Xperia Z4 kamerafotó bukkant fel

Az Xperia Z4 lesz a Sony következő csúcskészüléke, amely az elmúlt két évvel szemben nem nagyjából hat hónappal az előző után kerül a boltok polcaira, hanem lényegesen később, talán a szeptemberi IFA-n. Ettől függetlenül már most rengeteg információ kiszivárgott, ilyen a várhatóan 3 gigabájtnyi rendszermemória, a Snapdragon 810-es SoC vagy a 20,7 megapixeles kamera, amellyel állítólag az alábbi fotót lőtték.


[+]

Az EXIF információk szerint a kép a Sony E6553-mal készült (ez lehet az Xperia Z4 kódneve), méghozzá vasárnap, az Egyesült Királyságban. A szenzor felbontása 5248 x 3936 pixel, pont mint az elődé. A kameralencse F/2 rekeszértékű. Az Xperia készülékek egyik legfontosabb tulajdonsága a kamera, úgyhogy a többi gyártóhoz hasonlóan alighanem a japánok is új szintre kívánják emelni a fotós képességeket.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

  • 38 millió okostelefont értékesítene a Sony

    Tajvani beszállítói források szerint a japán gyártó valamennyivel kevesebb Xperia eladására számít a 2015-ös pénzügyi esztendőben, mint egy évvel korábban.

  • Fotókon az Xperia Z4?

    Az egyik internetes portál postafiókjában több olyan fotó is felbukkant, amelyeken állítólag a Sony Xperia Z4 látható.

  • Sony Xperia Z3 - finomhangolás

    A generációváltás elmaradt, viszont apróbb de annál fontosabb korrekciók jelzik a Sony őszi csúcsragadozójának érkezését.

Hirdetés