját nem érdemes nézni, mivel csak annyit tesz, hogy felismeri a telefonon általa is ismer telepített DLNA szoftvert, és onnan indítható. ( ha kell ez külön is használható) Az alca szoftvere nincs köztük.

    Miracasr, sajna nem érhető el, nem látja egymást a telefon és Stick. Az EzMirror-nak nevezett rész mutatja. ,hogy mit kell bekapcsolni a telefonon. A CM11-egy nem egészen olyan, mint amit a TV képernyőn látni. Itt csak egy a "Képernyő tartalmának átküldése" kapcsoló található, de hiába kapcsolom be semmi. Nem tudom, hogy ez telefon, vagy a CM rom, esetleg mindkettő hiányossága, de sajna ez a tény. Sebaj majd a következő teló talán tudja, habár a specifikációkban az gyakran nincs jelezve.

    PC-vel érdekes lenen kipróbálni, de ahhoz át kellene települnöm a TV közelébe, mert nem jött össze a kapcsolat. Gondolom a 2 vasbeton fal túl sok hhozzá. Legalábbis remélem csak e miatt nem ment.

    Egy 5 részes német bemutató a youtube-on. Minden funkción végigmegy. [link]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák