Zenecentrikus mobillal készül a Cubot

A Cubot új készüléke teljesen átlagos, középkategóriás eszköz, ennek megfelelő hardverrel. Az 5 hüvelykes, Full HD kijelzővel szerelt készüléket a MediaTek négy, 1,3 GHz-re skálázott Cortex-A7 magot tartalmazó, MT6580-as chipsetje hajtja, a grafikáért pedig a Mali 400 felel. Rendszermemóriából 2 GB jut, míg tárhelyből 16, amit 32 GB-ig bővíthetünk.

Ami érdekes lehet, az nem a hátlapon található 13 megapixeles kamera, nem is a 3000 mAh-s akkumulátor, hanem a hangszínszabályzó grafikus megjelenítését stilizáló hangszórónyílás, ami mögött Awinic AW87319 erősítő lapul. A méretes hangkeltő egység kiemelkedő hangerőt és hangzást ígér, bár felmerülhet a kérdés, hogy egy kifejezetten zene megszólaltatására kihegyezett készüléken, miért a hátlapra került a hangszórónyílás, noha kétségkívül egyedi kialakítású. A Cubot Echo augusztusban kerül piacra, körülbelül 80 dolláros árcédulával.

  • Kapcsolódó cégek:
  • CUBOT

Azóta történt

  • Cubot Power - ördögi kombináció

    Modern megjelenése és óriási akkumulátora elég meggyőző kombináció, aktuális hardverrel és módosítatlan Android 8.1-es rendszerrel, korrekt áron. Csak a kamera vacak.

  • Cubot X18 Plus - érdektelen

    A Cubot megint nem fogja felforgatni a piacot, bár az X18 Plus sem különösebben rossz, de szokás szerint van jobb. Cserébe elég olcsó lett és klassz funkciók társíthatók a biometrikus szenzorhoz. De ez még mindig kevés.

Hirdetés