ZTE N988 – Tegra 4 alapokon

Az elmúlt hónapok során egyértelművé vált, hogy a felhasználók egy része gigantikus méretű megjelenítővel szerelt óriásmobilra vágyik, mely a világháló böngészésének új formáját jelentheti. Az online tartalmak eléréséhez természetesen méretes megjelenítőere is szükség van, hiszen a weboldalak rendszerint a nagyobb fizikai méretű kijelzők adottságait követik. A ZTE 988 technikai fronton valahol az okostelefonok és a táblagépek között foglal helyet, hiszen az 5,7 hüvelykes megjelenítője révén jóval nagyobb az átlagos telefonoknál. A mindössze 6,9 milliméter vékony és 110 grammos Android 4.1.2 Jelly Bean alapopokon nyugó készülék azonban rendkívül vonzó paraméterekkel bír, hiszen az előzetes információk szerint 720 x 1280 képpontos megjelenítőt, 13 megapixeles kamerát kapott.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

Előzmények

  • ZTE Quantum – öthüvelykes egyéniség

    Az amerikai Sprint kínálatában a kínai gyártó saját égisze alatt debütálhat a HD kijelzővel és Snapdragon S4 processzorral felvértezett Quantum.

  • ZTE mobilok Atom Z2580 alapokon

    Kétmagos Intel processzorral szerelt okostelefonok bemutatására készül a ZTE.

  • MWC2013: ZTE Grand Memo

    A ZTE is bemutatta az óriáskijelzővel szerelt ZTE Grand Memo telefonját, mely tartogat azért számos meglepetést a nagyérdeműnek.

  • MWC2013: ZTE Open

    Az MWC hétfői napján került leleplezésre a ZTE Open névre keresztelt mobiltelefon, melynek fedélzetén már az új Firefox OS teljesít szolgálatot.

Hirdetés