Zenére kihegyezett telefont dob piacra a Marshall

Hirdetés

Marshall Headphones névre hallgató brandet már ismerjük egy ideje, teszteltünk már tőlük in-ear fülhallgatót, most pedig egy telefont is piacra dobnak London néven, aminek legnagyobb érdekessége, hogy a gyártó szerint minden porcikáját zenehallgatásra tervezték.

Zenére kihegyezett telefont dob piacra a Marshall
[+]

Hardveres téren teljesen átlagos telefonról beszélünk, a 4,7 hüvelykes, 720 x 1280 pixeles, IPS technológiájú kijelzőt Qualcomm Snapdragon 410 lapkakészlet hajtja majd 2 gigabájt RAM-mal és 16 gigbájtnyi belső tárolóegységgel, ez utóbbi microSD kártya segítségével bővíthető lesz. A hátlapi kamera 8 megapixeles, az előlapi pedig 2 megapixeles lesz. Az akkumulátor 2500 mAh kapacitással várható, az operációs rendszer pedig Android Lollipop 5.0.2.

Zenére kihegyezett telefont dob piacra a Marshall
[+]

A telefon érdekessége a Wolfson WM8281 audio chip, amit még nem próbáltunk működés közben, de igen valószínű, hogy jó minőségű lesz, hiszen a Wolfson nevéhez nagyon jó minőségű DAC-ok kötődnek. A hangerőállító gombok helyett egy tekerőt használt a Marshall, ez jellemzően a DAP lejátszók esetén bevett szokás, ráadásul a mobil két darab 3,5 milliméteres jack csatlakozóval rendelkezik. A tetején található egy M gomb, aminek segítségével azonnal aktiválhatjuk a zenelejátszót. Az előrendelés már elindult, de augusztus 17-e előtt semmiképp nem startolnak a telefonok a vásárlókhoz. A Mashall mobil nem lesz olcsó: az ára pedig 5000 svéd korona körül alakul, ami átszámítva 165 000 forintot tesz ki.

Azóta történt

Előzmények

  • Marshall Mode fülhallgató teszt

    A patinás angol vállalat legújabb fülhallgatója kialakítás és hangminőség szempontjából is alaposan feladja a leckét a konkurenciának.

Hirdetés