Xiaomi Mi-3 – Snapdragon 800 alapokon?

A legfrissebb információk szerint a Google I/O konferenciát követően mutatja be legújabb okostelefonját a Xiaomi, mely MIUI kezelőfelülete már a „Key Lime Pie” néven emlegetett Android 5.0 operációs rendszer köré épül majd. A Xiaomi Mi-3 hivatalos specifikációja egyelőre nem ismert, de a 1080p felbontású 5 hüvelykes kijelző használata már borítékolható, mint ahogy a négy Krait 400 magot tartalmazó Qualcomm Snapdragon 800 processzor használata is szóba került, mely akár 2,3 GHz-es órajelen is üzemelhet. A korábbi pletykák még 4,5 hüvelykes HD kijelző és NVIDIA Tegra 4 processzor használatáról szóltak, de az új csúcsmodellek láttán valószínűleg a kínai cég is átalakította az ütemtervét. A 13 megapixeles kamerával és 3000 mAh kapacitású akkumulátorral ellátott készülék árazása valószínűleg az elődjét követi majd, mely mindössze 1999 kínai jüanért, azaz nagyjából 76 000 forintért beszerezhető.

Azóta történt

  • Ilyen lesz a Motorola X?

    A Motorola következő nagy dobásának látványterve mellett a főbb műszaki jellemzők is napvilágra kerültek.

  • Bemutatkozott a Xiaomi 2A és 2S

    Kína mellett Tajvanon és Hongkongban is piacra kerülnek a Xiaomi frissen bemutatott újdonságai.

  • Készül a Xiaomi MI3

    Snapdragon 800 és Tegra 4 processzorral szerelt változatban is bemutatásra kerülhet a Xiaomi új készüléke.

  • Kínán kívül terjeszkedik a Xiaomi

    A kiemelkedő felszereltségű, ugyanakkor mérsékelt árfekvésű okostelefonjairól ismert kínai gyártó külföldi piacokon is szerencsét próbálna.

Előzmények

  • Xiaomi MI-2 - lehetetlen küldetés

    Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi újdonsága, napjaink legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Kár, hogy Magyarországon hivatalosan nem lehet beszerezni.

  • Mobilarena TV: Xiaomi MI-2

    Ma egy igazi különlegességet mutatunk be, a Xiaomi újdonsága MIUI felhasználói felülettel és negyedik generációs Snapdragonnel támad.

  • Xiaomi MI-3 – Tegra 4 processzorral?

    Négymagos Cortex-A15 processzorral és 4G LTE hálózati támogatással debütálhat a Xiaomi 2013-as csúcsmobilja.

  • Xiaomi Phone M1 - Orient expressz

    Mai tesztalanyunkat sajnos nem lehet kapni Magyarországon, ami nagy kár, ár-érték arányban igen erős a Xiaomi versenyzője.

Hirdetés